Elveda

Başlatan mehmet yılmaz, 10 July 2011, 01:17:25

« önceki - sonraki »

jean

Helal olsun abi

ahmetsefa55

varsa helal olsun abi.

seckin55

Hayırlısı olsun abim, sende hakkını helal et, benden yana helal olsun.Ne olursa olsun, kim ne derse desin hiç önemli değil, biz birbirimizi biliyoruz site üyeleri olarak, gerçek Samsunsporlular olarak.

Serkan

veda değil kısa süreli bir dinlenmek olsun abi...

Musti

Benden yana varsa hakkım helal olsun abi orası kolay. Ama en büyük hak sizindir burada. Sitenin ve forumun üzerinde büyük emeğiniz var. Burası olmazsa böylesine bir birliktelik olamayacaktı belki de. Bu platformun oluşmasında başta M.Teoman Taş ve Mehmet Yılmaz hocam olmak üzere hakkı ve emeği geçenlerin hepsinden Allah bin kere razı olsun. Asıl hakkınızı helal etmesi gerekenler sizlersiniz.

KotuCocuk55

Iyiki tanidim seni ve tanidigim andan beride hep cok sevdim,cok yakin hissettim..
En yakin zamanda birlikte mac izlemek dilegiyle..

Dogan ustaya da izmir macerasinda kolayliklar diliyorum..

europe_55

Hakkimiz varsa helal olsun abi. Sen de helal et.

Kadir ÇELEBİ

Bu karar bir çok arkadaşımızı üzdüğü gibi benide çok üzdü. Saygı duyuyoruz varsa hakkımız helal olsun abi..

Stoper

Sizi tanıma fırsatım olmadı fakat kitabınızı ve yazılarınızı büyük zevkle okudum..
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Burak

Varsa hakkımız helal olsun abi . Umarım kısa süreli bir dinlenme olur. Bizim de hatalarımız olduysa affola. Foruma üye olduğumdan beri adil bir yönetici oldun benim için,  Mehmet abi teşekkürler emeklerin için  >l< >l< >l<

Forvetim

hakkımız var ise helal olsun sende helal et Mehmet bey kardeşim, yazılarını yorumlarını takip etmek ayrı bir haz bizim için. bilgisayarı açınca ilk açtığımız web sayfasının bizim sitemiz oluşunun sebebi başta senin ve değerli yönetici arkadaşlarımızın sağladığı seviye, bilgi, arkadaşlık ve müdavimlerimiz arasında samimi sağlam diyalogların yerleşmesinde ki emeklerinizdir, hakkınız ödenmez emin olun. Allah razı olsun, yolunu açık etsin, kararın hayırlı olsun inşaallah. 

55.hakan

Benim için bu yazı çok sevdiğim yazar Atilla Atalay'ın şu kelamını hatırlattı.Şu anki elveda yazını özetliyor bana göre:

Bırakmak, gitmek, değişmek ve yer değiştirmek (geride bıraktığımız kişilere göre) derin ihanetlerdir, ama bu biricik hayatımızın da (bizi ileriye götürecek) geniş yelkenleridir bana kalırsa."

mehmet yılmaz

Şu andan itibaren forumda da normal bir üyeyim.

Yaklaşık 3,5 yıl boyunca forumu idare etmeye çalıştım; çok zor bir işti ama forumumuz artık eskisi gibi değil. Bir otokontrol sistemi oluştu artık. Bundan sonra yeni yönetici maratonton olduğu için bol bol pislik çıkaracağım. Onun daha önce bana yaptığı gibi küfürlü mesajlar yazıp, forum kurallarını ihlal edeceğim. :)  ;D

antisamsuni, antisamsuni diye diye herif bertaraf etti beni, ayakta alkışlıyrum kendisini...  >l< >l< >l< >l<
Bundan sonra yapılacak tek organizasyon yemek organizasyonu olur diye tahmin ediyorum.  8)

LisandroLopez

Bu değerli siteye büyük Samsunsporlular ile bilgi,fikir,duygu,düşünce paylaşmak amacıyla kayıt olmak istediğimde her şekilde yardımcı olarak
daha önceki üyeliklerimin iptali konusunda, yeni üyeliklerimin ayrıntıları konusunda yapabileceklerimi sıkılıp bunalmadan anlatmaya çalışan Mehmet abiye çok teşekkür ederim.
En önemlisi de Sadece Samsunsporluların olduğu bir sitede, duygu düşünce paylaşımlarımı rahatça yapabilmemdi.Samsunspor sizin gibi insanların sayesinde dahada büyüyecektir.

kalptenþimþek

sovyetler birliği yıkıldıktan sonra dünyanın ekseni kaymıştı.. :o
ama maraton başkan böyle bir şeye müsaade etmez.. :--*