Kaptan Adnan Trabzonspor'da

Başlatan MeL_55, 28 April 2007, 14:40:55

« önceki - sonraki »

mctlçy

çok iyi bişey yapmış ilk kez sizn içn gymiş a.q çocukları adnana hayırlı olsn

mehdi

Trabzon?..
Sizden 300 km uzaktaki aynı Bölgenin aynı toprağın,aynı havanın,aynı denizin insanını ne zaman bu kadar basitçe sattınız.Aynı savaşla sırtsırta kazandığımız bu toprakları nasıl bir cümleyle bu kadar basitçe bir spor dalı için kesip attınız.
Trabzonpsorlular olarak ısrarla Rize,Samsun   kardeşimiz dedikçe bize olan düşmanlık veya çekememezlik neden.İstanbul hegomonyasına karşı açtığımız savaşta neden karşımızda aynı toprağın insanlarını görüyoruz.Biz ikinci takımımız Samsun derken neden bize Samsundan Trabzon diye hitap ediliyor.Biz Ordu,Samsun,Sebat,Giresun elele SüperLige derken biz Trabzon olduk öylemi.

Şahsımca saçma bulduğum ''Trabzonun Trabzonludan başka dostu yoktur'' sözünü bu sitede anlayacağım aklımın ucundan geçmezdi.
Samsunsporu Tekrar Birinci Ligde Görmek Dileğimle.

Adnana Trabzosnspor'da başarılar.İnşallah size bizde yıllardır kurduğumuz hayallere ulaşırız.İster Adnan ister Mehmet.Bunlar gidicidir.Dostluğumuz baki olsun kafi.

Saygılar

mctlçy

bırak bu işlerii yaaa trabzon syircisi kadr şerfsiz seyrci yoktur heraldee!!kardeş takım dednzz geçen sen bizm trübünden bilet aldınız biz baırınca saldrmak içinn şerefsizler

mehdi

Kardeş savunduğun şey bumudur.Bu düşünceylemi hakkımızda verip veriştiriyorsun.
Sence Samsundaki bir maçta kendi evimiz gibi gördüğümüz Samsun'da sizin tarafa gelme niyetimiz size saldırmak olabilir mi?Hangi mantıklı insan bunu göze alır.Biz bu sezon Avni Akerdeki Sivas maçını Sivassporlu gençlerle beraber kardeşçe izledik.Sence ''bir avuç Sivaslının niyetinde bize saldırmak vardı'' diye bir tezi hangimiz ortaya atabiliriz?Şaşırdın mı sen demezlermi adama!

Anadolu kardeşliği diyoruz ama tokatı kardeşlerimizden yiyoruz.İstanbul 5 takımla ligi hakimiyetine alıyor Karadeniz canlan diyoruz ama malesef tepkiyi toprağımızdaki takımlardan alıyoruz.

Bu siteden belki üyeliğim silinecek ve belki yazdığım bu iletiler silinecek.Söylediğimiz şey sabit ve tektir.

Trabzon,Samsun,Rize,Sebat,Ordu,Giresun...Lig Bizim Olsun.

Samsunspor Umarım Hakkettiği SüperLige tekrar çıkar.

merkez

İyi diyorsun güzel diyorsun da Mehdi kardeş,işler senin dediğin gibi değil malesef.
Biz ikinci takımımız samsun diyoruz derken,

''biz'' den kastınız sırf plakası 55 olduğu için trabzon'da arabaların camlarını kıran trabzonlular değildir sanırım.
Yada o ''biz'' dedikleriniz yıllar önce ligde hiçbir iddiası yokken samsuna gelip samsuna 4 atıp kendi sahasında trabzonda izmir temsilcisine yenilip  küme düşmemizi sağlayan şhrin insanları değildirler herhalde.
Trabzonsporun en büyük taraftar sitesinde samsun ile ilgili bir kelime geçtiği zaman, şuursuzca alayına bilmem ne yapayım diyen zihniyet de değildir zannımca o ''biz''den kasttettiğiniz...

Öyle bir yazı yazmışınız ki Sizin cenah günahsız masum bir melek,biz ise tüm çirkefliği çıkaran şeytan olmuşuz.
Önce bi şapkamızı önümüze koyalım,bugünlere nasıl gelmişiz bi mizanını çıkaralım sonra burda gelip tartışırız.
Bakın biz o kadar demokrat,çağdaş ve insancıl bir kulübün taraftarıyız ki Bir trabzonsporlu ile burda seviyeli bir biçimde tartışabiliyor,ona hoşgeldin diyebiliyoruz.
Acaba bordomavi net te bu mümkün olur muydu?

Yıllar önce özgürlük isteyen bir gencin,Adnan Menderesin yakasını tutması gibi bişey oldu bu iş...

hasselbaink

@mehdi
Samsunspor için iyi düşüncelerine bir Samsunspor taraftarı olarak teşekkür ederim. Ancak böyle düşünen Trabzonlular azınlıkta. Biz ortak taraftar sitelerinde de yazıyoruz. Daha bugüne kadar bir tane Trabzonspor taraftarından Samsunspor'a başarı dileyen bir cümle okumadım. Müşterek noktamız Karadenizlilik de bile ayrı telden çalıyorlar. Bu da benim gözlemim.

Umarım, aynı temennileri Samsunspor'u aşağılayıcı yorumların da çıktığı bordo-mavi.nette de yazarsın. Bak bakalım nasıl tepkiler alacaksın?

Trabzonlular kargadan başka kuş tanımadıkça eski başarılarını yakalayamazlar.

mehdi

@Merkez
Özellikle bizim halkımıza haiz olan,hakkında bilmediğimiz hiçbir şey olmayan 3 önemli konu vardır.Bu 3 konuyu ister kahvede ister üniversitede sorun mutlaka hakkında yorum alırsınız ve bilmiyorum denmez.Futbol,Din ve Siyaset.Söyleyeceğim şudurki Samsunspor tribününden küfür yediğimizide,Samsunsporun otobüsünün taşlanmasınıda çok iyi hatırlarım.Fakat Samsunun düşmesi için İzmir ekibine maç vermek kusura bakılmasın ama gerçekten iftira niteliğinden öteye geçmez.Sebat,Rize,Samsun Ligde kalsın diye medyanın diline düşmeyi göze alıp son maçlarda o hırsla Ankaragücü ve Bursaspor soyunma odasına giren bir Sebatspor taraftarından biriyim aynı zamanda bilmenizi isterim(bu cümlemden sadece ben mesulüm,bütün taraftara mal edilmesin).Ben kimseye zararımız olmamıştır ve yaptığımız herşey mantıklıdır gibi saçma bir düşünceye sahip değilim.Eski günlerideki yanlış hareketleri hatırlayıp yara deşmek ve kin gütmek yerine Samsunsporu hakkettiği yere çıkartmaya çalışmak bence bu yapılandan daha güzel bir tavır olacaktır.Kendileriyle uğraşarak yok olmaya yüz tutan 2 bilindik takımı örnek gösterek yazıma son veriyorum.Kendi toprağında birbirini yemek maharet olsaydı Göztepe ve Karşıyaka abat olurdu bence.
Yazımı dikkate aldığınız için teşekkür ederim.

Sadece Samsunspor

daha demin bordomaviye girdim misafir olarak biraz yariya bolunmusler bazilari cok dandik diyor bazilari hemen onyargili davranmayin diyor - bide 9 numara adnan olmamis o fatih in numarasi adnan onu giyemez falan diyorlar - sonra bazilari jabi varken adnan yedek kalir falan diyolar tek begendikleri sey tipiymis  :lol:  - merak etmeyin yakinda bize adnan  :lol:  neyse daha bizi ilgilendirmiyor deilmi  :lol:

timofte

Konuyla bağlantılı olarak arşivimden.. Sene 2000.

Sadece Samsunspor

yine ayni noktadayiz samsun un samsundan baska dostu yoktur :!:

sunbeam

Alıntı yapılan: "adn"GEÇEN SENE TAKIMIMIZ KÜME DÜŞTÜĞÜNDE HERKEZ KAÇTI BURDAN TEK BAŞIMA BURDA KALDINM TRABZONSPOR BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR SÜRÜ TAKIM İSTİYORDU BENİ.TRABZONSPOR KULUBÜMÜZE 1 TRİLYON BONSERVİS ÜCRETİ VERİYORDU BANADA 950 MİLYAR VERECEKTİ BEN BUNLARI TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIM. ÜÇ SENİDİRDE ÜÇ BÜYÜKLER TARAFINDAN İSTENMEME RAMEN.ŞİMDİDE TRABZON KÖPEĞİ DİYE TEZARAT EDİYORLAR KİME KÖPEKLİK YAPMIŞIM SORUYORUM SİZE KİME PARAYI TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIĞIM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.PARAYA GİTMEDİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM SAMSUNU BAZILARI GİBİ SATMADIĞIM DİYEMİ BUNLARI HAKEDİYORUM BAZILARI GİBİ KAÇIP GİTMEDİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM HERKEZDEN FAZLA GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜM VE MÜCADELE ETTİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.

Alıntıben kimseyle anlaşmadım çıkan bütün haberler asılsızdır ben bu takıma sekiz yılımı verdim kim ne yaptın diye sorarsa istatistiklere baksın kimse benim sarı saçıma kara kaşımA HAYRAN DEĞİL.herkez burdan kaçma kaçarken tek başıma aslanlar gibi samsunsporda mücadele ettim.hemde belkide geleceğimi kurtaracak paraları teperek.eğer biri adnan samsunspora ihanet etti derse taş olur.

Alıntıben size bütün içtenliğimle herşeyi yazıyorum görüştüm ama alaşmadım her görüştüğümle anlaşmış olsaydım şu anda altı takınla anlaşmış olurdum herkeze söylediğim sezon bitmeden kimseyle anlaşmam anlaşırsamda artık son çaremdirde ondan.ben samsunsporu çok seviyorum bir evladın babasını sevdiği gibi.nasıl bir baba oğlunu yetiştirip büyütüyorsa samsunsporda adnanı adnan yapandır.köyde lastik ayakkabı giydiğim günden x5 binidiğim güne kadar herşeyimi samsunspora borçluyum.samsunsporu düşünen insanlar geçen sene 1 trilyonu çöpe attılar ne oldu kurtarıca olarak bırakıldığım takımda hain olarak gösteriliyorum ben bunları haketmiyorum.şunuda bilmenizi isterim bu sene çok komik paralara top oynadım ve 300 milyar para alacağım olduğu halde hepsine bi kalem çektim ve halada giderken büyük samsunspora para kazandırmanın peşindeyim.sorarım size bu samsunspor aşkı değilde menfaatmi.unutmayım tümerleri ilhanları memetleri musaları cellileri anlıyan anlar.saygılarımla.

Acaba bu konu'nun 2. ve 3. sayfasinda yukardakileri yazan gercekten Adnanmiydi? Merak ediyorum acikcasi!

Sadece Samsunspor

o kadarda değil bence o adnan dı :!:

Sadece Samsunspor

FANATİK GAZETESİ:

Rahat uyuyun!
Adnan: 'Trabzonspor'da oynamak babam ve amcamın vasiyetiydi. Bunu başardığım için onurlu ve gururluyum. Camiaya ve bana güvenenlere layık olacağım.'
13.06.2007

Samsunspor'a teşekkür

Trabzonspor'da imza şov başladı... Kısa bir süre önce her konuda anlaşmaya varılan ve geçtiğimiz sezon Samsunspor'da top koşturan Adnan Güngör, üç yıllığına resmen Bordo-Mavili renklere bağlandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde oldukça duygusal anlar yaşandı. Kulübü Samsunspor'a teşekkürü borç bildiğini ve bugünlere gelmesinde Kırmızı-Beyazlı camianın önemli payı olduğunu anlatan genç yıldız, Trabzonspor'u tercih etmesi konusunda ise çarpıcı bilgiler verdi.

'Ağırlığını biliyorum'
Türkiye'nin dört büyük kulübünden birine geldiğinin altını çizen, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu vurgulayan Adnan Güngör, samimi açıklamalar yapmayı da ihmal etmedi. "Rahmetli babamın ve amcamın vasiyeti olan Trabzonspor formasını giyeceğim için çok onurlu ve gururluyum" ifadelerini kullanan Bordo-Mavililer'in yeni gözdesi, "Devamlı hedefleri olan, üst sıraları kovalayan bir takıma geldiğimin ve bundan sonra daha fazla çalışmam gerektiğinin bilincindeyim" yorumlarını yaptı.

Sırada Serkan var
Mutluluğu gözlerinden okunan Adnan, bir süredir yakın temas içerisinde olduğu Trabzonspor Yönetimini ve teknik heyetini mahcup etmemek adına elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi. Bu arada Samsunspor'un kaptanıyla el sıkışan Trabzonspor'un şova devam edeceği öğrenildi. İmza törenlerini anlaşma sırasına göre programlayan yönetimin bundan sonraki töreni Serkan Balcı için düzenleyeceği, ardından da Jabi'nin basın mensuplarının huzuruna çıkarılacağı bildirildi.

körfez55

adnan memleketim samsun demiş.kesin haber gazetesinin yalan haberidir.dün sanırım tepki göstermişler o yüzden döndü..

Rentboy

Trabzon yerel gazetelerinde de aynı şeyler yazıyor.Maalesef ki Adnan yanar dönermiş.Bakalım Trabzon sokaklarında görünce söyleyecek çok sözüm var kendisine.Gerekirse tesislerde konuşacam Adnan Beyfendiyle...