Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

Musti

AlıntıAdnan Sezgin anjiyo oldu..

Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin'in anjiyo olduğu bildirildi.

Bugün İstanbul'dan Samsun'a gelirken uçakta rahatsızlanan Sezgin, uçaktan iner inmez havaalanından direkt Medicana Samsun Hastanesi'ne geçti.
Burada yapılan ilk muayenesinden sonra anjiyo yapılmasına karar verildi. Anjiyo sonucu temiz çıkan Sezgin, hastaneden taburcu edildi.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20111206/adnan_sezgin_anjiyo_oldu.html

Büyük geçmiş olsun.

Theofanis Gekas

30 January 2012, 01:53:32 #106 Son düzenlenme: 30 January 2012, 01:56:54 muratertan55
herkese salladık senide es geçmek istemiyorum seninde yapcağın işin ...... adnan

red_white

okadar para harcattın bunların hesabı sorulmayacak sanma!!! sıra sanada gelecek

Sonuna Kadar 55

fanatik samsunsporlu

hakemlere çare bul başka birşey istemiyorum senden

FaTiH_HaN

Sezon başında o kadar saçma sapan transferler yapmışız ki, devre arasının en iyi transferlerini yapmamıza rağmen toparlayamıyoruz, ben Adnan Sezginden çok İsa Turan ve Suat Çakıra kaptırıyorum.

Turuncu

Benden size güzel haber  :)

Kamuoyuna Duyuru...

Kulübümüzün  Genel Koordinatörü Sayın Adnan Sezgin'in sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu fesh edilmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamından sağlık, mutluluk ve başarı dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Kulübü

brigand

Bu sene bizde yaşanan atraksiyonu normal bir futbol kulübü 3-4 sezonda anca yaşar. Hepiniz gidin kulübü bize bırakın len  :redcard:

FaTiH_HaN

ahmetsefa55

oha işte bomba haber diye buna derim.
nasıl la  ???

ChucKeR

daha iyi oldu boşverin. bu saatten sonra zaten kurtulma ihtimali düşük. mesut hocaya teslim edip klübü bekleyecez nisana kadar. bi de arkadan akıl vercek adamı kaldırmaz şu anki durum.

kaç liraya mal oldu adnan sene başından beri merak ediyorum.

cem

isabet olmuş samsun sınırlarına girmesin mümkünse...

Serkan

cembaba

cany

Kazım Yılmaz taraftarın arkasında durmaya devam ediyo. dün adnan sezgin istifa diye bağırdı tribünler bugün yollandı