Elveda

Başlatan mehmet yılmaz, 10 July 2011, 01:17:25

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Biz Teoman abiyi göremedik onunla maç izleyemedik ama bu site üye olduktan sonra haytımda bir çok değişti.Her maçtan sonra siteye girip mehmet abi ne yazdı die merakla beklemek mesela yada Samsunsporla ilgili bi özlü söz ,duygularımız anlatan bir iki kelime... ne diyeceğimi bende bilmiyorum arkadaşlar gibi ama hakkım varsa helal olsun abi...

Umarım sadece bu senelik olur bu ayrılık !!!  Yolun acık olsun MEHMET ABİ ...

cembaba

Asıl sen hakkını helal et ağabey. Bu site belirli bir kesime hitap ediyorsa, bu kadar güzel dostluklar elde ettiysek, Teoman ağabeyin bayrağını eline alıp devam ettirdiğindendir. Herkese iyi olmak çok zordur. Ki dünyada düşmanı olmayan da yoktur. Senin hakkın ödenmez ağabey.

Başlık açılmışken bir konuyu da kardeşlerimle paylaşmak istiyorum. Son olaylardan sonra bence site her hangi bir organizasyon yapmasın. Özellikle deplasman konusunda. Kombinelerimizi alalım. Daha sonra hiç bir olay içinde bulunmayalım. Yine toplu maç seyredelim. Nacizane fikrim bu. Senin kadar eminim ki Engin Ağabey de yorgun.

(Not: Trabzon maçı hariç. Engin Ağabey sadece bu maç için bir güzellik yaparsın değil mi? ) =)

Dartagnan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 July 2011, 01:41:28
Abi varsa hakkımız helal olsun. :( Sende hakkını helal et abi. Teoman abinin düşüncesini , Samsunsporlulugunu hakkını vererek yaşattık ve küçüklerimize aktardık temiz duygularımızla. Boyle bir oluşumda oldugum için kendimi şanslı goruyorum.  Konuştugumuz gibi abi SAKİN bir taraftar olmanın vakti gelmiştir artık.

MeL_55

Sevgili Mehmet abi,

Bu sitede 2005'den beri üyeyim. Rahmetli Teoman abi ile samsunspor.biz ismini modernleştirdik, yenilikler getirdik.
Sitemiz orta düzeyde gidiyordu. Nerdeyse hep aynı üyeler yazardı başlıklara.
Teoman abinin vefatından sonra senin bu emeklerin çabaların adı hesabı yoktur.
Sitemiz Türkiyede en cok tıklanan Taraftar platformu halıne geldi.
Heryerde emeğın geçti bizzat birlikte yaptıklarımızı saymıyorum bile.
Bu sitenin bugünlere gelmesinin en önemli ismilerinden biri sensin.
Yaptığın bu sayısız emekler için asıl sen hakkını helal et Mehmet abi.
Birçok görüşmelerimiz oldu, şunu söyleyebirlirim ki senden iyi Samsunsporlu bu dünyada yoktur.
Herşey için teşekkürler Mehmet abi. Şimdi normal üye olarak devam etsende sen benim, bizlerin kalbinde
hala bu sitenin başısın.

istanbuldan

Kalemine, ellerine, yüreğine sağlık bizden yana tüm hakkımız helal olsun, lakin asıl senin emeğin geçti karşılıksız... Ama bunun bir veda değil de mola olmasını temenni ediyorum, sevgiler saygılar...

babasamsunlu

Sonunda Samsuni diktasına son verdik ve yönetimi ele geçirdik  ;D ;D ;D

Bundan sonra Maraton Başkanım ne derse o olur..Akıllı olun leee...  ??? ??? ???

Şaka bir yana son süreçte yaşadıklarını bildiğim ve yorgunluğuna hak verdiğim,kendisini tanıdığım için çok mutlu olduğum kardeşten öte gördüğüm sevgili Mehmet Hocam;Allah gönlüne göre verir inşallah.

Samsunspor ile alakalı ne varsa elbette bir şekilde ucundan kıyısından içinde olacaktır bundan en ufak şüphem yok..
Sözlerime senin sözlerinle son veriyorum...
Unutma "Samsunsporluluk bizim kaderimiz; terk edilemez, vaz geçilemez bir sevdadır!"  8)

SAMSUNLU ORUMA 55

10 July 2011, 02:50:11 #21 Son düzenlenme: 10 July 2011, 02:51:48 samsuni
Hakkımız varsa binlerce defa helal olsun. Bu memlekette doğruları söyleyen dobra dobra konuşan asla ve asla hiçbir defa menfaat beklemeyerek takımını gerçekten çok seven ve destekleyen, gerçek samsunsporlu abilerimden birtanesi'sin mehmet abi. Kim ne derse desin herkes seni ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu biliyor. Samsunspor'un iyi olduğu dönemlerde sık sık samsunspor.biz sitesine ve değerli abilerime,  Asıl konumuza geleyim 2009 yılındı erciyes deplasmanında kayseride mehmet abi ve çelebi abi ile tanıştım zaten bu siteyi de abilerim önerdi. Herşey için teşekkür ederim abi iyiki varsın.

berusa55

Bu platformda gerek senin gerekse de diğer arkadaşlarımızın emekleriyle güzel işlere imza attık; kimi zaman birimiz oldu kimi zaman bir başkamız. Ama yıpranmaya yıpratılmaya da açık bir pozisyondaydın hep. Ayrıca bir baba olmanın verdiği aile sorumluluğu da işin içinde olunca iyi bile dayandın Mehmet. Hakkımız varsa helal olsun; sen de helal et. Hayırlısı olur inşallah...

Recep

Siteye İstanbul olarak el atıp sitenin ağır toplarından Mehmet Yılmazı devirmenin mutluluğu içindeyiz
Bundan sonra isteklerimizi yapmayacaklara bu olay göz dağı olsun ona akıllı olsunlar ;D ;D  :holey: :holey:
Yolun açık olsun Mehmet Yılmaz sende hakkını helal et bu bir ayrılık değil sadece görev değişimi
Emeklerin için Teşekkürler

FaT1h

Alıntı yapılan: istanbuldan - 10 July 2011, 02:37:43
Kalemine, ellerine, yüreğine sağlık bizden yana tüm hakkımız helal olsun, lakin asıl senin emeğin geçti karşılıksız... Ama bunun bir veda değil de mola olmasını temenni ediyorum, sevgiler saygılar...
aynı duyguları iletiyorum abi sana

SSKLA

:'( (Tek yazabildiğim bu )

germencisse

10 July 2011, 10:53:19 #26 Son düzenlenme: 10 July 2011, 12:04:58 germencisse
Sevgili Mehmet abicim, senınle atkı organizasyonlarından,maçlardan öyle böyle muhabbetimiz vardı..seni çok iyi tanıyamasamda sitede yaptığın yöneticilikten,diğer üyeler ile konuşmalarından nasıl bir karaktere sahip olduğunu belli ettin ve bu bize yetti,yolun açık olsun >l< >l< >l<

Tufan

Mehmet abi son 3 yıldır siteye verdiğin emek ortada en kötü dönemlerimiz de biz sitenin gençlerine yol gösterenlerin başındasın. Siteye karşı düşmanlık besleyenlerin Samsunspor'un menfaatlerini düşündüğünü sanmıyorum. Biliyorsun yönetici olman bize birşey ifade etmiyor burada senin fikirlerine saygı duyan onlarca kardeşin var.
Yöneticiliği yazarlığı bırakınca locayı da bırakacak halin yok değil mi abi dinlenmek seninde hakkın görüşmek üzere.
hepimiz için hayırlısı.

hacettepeli

hakkında hayırlısı olsun Mehmet Abi. zirvede bıraktın diyebiliriz  1dk!!! şakası bir yana emeklerin için teşekkür ediyorum.

SerhaT55

Hakkım varsa helal olsun, sende hakkını helal et Mehmet abi...