Kaptan Adnan Trabzonspor'da

Başlatan MeL_55, 28 April 2007, 14:40:55

« önceki - sonraki »

veis

nedir anlamam zaten bizim uyuz oldugumuz takımlara gitmekde neymiş ya niye kucaklarda ayrılmazlarki bu takımdan illa yuhlamakmı lazım

MeL_55

Alıntı "İmzalar 11 Haziran'da"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, transfer döneminin başlayacağı 11 Haziran'dan sonra anlaştıkları Samsunsporlu Adnan ile Fenerbahçeli Serkan Balcı'nın Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Albayrak, yaptığı açıklamada, ilk olarak Adnan ile anlaştıklarını belirterek, "Serkan ile de her konuda anlaştık. Herhangi bir sorunumuz yok. Bu 2 futbolcu 11 hazirandan sonra Trabzon'da resmi sözleşme imzalayacaklar ve Trabzonspor forması giyecekler" dedi.

Transferde şu ana dek hiçbir oyuncularına bir talep gelmediğini ifade eden Albayrak, "Kulübe bu konuda gelen resmi bir teklif yok. Kaldı ki bu yıl hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız. Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Kadromuza yapacağımız takviyelerle de hedefine koşan bir Trabzonspor olacak" diye konuştu.

jean

telefonda menajerle konusmustuml zaten oyle birseyelr diyordu sasirmadim hayirli olsun

berusa55

trabruma samsunun öz evladı gidip top oynayacaksa zaten gitsin!baska takım yok sanki!bu kadar!

sunbeam

Kesin anlastimi Trabrumla?

sunbeam

http://www.sporx.com/futbol/genel/66521/

Samsunspor'da sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan başarılı orta saha oyuncusu Adnan Göngör, evliliğe ilk adımı attı.

Başarılı futbolcu Adnan Güngör ile Ruhugül Çepniler, Fuar İçi Derya Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşem bir törenle nişanlandı. Nişanda oldukça heyecanlı olduğu gözlenen genç futbolcu Adnan Güngör, bu yıl hayatının en önemli iki imzasını atacağını belirterek, "İlk imzayı bugün atıyorum. Nişandan sonra da transfer konusuna bakacağım" dedi.

Nişan törenine Samsunspor eski Başkanı Mazhar Başoğlu, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular Caner, Kenan, Sakaryasporlu Musa Aydın ve eski milli futbolcu Celil Sağır ile çok sayıda davetli katıldı.

MeL_55

AlıntıAdnan gül´üne kavuştu

Adnan Güngör, Ruhugül Çepniler ile görkemli bir törenle nişanlanarak evliliğe ilk adımını attı. Genç çiftin nişan yüzüklerini eski Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu taktı

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Samsunspor´da sözleşmesi sona eren başarılı orta saha oyuncusu Adnan Göngör, evliliğe ilk adımı attı. Derya Düğün Salonu´nda dün akşam düzenlenen törenle Adnan Güngör, Ruhugül Çepniler ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. Törene eski Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Menajer Ercüment Coşkundere, Teknik Direktör Hakkı Bayrak ile birlikte Adnan Güngör´ün futbolcu arkadaşları Celil, Caner, Musa, Kenan, Emre Balak, çiftin aileleri, dostları ve yakınları katıldı.

veis

celilde halen ben adnanla görüşürüm desin dursun adam aylar öncesinden anlaşmış bizzat trabzonun başkanının açıklaması.

MeL_55

Alıntı "Trabzon'a söz verdim"

Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Bordo-mavili kulübe söz verdiğini ve imza gününü beklediğini söyledi.

Adnan Güngör, yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile anlaşan Ertuğrul Sağlam'ın kendisini ısrarla istediği yönündeki iddialar ile ilgili olarak, "Ertuğrul hoca daha önceden Kayserispor'dayken beni istemişti, ama son dönemlerde hiç görüşmedik. Zaten ben Trabzonspor'a söz verdim. İmza günümü bekliyorum, 11 Hazirandan sonra imza atacağım" dedi.

Adnan, Trabzonspor gibi her yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir takımda oynamaktan mutluluk duyacağını ifade ederek, "İnşallah şampiyonluk yolunda ben de memleketimin takımına katkı sağlayacağım. Hedefim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamaktır" diye konuştu

mehmet yılmaz

AlıntıAdnan, Trabzonspor gibi her yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir takımda oynamaktan mutluluk duyacağını ifade ederek, "İnşallah şampiyonluk yolunda ben de memleketimin takımına katkı sağlayacağım. Hedefim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamaktır" diye konuştu

Adnan'ın bu cümleyi kurduğuna inanmak istemiyorum. Eğer halen Samsunluyum diyemiyorsa ya biz yanlış düşünüyoruz ya da o demektir.

Fikrimi daha önce de belirtmiştim; hizmetleri için teşekkürler... Yolu açık olsun!

Pergani 55

işlerim çok yogun bu siteye her zaman gelememiyorum. hangi birinizen alıntı yapayım.kimi Trabzonu övme demiş kimi Samsunsporlu olmadıgımı söylemiş... ben Trabzonu övmedim Samsunsporlu olmanın ne demek oldugunu da kimseden ögrenecek degilim. trabzonspor daha büyük bir kulüptür Adnanın gitmesi de bu yüzden normaldir dedim. Adam nereye gidecegini size soracak degil onun yerinde kim olsa Trabzonspora gider. duygusallıgı bir tarafa bırakın Trabzonspor çirkeftir pisliktir onların çevirdigi dümenleri benden daha iyi bilen yoktur ama bu 4. büyük oldugu gerçegini degiştirmez.Adnan Profesyonelliğin gerektirdigi şekilde davranmıştır. inşallah Arsenal'a kadar uzanır yolu

jean

adnanin memleketimin takiminda oynicam demesi normal cunku koku trabzon oldugunu biliyom ben giderse gitsin daha kalamaz bence zaten

MeL_55

AlıntıADNAN YUVADAN UÇUYORMU?

Kırmızı-Beyazlı takımın gözde futbolcusu Adnan, transferle ilgili son kararını yöneticilerle görüştükten sonra verecek

KAFASI ÇOK KARIŞIK

Samsunspor'un tecrübeli kaptanı Adnan Güngör'ün kafası karışık. Cuma günü nişanlanarak büyük bir mutluluk yaşayan Adnan Güngör, transfer dedikodularından oldukça rahatsız. Trabzonspor ile anlaştı, imzaya gidiyor yakıştırmaları üzüldüğünü belirten tecrübeli Kaptan,"Geçen sezon başından bu yana Trabzonspor dahil birçok külüp beni kadrosuna dahil etmek istedi. Kesinlikle bir takıma imza atmadım. bu benim karakterime yakışmaz"dedi.

YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞECEĞİM
Artık geleceğini düşünmek zorunda olduğunu da kaydeden Adnan Güngör," Bu zamana kadar Samsunspor'un ekmeğini yedim. Takımımla sözleşmem sona erdi. Bende geleceğimi düşünmek zorundayım. Ancak bu gideceğim anlamına gelmesin. Oturup yöneticilerimizle görüşeceğim. Eğer kalmamı istiyorlarsa şartlarımı sunacağım. Kabul görürse kalmak istiyorum. Arkamdan Adnan kaçtı dedirtmem .Beni istemezlerse o zaman bende başımın çaresine bakacağım" diye konuştu.

alWays

adnanın takımda kalması artık fayda etmez ister istemez kafasının bir yedinde trabzon olucak..

ngonge

adnan geçen yılda 4 kulubun formaları ile masada poz vermişti, ne çabuk unuttunuz?

adnan ın karakterinin oturmadığını düşünüyorum, kendini ve samsunpor u küçük düşürüyor.