Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ben burdan samsuninin yas gununu kutladim yani sayfa acmadim mehmet yilmaz kardesimizin..sona bakdim benim adima konu baslatilmis simdide bakiyorum konu kapanmis..amac ne acaba??bende biliyodum konu acmayi ama gerek duymadim ve burdan kutladim..adminmi bu isleri yapan yok adminse konuyu benim acmisimki baslik atiyoo sonra kapaniyoo anlamis degilim..madem kapatcan ne diye acdin?

muzaffer4

re re re ra ra ra sanada ç.kacaz musleraa :deli: :deli: :deli:

Serkan

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 11 September 2011, 23:15:41
ben burdan samsuninin yas gununu kutladim yani sayfa acmadim mehmet yilmaz kardesimizin..sona bakdim benim adima konu baslatilmis simdide bakiyorum konu kapanmis..amac ne acaba??bende biliyodum konu acmayi ama gerek duymadim ve burdan kutladim..adminmi bu isleri yapan yok adminse konuyu benim acmisimki baslik atiyoo sonra kapaniyoo anlamis degilim..madem kapatcan ne diye acdin?

İlk mesajı sen attığın için sen açmış gibi gözüküyorsun.Büyük ihtimalle Mehmet abi kapanmasını istemiştir,yada Başkan ile aralarında ki  samimiyetten dolayı başkan kitlemiştir, Hemen hesap sormaya gerek yok, hele ki böyle bir konu için biraz daha sakin olabiliriz diye düşünüyorum

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: ekigho55 - 11 September 2011, 23:15:10
aynen yaa trabzonu büyük saymıyorlardır ;D ;D ;D
bence başka ilişkilerden dolayı onlara yatıyorlar şikecinin kralı bunlar.2 sene evveldi ts hıyarları kötü gidiyor peş peşe yeniliyor istanbulda belediyeyle oynuyorlar maçın skorunu söylim  5-2 ts yeniyor.son 6 sezona bir bakın ibb hiç 4 yemişmi yada 3 ü bile kaçkere yemiş raslantı olabilirmi sizce :kafa:

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Serkan - 11 September 2011, 23:18:28
İlk mesajı sen attığın için sen açmış gibi gözüküyorsun.Büyük ihtimalle Mehmet abi kapanmasını istemiştir,yada Başkan ile aralarında ki  samimiyetten dolayı başkan kitlemiştir, Hemen hesap sormaya gerek yok, hele ki böyle bir konu için biraz daha sakin olabiliriz diye düşünüyorum
kardes zaten sakinim kizmada yok sadece merak ettim okadar..kimseyede hesap sordugumuz yok..yaaa bu nasil turkce yaaa nereye istersen ve nerden anlamak istersen ordan aliyosunuz ya birde iyi yonunden bakin..ama neyse tamam sorun yok kisaca

Serkan

tamam sakinim diyorsun yani ( = eyvallah o zaman abi

mehmet yılmaz

Buradan hakkımda açılmış olan bir başlığa bile tahammül edemeyen maratontonu esefle kınıyorum.
Korkma, geri gelmeyeceğim, gelmek istesem 35 milyon sevenim, 12.5 milyon sempatizanımla birlikte dönerim zaten ama korkma, niyetim yok.

:) :) :)

Başlığa gerek yoktu gerçekten de, selam ediyorum Murat kardeşim.
Doğum günümü buradan ya da faceden kutlayan herkese de ( maratonton hariç ) teşekkü ediyorum.

kumköylü ahmet

samsunsporumuz 3-2 kazanmis beni sinir edemezsiniz  ;D  ve sakin olmam icin coook nedenim var samsunsporumuz var buda yeterli demi  samsunspor_x

kumköylü ahmet

mehmet kardesim mesajini begendim simdi banada ceza gelmesin  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 11 September 2011, 23:28:56
mehmet kardesim mesajini begendim simdi banada ceza gelmesin  ;D

İşin bitti senin...
Yandaşlarımı fişliyorlar.
Malta ya da Yemen'e sürgün edilebilirsin... ;)

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 11 September 2011, 23:19:33
bence başka ilişkilerden dolayı onlara yatıyorlar şikecinin kralı bunlar.2 sene evveldi ts hıyarları kötü gidiyor peş peşe yeniliyor istanbulda belediyeyle oynuyorlar maçın skorunu söylim  5-2 ts yeniyor.son 6 sezona bir bakın ibb hiç 4 yemişmi yada 3 ü bile kaçkere yemiş raslantı olabilirmi sizce :kafa:

sercan5592

Alıntı yapılan: celebi - 11 September 2011, 22:55:12
gaz lı mı?
Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 11 September 2011, 22:57:17
1.4 mazotluysa ve basmadan 90-100 gidersen en fazala 110-120 liraya istanbula varırsın

gaz da var abi benzinli araba

celebi

130 tl ye gidersin kardeşim maksimum

ahmetsefa55

bence deplasman yolu 90-100 le bıtmez.
750 km.bana kalırsa 200 den asagı gıdılmez.gıt gel 400 e yakın harcarsınız tahmınım.

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: sercan5592 - 11 September 2011, 23:36:41
gaz da var abi benzinli araba
gazın şehir dışında kilometrede ne yaktığını bilmiyorum benim araba mazotlu ama oda sanırım yine basmamak kaydıyla 100-110 civarıdır gibi geliyor