Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

kuzey55

yönetimde futboldan anlayan kimse yok belki bu konuda katkısı olabilir ön yargılı olmak istemiyorum ama gs li olması rahatsız edici.

berusa55

masbene

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 August 2011, 01:31:16
Oraya mı takıldın masbene dostum  ;)
anlam bütünlügünü toparlayayım dedim dostum

Uğur Yıldız

bu adamın gelişiyle belki tahsinin y.vsaklıkları biter tek temennim.

hacettepeli

Uğur Yıldız

babasamsunlu

aslında bütün kulüplerden adam sokmak lazım yönetime..
cinconlusu fenerlisi bjklisi eskişehirlisi felanı filanı..
Samsunsporla alakası olmayan ne akdar adam varsa sokalım içeri..
süper olur...

fanatik samsunsporlu

samsunspor.co.nr

Adnan Sezgin,Yekta Kurtulus'u da getir yanında madem geldin.

ngonge

Benim en büyük korkum kendi istediği t.direktörü getirme düşüncesinde falan olup hocanın ayağını kaydırma olayına girmesi olur. Huzursuzluk bize en çok zarar verecek şey olur.

yirmiuc

benim de en büyük umudum, bu takımın 3-4-3 ile başarılı olamayacağına hocayı ikna etmesi.

Ayberk

Alıntı yapılan: ngonge - 31 August 2011, 14:29:54
Benim en büyük korkum kendi istediği t.direktörü getirme düşüncesinde falan olup hocanın ayağını kaydırma olayına girmesi olur. Huzursuzluk bize en çok zarar verecek şey olur.

Antrenörlük sertifikası var, Gs'de yedek kulübesinde oluyordu kimi zaman. İşlere burnunu fazla sokan biriyse şayet işimiz iş ;)

minci

Alıntı yapılan: target55 - 27 August 2011, 23:54:50
yönetimde futboldan anlayan kimse yok belki bu konuda katkısı olabilir ön yargılı olmak istemiyorum ama gs li olması rahatsız edici.
Bunlar profesyonel adamlar. Aslında bunların herhangi bir takımı yok. Bunların tek takımı var oda PARASPOR.

guvener55

samsunda futboldan anlayan bi allahın kulu yok mu yaa yücel uyar gibi bi değerimiz var bizim neden kimse görmüyor. federasyon antrenörü şuan ama federasyonda inanılmaz saygı gören antrenörlüğüyle futbol bilgisiyle adeta tapılan birisi. bunların değerlendirilmesi gerek

samuray