Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

burada tecrübe konuşuyor.  ;) ortalama 120 km hızla gitse 130 tl ye varırsın olmadı 140 de 280 tl git gel. 40 bilet 320. yeme içme 400 tl civarında olur.

silopilimuhsin

tüm samsun televizyonlarını açmış bizi izliyor  diyor trt1...

kumköylü ahmet

ben gazla 140 yakdim izindeyken geri donusde gittigim hiz 130 du ama gunduz gidersen dikkat et radar cok oluyoo yolda simdiden hayirli yolculuklar

sercan5592

Alıntı yapılan: celebi - 11 September 2011, 23:42:25
burada tecrübe konuşuyor.  ;) ortalama 120 km hızla gitse 130 tl ye varırsın olmadı 140 de 280 tl git gel. 40 bilet 320. yeme içme 400 tl civarında olur.
Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 11 September 2011, 23:40:16
gazın şehir dışında kilometrede ne yaktığını bilmiyorum benim araba mazotlu ama oda sanırım yine basmamak kaydıyla 100-110 civarıdır gibi geliyor

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 11 September 2011, 23:46:28
ben gazla 140 yakdim izindeyken geri donusde gittigim hiz 130 du ama gunduz gidersen dikkat et radar cok oluyoo yolda simdiden hayirli yolculuklar

teskkurler bılgılerınız ıcın ailecek gıtmeyı dusnuyoruz onlar akrabalara ben maca gıtcem de otobusle mı gıtsek arabayla mı kararsızız

Sercan

çelebi abinin dediklerine göre hiç otobüs eziyeti çekme derim..

davidsavage

Komşumuzun çocuğu banceyle fotoğraf çekinmiş biraz önce yeşilyurtta  ;D

kutsalforma

Wesley Snipes yaninda p.k yemis  :ok

kalptenþimþek

40 TL ye 4000 kişilik maratona oynayacağına 20 TL ye 9000 kişilik maratona oyna, hem hasılattan fazla kazan hem de o seyircin sana galibiyeti ve 750bin TL yi garantilesin.. samsunspor_x

fanatik samsunsporlu

muzaffer4

Türkiye Süper Liginde bu sezon pek çok yenilik var. Onlardan birisi de şampiyon olacak takımın dışında fair-play sıralamasında da ilk sırayı alacak takıma verilecek büyük ödül. TFF yaptığı düzenlemede  Fair-play yarışında birinci olan takıma 10 milyon TL verecek. İkinci olan takım 5 milyon TL, 3. olacak ekip ise 2.5 milyon TL ödül alacak.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar bu rakamı artırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Bu arada fair-play ödüllerinde TFF, 'En iyi seyirci' ve 'bireysel fair-play' gibi dallarda da centilmenleri ödüllendirmeyi planlıyor
fair playı alsak bu sene. :evet:

ahmetsefa55

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: ekigho55 - 12 September 2011, 13:07:25
Türkiye Süper Liginde bu sezon pek çok yenilik var. Onlardan birisi de şampiyon olacak takımın dışında fair-play sıralamasında da ilk sırayı alacak takıma verilecek büyük ödül. TFF yaptığı düzenlemede  Fair-play yarışında birinci olan takıma 10 milyon TL verecek. İkinci olan takım 5 milyon TL, 3. olacak ekip ise 2.5 milyon TL ödül alacak.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar bu rakamı artırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Bu arada fair-play ödüllerinde TFF, 'En iyi seyirci' ve 'bireysel fair-play' gibi dallarda da centilmenleri ödüllendirmeyi planlıyor
fair playı alsak bu sene. :evet:

Herşey bizim elimizde. (Taraftarın)

muzaffer4

Alıntı yapılan: muhalif - 12 September 2011, 13:09:51
ibb alır

seyirci kategorisinde az taraftarları olduğunu göz önüne alırlarsa iyi olur
ama asıl para ödülü en az kırmızı kart sarı kart görene sert oynamassak alırız geçen sene de iyiydik fair play de 10 milyon tl acaip para bu ödülü alsak bu takımın üstüne ne transferler yaparız ligi ilk 10 bitirmektense 12-13. olup bu ödülü almayı isterim..

twitter

spartacus(andy whitfield) ölmüş beyler

toprağı bol olsun az gaza getirmedi bizi

yilmazselcuk55

12 September 2011, 14:44:17 #22034 Son düzenlenme: 12 September 2011, 19:29:47 AntZ
Bekle BİZİ İstanbul

Eline sağlık, çok güzel olmuş ama üzülerek kaldırmak zorundayım.

Maç görüntüleri, maç öncesi, sonrası ya da tamamen alakasız bir görüntüde olsa Lig TV ve Digitürk'e ait video paylaşmak, maç yayını linki vermek, yasal olmayan izleme yöntemi paylaşmak kesinlikle yasaktır. Lütfen ilgili videoları foruma eklemeyiniz, yasadışı izleme yöntemi ve linki paylaşmayınız.