Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

muzaffer4

ilk geldiği gün adama herkes demediğini bırakmadı bütün internet siteleri forumlar eleştirdi transferler gelince herkesin bir anda içi ısındı bu adama..

davidsavage

engin55

Başta isa turanın yerine adnan sezgin olsaydı çok daha iyi olurdu. Teşekkürler adnan sezgin

twitter

kalptenþimþek

üc telefonu bir elinde tutabilenin koordinatör, menager vs olduğu bir kargaşadan adnan sezgine sarılarak çıkmak en kestirme yoldu..

lucarelli

iyi oyuncular geldi, inşallah maliyetleri de uygun olmuştur.

minci

Adnan Sezginin gelmesiyle üzerimizdeki ölü toprağı toz oldu kayboldu gitti. Bayağı başım dönüyor. Bu ne hız.

FaTiH_HaN

Bu zamana kadar sportif direktörlük denince aklıma teknik direktörün yanında pinekleyen bir adam geliyordu.İsa Turandan gördüğümüz sportif direktör profili buydu. Adnan Sezgin geldiğinde içimden eyvah dedim ne işi var bu adamın Samsunsporda ama yapılan transferler ve ismi geçen diğer isimleri görünce içim rahatladı. 10 gün önce takım hakkındaki yorumlarımıza bakıyorum kadro darlığından takımın yetersizliğine hatta küme düşeceğine kadar her türlü felaketi konuştuk şimdiye bakıyorum yapılan transferlerden sonra kadronun aşırı genişlediğini söyleyenler bile var  :D Görünen o ki bu sezonki en flaş transferimiz Adnan Sezgin.

atakan

şu saatten sonra daha fazlası olamazdı.bana göre alınabilecek en iyi adamları aldı.isa kadroyu şişirdi.gayet başarılı bana göre..

brigand

Alıntı yapılan: brigand55 - 26 August 2011, 20:35:15
sabah basına düştüğü zaman nötr olduğumu söylemiştim. kulüp - Adnan Sezgin ilişkisinin nasıl gelişeceğini yaşayıp görücez. ama şu kısa dönemde beklediğimiz potansiyelde bir oyuncu gelebilir. ilk etapta transferi halledeceği kesin. önümüzdeki kısa süreçte bu sorunu iyi çözerse işe iyi başlamış olur güven kazanır. öteki türlü soru işaretlerini bitirmesi çok zor gözüküyor. mademki gerçekleşti böyle birşey hayırlı olsun demekten başka çare kalmıyor.

Herşey beklediğimiz gibi gelişiyor. hatta transfer olayında memnuniyet daha da fazla oldu. dediğim gibi transfer olayını halletti. bundan sonra taraflar arasındaki ilişkinin en fazla Samsunspor'a yarar sağlamasını dilemekten başka bir çare yok. bence iyi ve sağlam bir oluşum başlattık. gün geçtikçe çok daha sağlıklı bir yapıya ulaşacağız. zaten futbolun konuşulmasıyla beraber bazı şeyler çok daha kolay anlaşılıp halledilebilecektir.

sadece55

profesyonel bir isim şarttı...En önemli hamle oldu bu sene

olcay

adamın gömlek kalitesi nerdee,turanın saçlarının kesimi nerde  :D

kalptenþimþek

yarın transferde son gün ve Adnan Sezgin... işte ' O ' an

Ajan

Valinin yanındaki Abdülkadir Aksu mu ben ona benzettim ama bizim ile alakasını çözemedim.

kalptenþimþek