Elveda

Başlatan mehmet yılmaz, 10 July 2011, 01:17:25

« önceki - sonraki »

SSKLA

Bıraktığın iyi olmuş Mehmet abi yoksa Maraton başkan darbe yapacaktı. ;D Şaka bir yana hakkını helal et Mehmet abi. Benim de varsa helal olsun. 

doðan

Yolun açık olsun Mehmet YILMAZ...
Hakkımız varsa helal olsun .... ama öyle çook da uzaklaşma !!!
Öyle yada böyle bir yola baş koyduk sen ve senin gibilerle , dinlenmek elbetteki hakkın, yordular hepimizi , en çok yorulanlardan biri de sendin , ama arkanda zımba gibi bir gençlik geliyor .. bir gün bayrağı teslim etme zamanı geldiğnde gözümüz arkamızda kalmayacak..

Belki bir yaprak dökümü başlıyor sitemizde ...seninle başlayan, ama kalbimizdeki sevdamızı taşıyabileceğimiz tek yerin burası olduğunu sende biliyorsun (rahmetlinin adını yaad edebileceğimiz çook işler planlayacaksın),

Yaprak dökümü derken ...
Sevgili site sakinleri,
Mehmetin başlığı altında bende duyarayım  ozaman , 11 temmuz itıbarı ile görev değişikliği icabı SAMSUN umdan ayrılıyorum, Ne kadar süreceğini bilemediğim bir zaman dilimi  için İZMİR e yerleşiyorum, sitede her zaman her şkilde varım , yanlız artık trübün organizasyonları ve 19 mayıs atmosferini sizlerle yaşayamayacağım ... duydum ki, İzmir SAMSUNSPOR luar derneği kurulmuş , bir çatı daha bulduk demektir kendimize  :D

bu sürenin kısa olması dileklerimle ....hoşçakalın.. :ok

usare

Abi benden yana helal olsun, asıl senin hakkın çok üzerimizde ve bu site üzerinde. Sen hakkını helal et.

Ekrem

Hakkım varsa helal olsun Mehmet hocam sende helal et.. Buradaki insanlar ve seni bilenler verdiğin emekleri biliyor sen gönlünü ferah tut

mehmet yılmaz

@doğan abi

Senin için de hayırlı olsun tekrar.
Kimsenin kimseden kopmasına imkan yok zaten ;)

Bemin bu kararımın somut bir olayla doğrudan ilgisi yok. Uzun yılların birikimi, yorgunluğu diyebilirim. 3-4 aydır kafamda olan ve değerli büyüklerim ve arkadaşlarımla konuşup sonunda uygulamaya koyduğum bir karar bu. Sonuçta bir hareketin yükünü çekiyorsanız yorulduğunuz, kırıldığınız zamanlar olur.

Ben kendimi bildim bileli maçlara gidiyorum; yine gideceğim. Yazmak çok sevdiğim bir iş, ama biraz Samsunspor'u yazmaya ara vermek istiyorum. Samsun'a ve Samsunspor'a farklı şekilde hizmet etmek daha iyi olabliir. 1999 yılında Samsun'da geçen bir uzun hikaye üzerinde çalışıyorum, birkaç yayıneviyle de görüşme halindeyiz. Sanırım edebiyata eğilmek; okumak... Bazı kişisel eksikliklerimi tamamlamak ve iki çocuğuma daha fazla zaman ayırmam da lazım. Forumu bırakmayacağım, normal bir üye olarak takip etmeye devam edeceğim.

Lusage

Hakkımız varsa helal olsun abi. Ama asıl sen hakkını helal et. Biz genç nesile gerçek Samsunspor'luluğu öğreten aşılayan değerli büyüklermizden birisin. Senin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

samsunspor.co.nr

10 July 2011, 12:18:34 #36 Son düzenlenme: 10 July 2011, 12:48:47 samsunspor.co.nr
Sevgili Mehmet,

Aşağı yukarı aynı zamanlarda siteye üye olmuşuz,fakat seninle bir kaç mesaj haricinde bizzat tanışma fırsatımız olmadı.
İlk dönemlerinden,Sevgili,rahmetli Teoman'dan sonra sitenin devamlılığını sağladığın (bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlara da teşekkür ederim) ,bir çok insana aşıladığın Samsunspor sevgisi ve örnek bir Samsunspor'lu olduğun için kendi adıma sana teşekkür ederim.

Sevgiler.

lucarelli

Hakkımız varsa helal olsun, aslında sizin daha fazla hakkınız vardır üzerimizde. Siz de hakkınızı helal edin.

Akyol

Konuşsam dilim yanar,sussam kalbim.Önce duruyorum, sonra susuyorum....İçimden çıkan lafların, etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime. Sonra yan diyorum içime. Sadece sen yan.. Ve Dayan diyorum gönlüme.. Herkes mutlu olsun.Sen dayan..!{ HZ MEVLANA }

Çok şeyler yazmak geliyor içimden ama susuyorum. 4-0'lık Kartal maçıyla tanıştığım Mehmet Abimin böylesi gidişi, diğer olaylar beni gerçekten hayretler içinde bıraktı. Birşeyler yapıldı, kimse yokken olundu, yeri geldi alkışlanıldı yeri geldi sövüldü... Değerler vardır insanların hayatında değmezlere inat! Bu platformun yaşayan değerlerinden birisidir Mehmet abi...

Zaman zaman yanlışlarım olmuştur, elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Hakkım varsa helal olsun abi...

Ayberk

Hakkımız varsa şayet helal olsun abi, sen de bu kardeşlerine hakkını helal et. Söyleyecek çok şeyler var aklıma gelen, zaten her halde hepimizin hissettikleridir bunlar, tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Neyin neden olduğunu az çok tahmin de edebiliyoruz zaten

Herşeyin en iyisine layıksın Mehmet Abi, Samsunsporluluğumda örnek aldığım kişiydin, belki farkında değilsin ama sadece Samsunsporlu olmamda kendime idol edindiğim kişiydin, seni hiç tanımazken, bu foruma yazmazken...

Yolun açık olsun, her şey istediğin gibi, gönlüne göre olsun, her şeyin hayırlısı...

fanatik samsunsporlu

yazılarını özleyeceğiz.teşekkürler sevgili kardeşim.

Shane_Falco

Eğerki hakkımız varsa sonuna kadar helal olsun.

Umarım herşey planladığın amaçladığın doğrultuda gider Mehmet abi.Herşey gönlünce olsun...

emrullah

Hakkım varsa helal olsun abi sende helal et hakkını.. :)

binikalamadım

Saygıdeğer Meslektaşım ,

aktif paylaşımdan çekiliyor olmanız tabii ki bizler için büyük kayıptır.Bugüne kadar bizlere yapmış olduğun hizmet için sonsuz teşekkürler.Dinlenmek , olaylara biraz dışarıdan bakmak size güç katacaktır.

yerinize veliaht yetiştirmediyseniz küçük bir bocalama geçirecektir site sakinleri.

dinlenip resetlenip tekrar aramıza aktif olarak dönmeniz dileklerimle ... >l<

brigand

bizden yana varsa bir hak helal olsun abi. asıl sen ve senin gibi abilerimiz haklarını helal etsinler. zor zamanlarda böyle güçlü bir direnç oluştuysa sizlerin verdikleri emeklerden, yaptığınız fedakarlıklardandır. Mehmet abi ve diğer abilerimizin yaşadıkları zorlukları biliyorum. hem üzüntü verici hemde yorucu şeyler yaşandı. öyle ki uzun süre ayrı ayrı mecralarda sürekli aktif olmak insanı yıpratır diye düşünüyorum. benim görüşüm bu ayrılık sürelidir. ayrıca Doğan abimede sevgiler, saygılar yeni hayatında başarılar diliyorum. bu şehirden uzak olmak çok zor. değerini bilip, bazı şeyleri tüketmemek lazım !