Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

saim55

Keşke böyle bir adam alınmasaydı bu görev için ama madem ki aldık inşallah hayrımıza çalışır.

Ertuğrul Sağlam

Hayırlı olur inşallah ama Adnan Sezgin geleceğine Tanju Çolak gelsin isterdim...

5trawberry

Alıntı yapılan: minci - 26 August 2011, 17:16:23
Tanjunun Samsunspordaki futbolculuk döneminden sonra hangi yönetim geldiyse hiçbirisi Tanjuyu kulübün kapısından içeri sokmadılar. Sanki sözleşmişler. Neden acaba? Tanju önce kendisine baksın ve gölge etmesin. Etme bulma dünyası.

Getirmediler de ne oldu ?
Elin trabzonlularına kaldı klüp yıllardır.
Çok iyi oldu sanki.

engin55

Resmen genel menajer oldu
Samsunspor'un genel menajerliğine gelen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Adnan Sezgin ''Köklü değişiklikler yapacağız'' dedi

Nuri Asan tesislerinde düzenlenen toplantıda Samsunspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Adnan Sezgin resmen Samsunspor' un genel menajeri oldu.

Toplantıda söz alan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Adnan Sezgin' e güvendiklerini belirterek ''Avrupa' da ve Türkiye'de kendini ispatlamış bir isim olan Adnan Sezgin'in kulübümüz ile anlaşmasını memnuniyetle karşılıyorum. Türk futbolunun üstatlarından biri olan Adnan Sezgin'in Samsun'a ve Samsunspor camiasına şüphesiz büyük katkıları olacaktır. Biz bu konuda kendisine güveniyoruz'' dedi

Futbol camiasında her alanda çalıştığını ve tecrübeler yaşadığını söyleyen Adnan Sezgin; '' Samsun'da arkadaşlarımız dostlarımız var. Sık sık gelip gittiğim bir şehir. Samsun'u iyi tanıyorum. O yüzden gelen menajerlik teklifini değerlendirmekte güçlük çekmedim. Samsunspor camiasına layık görüldüğüm için ayrıca mutluyum. Büyük fedakârlıklarla Süper Lige yükselen Samsunspor'a el birliği ile büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum.'' diye konuştu.

Ligin başlamasına ve transfer döneminin bitmesine az bir zaman kaldığını söyleyen Sezgin tüm dezavantajları Samsunspor' un lehine çevirmek için şimdiden çalışmalara başladıklarını ifade etti. Sezgin uzun ve kısa vadeli projeleri üç aşamalı olarak hayata geçireceklerini söyleyerek ''Sağlıklı ve sağlam ilişkiler kurularak el birliği ile takımı tüm Samsunlular ile layık olduğu yere taşıyacağız. Bunun için ileriye dönük köklü değişimlere ihtiyaç var. Samsunspor'un eski vizyonunu, eski başarılarını yakalayıp başarılarının hep üstüne koyarak ilerleyeceğiz.'' dedi.

F.B. KÜMEDE KALMALI

Toplantının ardından soruları yanıtlayan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi hakkında '' Son günlerde tatsız olaylar yaşanıyor. Bir an önce her şeyin yoluna girmesini isterim. Fenerbahçe küme düşürülmek için bir talepte bulundu. Ben Fenerbahçe'nin bir alt lige düşürülmesini istemiyorum'' dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=33470

Kaya

Kulüp içi görevleri iyi değerlendirmek gerek...

Sportif direktör nedir ? Sadece transferde mi sorumludur? Tabi ki hayır geç gelmiş olması bu görevi yapamayacağı anlamına gelmemeli..

Genel koordinatör'ün görevleri nelerdir?

Şuan bir kavram karmaşası var sanırım.. Adnan Sezgin eğer Genel Koordinatör olarak göreve geldiyse Başkandan sonraki en yetkili isimdir.Bunun amacı başkandan sonra gelen yöneticiler arasındaki uyumsuzluk ortamını kaldırmak olabilir ki büyük ihtimalle böyledir.Hatta öyle karar zamanı gelecektir ki Adnan Sezgin Kazım başkanın bile göze alamayacağı kararlar için yetki kullanacaktır.Tek sıkıntı bu noktada gelişebilir.Söylendiği gibi şahsi çıkarlarını gözeten politikaları izlerse kısa vadede hissetmez günü kurtarır uzun vadede sıkıntı yaşarız..

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 August 2011, 17:35:23
Hayırlı olur inşallah ama Adnan Sezgin geleceğine Tanju Çolak gelsin isterdim...

şu lafları nası dersiniz Allah aşkına tanjunun giderken neler yaptığı samsuna gol atınca g.tunu yırttıgı sevinçten o yaptığı el hareketini ne çabuk unuttunuz adam gs'liyim diyo her yerde çıkıp iş ranta gelince samsunsporu savunuyo kendini reklam etmekten başka amacı yok bu adamın!

cembaba

AlıntıSezgin Samsunspor'da
Samsunspor, Adnan Sezgin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesislerinden düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, uzun zamandır yönetim kurulu ile bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Bu çalışmalar doğrultusunda Samsunspor'a genel koordinatör atanması için karar aldıklarını belirten Yılmaz, ''Bu karar doğrultusunda Türkiye'de ve Avrupa'da kendini kanıtlamış ve bu işin üstadı diyebileceğimiz Adnan Sezgin'i aramıza kattık. Bu anlaşmayı bugünden itibaren Samsunspor olaraktan yapmaya başlayacağız. Kendilerinin bizim teklifimizi kabul ettiği için ve Samsunspor'a yapacağı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Samsun'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Adnan Sezgin, Samsun'da çok iyi arkadaşlıklarının ve dostluklarının odluğunu belirterek, ''Öncelikle başkan ve yönetime teşekkür ediyorum. Samsun'da bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun'da birçok dostum birçok arkadaşım var. Bildiğim bir kent'' diye konuştu.

İnandığı bazı noktalar doğrultusunda bu teklifi kabul ettiğini söyleyen Sezgin şunları kaydetti:

''Bu teklife layık görüldüğüm için teşekkür ediyorum. Ben tüm benliğim ve birikimimle Samsunspor'un oyuncu potansiyeline katkıda bulunursam mutluluk duyacağım. Tabi bu noktada önemli olan sıhhatli bir kulüp yapısına kavuşmak. Bu benim için öncekliklerin başında geliyor. Artık bütün kulüplerin olmazsa olmazı olan bu konunun üzerinde durmalıyız. Sağlam temelleri bugünden atmalıyız. Fedakarlıklarla Süper Lig'e çıkarılımış bir takım var. Bunun yanında da büyük bir potansiyel, harekete geçmeye hazır bir potansiyeli ortaya koyma zamanı diye düşünüyorum. Yapacaklarımızı 3 aşamaya bölmek zorundayız. Öncelikli yapacaklarımız biliyorsunuz ki 5 Eylül'de transfer dönemi kapanıyor. Dolayısıyla Samsunspor futbol takımında yapılması gereken öncelikler var. Buna transferler de dahil, kadrolar dahil, yeniden yapılanma dahil. Bunun yanında orta vadede ve uzun vadede yapılacak işler var. Onun için bugünden itibaren kolları sıvamalıyız. Önümüzde bayram var bu bir dezavantaj olabilir. Dezavantajlara rağmen 5 Eylül'e kadar takımın oluşması için var gücümüzle çalışacağız.''

Samsunspor'un eksiklerini bildiğini belirten Sezgin, ''Eksiklerinizi biliyorum. Şu dakikadan itibaren yapacağımız toplantılarla bunları daha net hale getireceğiz. Elimizden gelen bütün gayretle Samsunspor'a ve Samsun şehrine kaliteli bir takım oluşturmak için çaba sarf edeceğiz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sağlam ilişkiler içinde olmalıyız. Tabi buna basınla ilişkiler de dahil. Çalışmalarımızı karşılıklı saygı ve sevgi içinde yürütmek için toplantılarımızda kararlar alacağız'' diye konuştu.
Bir gazetecinin ''Türk futbolu için önemli birisiniz, Samsunspor'un teklifini kabul etmenizde en önemli etken neydi?'' sorusuna Sezgin, ''Ben fubolculuktan başlamak, kulüp başkanı olmak üzere her kademede görev aldım. Birçok takıma katkılarım oldu. Birçok şampiyonluk yaşadım. Bunlar heyecan verici olaylar ama bunun dışında proje olarak baktığımda bir olayı büyütüp sağlıklı bir şekilde meydana getirmek çok önemli bu da benim bu yüzden bu teklifi kabul etmeme etken oldu'' diye yanıt verdi.

Kulüp Başkanı Yılmaz'a Fenerbahçe Kulübü'nün son günlerde yaşadığı sorunlar hakkında düşüncesinin sorulması üzerine ise Yılmaz, ''İnşallah Süper Lig'den ayrılmazlar. Tabi Federasyonun cevabına bağlı ama ayrılmasını istemiyoruz. Süper Toto Süper Lig'in Fenerbahçesiz olmayacağını düşünüyorum.''

ligtv.com.tr

**55

fanatik gazetesinde fotomaçda galatasaraylı.dengede halkda samsunsporlu olan tanju çolak ne yapmış kl Samsunspora ne bekliyo

brigand

sabah basına düştüğü zaman nötr olduğumu söylemiştim. kulüp - Adnan Sezgin ilişkisinin nasıl gelişeceğini yaşayıp görücez. ama şu kısa dönemde beklediğimiz potansiyelde bir oyuncu gelebilir. ilk etapta transferi halletceği kesin. önümüzdeki kısa süreçte bu sorunu iyi çözerse işe iyi başlamış olur güven kazanır. öteki türlü soru işaretlerini bitirmesi çok zor gözüküyor. mademki gerçekleşti böyle birşey hayırlı olsun demekten başka çare kalmıyor.

samsunum

Duydum'ki Samsunspor'uma sportif direktör olarak göreve Adnan Sezgin getirilmiş.
Öncelikle başkan Kazım beyi ve sonrasında da yönetimi canı gönülden tebrik ediyorum!
Ülkemizin en güzel yanı matematik ve istatistikden bir haber şekilde ,hiçbir veriye bakmadan,yada başarıya ve kriterlerine bakmadan hemen çok kısa sürede ,birkaç futbolu bilen ile yapılan sohbet sonucunda karar verilir ve ondan sonrasında da nerede hata yaptık dememizle tanınırız.
Adnan sezginin geçmişine bir bakalım!istanbulspor son anda küme düşmekten kurtulmuş,Etimesgut şekerspor milyon dolarlar harcatmış ama yine sonucu hüsranla biten bir sezonu geride bırakmış.en son olarak benimde formasını giydiğim galatasarayın başında aynı görevle uzun yıllar çalışmıştır.
Galatasaray geçen sene tarihinin en kötü sezonu ve oyunu ile akıllarda kaldı.kimin sayesinde?Tabiki Adnan sezginin.yapılan teknik adam transferinden ,alınan oyunculara kadar her şeyde Adnan sezgin imzası vardı.
Koskoca Galatasaray takımını bu hale getirmek gerçekten maharet ve beceri ister.
Maşallah bu beceride Adnan sezginde bolca mevcuttur.
bizim samsunsporumuzun başkanı ve yöneticileride bu mahereti görmüşlerki samsunsporumuza Adnan beyi getirmişler.
Galatasaray gibi koca bir camia geçen sene küme düşmekten son anda kurtuldu.mali borçları ve yapılan yanlışları bilmeyen sanırım yok.
Peki koca çınar bu durumda sezonu zar zor bitirdiyse samsunspor'um nerede bitirir?
Samsunsporun ve samsunumuzun evlatları dobi,hakkı,emin kar gibi isimler dururken başarısızlıklarıyla tarihe geçmiş Adnan sezgini getirmek ne derece mantıklı ve doğrudur?samsunun çocukları dururken samsunumu hiç tanımayan biri ile iş yapmak çok mantıksızca.
Tabi bu isimlere iki milyar aylık vermeyi zul görürken, Adnan sezgine trilyonları vermekte hiç çekinmezsiniz.
Ordusuporun,mersin idmanyurdunun yaptığı transferlerin yarısını bile şu ana kadar yapamayan yönetim ,bu son hamlesiyle ligde küme düşmeye en yakın 2 takımdan biri olmuştur.nerede aldığınız kaliteli yabancılar?nerede kaliteli yerlileriniz?bir tane bireysel yetenekli oyuncunuz yokken siz Adnan sezgini kurtarıcı olarak gördünüz.Adnan Sezgin; Galatasaray da yapamadıklarınımı samsunumda yapacak?
Lütfen yanlış anlaşılmasın benim samsunspor için ne yaptığımı soran arkadaşlara tarihi ve geçmişi araştırmalarını öneririm.benim bu güne kadar samsunspordan ne bir beklentim nede isteklerim olmuştur .bir spor adamı ve samsunlu olarak bunları söylemeyi kendime görev sayıyorum.
Dost acı söyler; her şey samsunspor için yarın öbürgün dünde olduğu gibi ne Adnanlar geldi ,kimler gitti yine biz samsunlular baş başa kalacağız unutmayın.
Son olarak Adnan sezginli bir sezon sonunda Hangi mali borçlarla sezon tamamlanır sanırım bunun hesabını yönetim yapmıştır.
Yapmamışsa bunun bütün faturası onlardan sorulacaktır!

TANJU ÇOLAK'IN YAZISI

isyan

Twitter sayfanda "Samsunspor'um" ile degil baska bir takimla fotorafin var, ben galatasaray liyim diyenler neden simdi bu takimi bu kadar sahiplenir anlamiyorum  :kafa: :x((

Ayberk

fanatik samsunsporlu

sevmiyorum kendisini ama kulübü rayına sokabilir belki tecrübesiyle.tahsin de at koşturamaz.

**KaR6**

adnan sezgin gibi bi adam takımın başına geldi, ona bişe demeyip de hala tanjuyu konusmak çok iyiymiş..

minci

Lütfen yanlış anlaşılmasın benim samsunspor için ne yaptığımı soran arkadaşlara tarihi ve geçmişi araştırmalarını öneririm.benim bu güne kadar samsunspordan ne bir beklentim nede isteklerim olmuştur .bir spor adamı ve samsunlu olarak bunları söylemeyi kendime görev sayıyorum.
Dost acı söyler; her şey samsunspor için yarın öbürgün dünde olduğu gibi ne Adnanlar geldi ,kimler gitti yine biz samsunlular baş başa kalacağız unutmayın.
Son olarak Adnan sezginli bir sezon sonunda Hangi mali borçlarla sezon tamamlanır sanırım bunun hesabını yönetim yapmıştır.
Yapmamışsa bunun bütün faturası onlardan sorulacaktır!

TANJU ÇOLAK'IN YAZISI

Yalan söyleme Tanju Çolak. Daha dün sen değilmiydin ben Samsunlu değilmiyim neden bana görev verilmiyor diye ağlayıp sızlayan. Birde çıkmışsın bir beklentim yok diyorsun. Geçmişine bak ondan sonra çok net anlarsın neden seni kimsenin sevmediğini. Tabi anlamak istersen. Dediğin kişilere bu takım hep sahip çıkmıştır. Yeri geldiğinde Samsunspor onlara görev de vermiştir. Ancak görev verilmeyen hatta kulübün kapısından içeri alınmayan tek adam sensin. Bununla gurur duy. Birde dost acı söyler diyorsun. Güldürme beni. Senin gibi dostum varsa düşmana hiç gerek yok. Sen git Galatasaraya. Onlara yalvar belki onlar sana görev verirler.