Elveda

Başlatan mehmet yılmaz, 10 July 2011, 01:17:25

« önceki - sonraki »

celebi

hayırlısı olsun be hocam

King Of The North

Dost canlısı, spor adamı, eğitimci, Samsunspor sevdalısı, küçüklerin örnek aldığı, büyüklerin gıpteyle baktığı, lisanıyla etkili, duruşuyla saygılı, yardımsever, alçak gönüllü, kısacası adam gibi adamdı... Yolun açık olsun Mehmet YILMAZ.

kaptan 55

mehmet  yılmaz'ın site yöneticiliğini bırakması site adına ilerleyen günlerde büyük handikap olacaktır,kültürlü,camianın tarihini iyi bilen,sosyal ilişkileri kuvvetli,herkese aynı derece yakınlıkta ve uzaklıkta ilişkileri bulunan yönetici profili zor bulunur,mehmet bu özellikleri barındıran renktaşımızdı tekrar vurgulamak isterim ki yöneticilik sıfatını bırakması site için çok büyük bir kayıp olur.
geri dönmesi için,gerekirse çiftlikte 10 dak.oturma eylemi yapılması hususunu site sakinlerinin oylarına sunuyorum.(makara değil,harbiden)

mehmet yılmaz

11 July 2011, 10:23:25 #63 Son düzenlenme: 11 July 2011, 10:31:19 samsuni
Alıntı yapılan: kaptan 55 - 11 July 2011, 09:35:13
geri dönmesi için,gerekirse çiftlikte 10 dak.oturma eylemi yapılması hususunu site sakinlerinin oylarına sunuyorum.(makara değil,harbiden)

:)

Teşekkürler kardesim...
10 dk. oturup bir çay içelim seninle, yorgunluğumu anlarsın ;)

@sapına kadar55

Sizler gibi degerli dostlarımda düzgün bir intiba bırakabilmişsem ne mutlu bana.

fat55

abi senin karşılıksız  yaptıkların unutulur mu?sen de hakkını helal et yanlışımız olduysa.

maraton

;D :holey: :deli: :_nazar