Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Galatasaray bence İBB'yi yensin. Haftaya taraftarı önünde çok baskılı oynarlar. Şimdi yenerlerse rehavete kapılır. Haftaya basarız. ;D Gs'de değişen bir şey yok bence. Geçen seneki gibiler. Yenecek güçteyiz...

twitter

yenilsin gs ya stres yaparlar bizim maçta

kamuri

11 September 2011, 21:33:42 #21977 Son düzenlenme: 11 September 2011, 21:40:04 kamuri
15 Eylül 2011 Perşembe, 20:00 trabzonlu gençler samsunun toplantısı varmış
Salon Akmanlar (Site Cami Karşısı Uğur Dershanesi Arası) toplantıyı bassak mı ne yapsak ;)

kuzey55

gs çok kötü oynuyo haftaya da böyle oynarlar inşallah.

sercan5592

Samsunspor Karşılaşmasının Organizasyon Detaylarını Konuşmak İçin Toplanıyoruz.Karşılaşmaya Bizimle Birlikte Gelecek Arkadaşların Toplantıya Katılması Zorunludur.Bilet Sıkıntısı Olacaktır Gelecek Olan Herkes 20 tl bilet parasınıda Getirmeleri Gerekıyor.Maçgünü Trabzondan 10 Otobüs Gelecek Olan Grubumuzu Tekkeköyde Karşılayıp Onlarla Beraber Stada Geçeceğiz.
İletişim:Hızır Abi:05448016149

demiş trumzonlu g.tler samsun grubu

SametYılmaz55

muzaffer4

SametYılmaz55

valla maçı izlemiyorum ama çok fena atıp tutuyordu cinconlular.Bu akşam rüyadan uyanmıştır hepsi :evet: haftayada büyük bir kabus görecekler :)

berusa55

Alıntı yapılan: Burak - 11 September 2011, 20:33:39
1500. sayfasına ulaşan bu başlıkta Ersin Abimize bir alkış  >l< >l< >l< >l<

Eyvallah kardeşim  >l<

furkan5534

gs aynı gs  :D bu hosuma gıttı  samsunspor_x samsunspor_x

cembaba

Sezon sonunda Play-Off potasında olmamız dileğilye ;D

twitter

dün bana atıp tutan gassaraylılar

çapsızlar sizi  :)

SametYılmaz55

hahahhha gsli bir arkadaşım aradı şimdi,tutuşmuş baya nasıl yencez la sizi diyor :D :D

muzaffer4

erman toroğlu bu akşam gs nin 2000 ruhunu çağırcakmış..
kaptanı sabri olanın burnu BELEDİYEçukurundan çıkmaz..
2-0 00 ruhu geldi..

heryerdesamsunlu

arkadaşlar alakasız bir konu ama yazmadan yapamayacam.meydanda divan pastanesinin hemen yanında vergi denetçilerinin binası var resmi bina o binanın yangın merdivenine yavşağın biri ts bayrağı asmış türk bayrağıda var.onu oradan indirecek genç ve çevik arkadaşlar vardır mutlaka ben kendim oraya tırmanamam yoksa çoktan yapardım.oradan ts bayrağını indirp şanlı SAMSUNSPOR umuzun bayrağını asacak ulubatlılara duyurulur. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x