Kaptan Adnan Trabzonspor'da

Başlatan MeL_55, 28 April 2007, 14:40:55

« önceki - sonraki »

sunbeam

Alıntı yapılan: "jean"adnanin memleketimin takiminda oynicam demesi normal cunku koku trabzon oldugunu biliyom ben giderse gitsin daha kalamaz bence zaten

Nerden biliyorsun? :roll:

körfez55

Alıntı yapılan: "jean"adnanin memleketimin takiminda oynicam demesi normal cunku koku trabzon oldugunu biliyom ben giderse gitsin daha kalamaz bence zaten

benimde köküm trabzonlu ama ben samsunluyum diyorum ve birçok samsunludan daha iyi samsunsporluyum.adnan da geçen sene takımı yarı yolda bırakıp gitmedi.gidenler yine samsunlu futbolcular oldu buraya dikkatşnşz çekerim.memleketinde deil.ben ne kadar samsunsporlu olduğuna bakmak gerekir.ayrıca adnan memleketim demez....

sunbeam

Dogru konusuyorsun. Biz Adnan'in umurunda olmasaydik gecen sene giderdi. Simdi gitse bile en dogal hakki. Ama tüm belirsizliklere ragmen kesin gidecegim demiyor. Sartlarim kabul edilirse kalirim diyor. Trabzon'a giderse tabi biraz üzücü olur ama buna bile kimse birsey diyemez. Sonucta sözlesmesi sona eriyor. Hendi kararini kendi verir.

Bu arada Jean'in mesajini "koyu Trabzonsporlu" diye okumustum, kökü Trabzonlu olabilir tabi!

berusa55

gidene eyvallah kardesim kimse SAMSUNSPORUMUZ'dan büyük değil!

55samsunlu55

gitsin bakalım. vaktinde güngör de gitmişti, mehmet yılmaz da memleketimin takımına gidiyorum demişti. halleri ortada.

jean

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"gitsin bakalım. vaktinde güngör de gitmişti, mehmet yılmaz da memleketimin takımına gidiyorum demişti. halleri ortada.

veis

adnan gitsede kalsada bişey degişmez.kendi arzu gönlü bilir adnan biter samsunspor yaşar.biz daha ne dananlar çıkartırız bu takıma.

veis

mesele kök meselesi degil kökü samsunlu olan ama samsunu takmayan adamlar var bu memleketde.

MeL_55

AlıntıAdnan içini döktü

Samsunspor ile masaya oturduktan sonra kesin kararını vereceğini belirten Adnan, "Benim için kaçtı, gidiyor imajı yaratılmaya çalışılıyor. Asla böyle bir şey yok. Yıllardır beni istediler, bonservisime para verdiler ama gönderilmedim. Şimdi gidiyorsam benim günahım ne?" dedi    

SON NOKTAYI KOYDU
Uzun zamandır transferi hakkında çok şeyler konuşuldu. Hakkında herşey söylendi. Ama, o hep suskun kalmayı tercih etti. Geçen cuma günü Ruhugül Çepniler ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan ve mutluluktan havalara uçan Adnan, ilk kez Haber gazetesi için suskunluğunu bozdu. Başarılı oyuncu, Transferinden özel yaşantısına kadar herşeyi A´dan Z´ye açık ve net bir şekilde dobra dobra anlattı. Adnan, önce Trabzonspor´a gitti, sonra Beşiktaş´ta onun için devreye girdi yönünde konuşulan tüm dedikodulara yaptığı açıklamalarla son noktayı koydu.  

GÖRÜŞMEDEN GİTMEM
"Trabzonspor ile her konuda anlaştım. İş sadece imzaya kaldı. 11 Haziran´dan sonra her an Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayabilirim. Ancak kesinlikle Samsunspor Yönetim Kurulu ile görüşmeden bir yere gitmeyeceğim. İlk önce onlarla masaya oturacağım. Yönetim ile oturup konuştuktan sonra kesin olarak kararımı vereceğim. Ertuğrul Hoca ile Kayserispor´dayken görüşme yaptım. Beşiktaş ile anlaştıktan sonra  hiç görüşmedim. Ben de bu konudaki gelişmeleri gazetelerden takip ediyorum"

ASLA İHANET ETMEDİM
Bana kaçacak gözüyle bakılıyor. Ama, ben kaçmam. Hayatımda hiç kimseye ihanet etmedim. 3 yıldır beni büyük takımlar istiyor. Bonservisime paralar vererek almak istediler. Ama, büyüklerim benden para kazanmak istemedi. Kalmamı söylediler. Bende Samsunspor´da kaldım. Şimdi mukavelem sona erdi. Bu nedenle kaçtı gidiyor imajı yaratılıyor. Asla böyle bir şey yok. Yaptığım fedakarlıklar ortada. Ben yıllardır bu büyük camiaya elimden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Bunu kimse inkar edemez.  

KAÇMAK BANA YAKIŞMAZ

Burada benim ne günahım var. Neden birileri kaçtı imajı yaratmaya çalışıyor anlamış değilim. Samsunspor´dan daha önce çok sayıda futbolcu çekti gitti. Hiç birine böyle yakıştırılmalar yapılmadı. Profesyonel bir futbolcu olmama rağmen tam 8 yıldır amatör duyguyla Samsunspor formasını taşıdım sırtımda. Yaşım 26 oldu. Artık profesyonelce hareket etmem gerekiyor. Herkesin anlayışlı olmasını ve bana hak vermesini istiyorum. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Çünkü futbol bir yere kadar oynanıyor. Bundan sonra kendi çıkarlarım doğrultusunda hareket edeceğim."

MeL_55

AlıntıADNAN PAYLAŞILAMIYOR

Trabzonspor ile prensipte anlaşan ancak imza atmayan Adnan'ı Samsunspor'dan eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da Beşiktaş'a ısrarla istediği öğrenildi

KARTAL DA PEŞİNDE

Samsunspor'da sözleşmesi sona eren ve yeni bir anlaşma yapmayan Adnan Güngör için Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş'ın da devrede olduğu belirtildi. Geçen sezon Kayserispor'a transfer ettiremediği Adnan'ı Beşiktaş'a kazandırmak için kolları sıvayan Ertuğrul Sağlam'ın bu konuda yöntime rapor vereceği belirtildi.

ÖNCELİK SAMSUN'UN

Kırmızı-Beyazlı takımın kaptanı Adnan'ın da bu gelişmeler nedeniyle acele karar vermediği ve transfer görüşmelerini askıya aldığı öğrenildi. Başarılı futbolcu, "Şunu kimse unutmasın önceliği her zaman dediğim gibi Samsunspor'a vereceğim. Yeni yönetimle oturup konuşacağım. Anlaşırsak kalırım" şeklinde konuştu.

Turkoman

BÜYÜKSÜN ADNAN SEN BIZIM KALBIMIZDESIN. SENI COK SEVIYORUZ ADNAN. ISTER KARTAL ISTER TRABZON OLSUN SEN SAMSUNLUSUN SAMSUNSPORLUSUN VE BÖYLE KALACAKSIN!!!!!!!!

tankut

Trabzon köyünde ne işi var gitçekse İstanbula veya avrupaya gitsin yakışır.

maviay55

:shock: Adnan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, ''Gelecek hafta Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacağım'' dedi.

Samsunspor'daki futbol yaşantısında sol bek de sağ açık da oynadığını ve sadece bir mevkinin oyuncusu olmadığını ifade eden Adnan, ''Ben joker oyuncusuyum. Sahanın her yerinde oynarım. Hocam bana nerede görev verirse çıkar elimden geleni yaparım'' diye konuştu.

Adnan, kendisine güvendiğini ve Trabzonspor'da kalıcı olacağına inandığını ifade ederek, şunları söyledi:
''Ben Trabzonluyum. Hayallerimdeki takıma geliyorum. Bu takıma gelirken de neler yapabileceğimi biliyorum. Gelecek yıl inşallah başarılı bir Trabzonspor ve başarılı bir Adnan'ı herkes izleyecek. Hedefim, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak.''  :shock:  
ajanspor

Turkoman

Alıntı yapılan: "maviay55":shock: Adnan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, ''Gelecek hafta Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacağım'' dedi.

Samsunspor'daki futbol yaşantısında sol bek de sağ açık da oynadığını ve sadece bir mevkinin oyuncusu olmadığını ifade eden Adnan, ''Ben joker oyuncusuyum. Sahanın her yerinde oynarım. Hocam bana nerede görev verirse çıkar elimden geleni yaparım'' diye konuştu.

Adnan, kendisine güvendiğini ve Trabzonspor'da kalıcı olacağına inandığını ifade ederek, şunları söyledi:
''Ben Trabzonluyum. Hayallerimdeki takıma geliyorum. Bu takıma gelirken de neler yapabileceğimi biliyorum. Gelecek yıl inşallah başarılı bir Trabzonspor ve başarılı bir Adnan'ı herkes izleyecek. Hedefim, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak.''  :shock:  
ajanspor

trabzon medyasi iste nolcak. bu haber kesin taka da cikmistir.

veis

adnan trabzona gitdi artık konuşmaya bile gerek yok.geçen sene takımla 2.ligde oynadıgı için pek fazla tepkide veremeyiz.