Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

davidsavage

Cem çok büyük geçmiş olsun,yeni gördüm yazını ,Allah sevenlerine bağışlar inşallah. Tekrardan büyük geçmiş olsun.

##kdc##

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin;

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 07 July 2011, 00:47:39
Hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız sayesinde hayati tehlikeyi atlatmış. 1-2 saate kendisine gelirmiş. Hastane ye ilk geldiklerinde bilinci yerindeymiş. Herkesi tanıyormuş. Kanama olunca ameliyata almışlar. 7 m.'den düşmüş bu arada. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.

kardeşim çok geçmiş olsun, şimdi okudum olanları, verilmiş sadakası varmış, elimizden bişey gelirse mutlu oluruz...

supernatural_55

Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin

Dartagnan

kardesım gecmıs olsun ya .Yenı gordum.Allah acıl sıfalar versın ...

Jnr.Serkan

Kimya dersinde can sıkıntısı :)

ibo055

akşam cocuklar duymasın dizisinde kahvede devamlı samsunspor bayragını gösterdi  kamereman  galiba samsun sporlu   >l<

emrullah

cembaba geçmiş olsun yeni gördüm Allah acil şifalar versin

Kadir ÇELEBİ

Başkanımız açıkladı; "Kadın taraftarlarımız deplasmana götürülecek"

Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, Samsunsporluluk bilincini arttırmak için kadın taraftarları deplasman maçlarına götürmeyi planladıklarını açıkladı.  Bu konudaki alt yapı çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkanınız, 19 Mayıs Stadı'na daha çok kadın taraftarın gelmesi için yeni yapılanmaya gidileceğini ifade etti.

Samsunspor'umuzu  'marka' haline getirmek için proje çalışmalarında bulunduklarını belirten Başkanımız Kazım Gürol  Yılmaz, Kırmızı-Beyazlı takımımızın kadın taraftarlarına müjde verdi.  Spor Toto Süper Lig deki deplasman maçlarımıza kadınların götürülmesi amacıyla Samsunspor Yönetim Kurulu Üyemiz  Savaş Boyar ile Nuray Yılmaz ve S.Melda Odabaş koordinatörlüğünde bir ekip oluşturulduğunu anlatan Başkanımız Yılmaz, "Anadolu Kadını Tribünlere İlkadımı Samsunspor ile Atacak" projesi kapsamında  kadın sivil toplum kuruluşlarıyla pazartesi gününden itibaren görüşmeler başlatılacağını belirtti.

Projeye tüm STK'lar, siyasi partiler, muhtarlar, eczacı, hekim,  akademisyen kadınlar, işkadınları, kamu görevlisi kadınlar ve ev hanımlarının  dahil edileceğini ifade eden Kulüp Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, "Projemiz çok kapsamlı olacak. Öncelikle kadınlarımızı tur organizasyonlarıyla deplasman maçlarına götüreceğiz. Kadın taraftarlarımız, gittikleri illeri gezecek, deplasman maçımızda takımımızı destekleyecek ve güvenli bir şekilde de geri dönecek" dedi. Amaçlarının Samsunsporluluk bilincini arttırmak olduğunu da dile getiren Başkanımı, "Kadınlarımızın varlığı ile taraftar kitlemizin ve tribünlerimizin kalitesi daha da artacak. Kadın taraftarlarımızın desteğiyle fark yaratmaya çalışacağız. Böylece Samsunspor diğer takımlara  rol model olacak" dedi.

PANAYIR DÜZENLENECEK

Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, 31 Temmuz Pazar günü geniş kapsamlı açık hava panayırı da düzenleneceğini ve o gün herkesin "Ailece Samsunsporluyuz" diyeceğini de  belirtti ve "O gün yer gök kırmızı, beyaz olacak, gülecek, oynayacak ve bir hafta sonra başlayacak olan lige ısınacağız" dedi. Başkanımız Kazım Gürol  Yılmaz, Samsunsporlu kadın taraftarlar için 19 Mayıs Stadında yeni yapılanmanın olacağını da sözlerine ekledi.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2320

Daha önce haber paylaşıldıysa kusura bakmayın arkadaşlar

Ajan

Çiftlikteki  fener_bahce ürün satış mağazasını büyütüyorlar ne yazık ki :kafa: :kafa: :x((

erhan55

cem geçmiş olsun allah acil şifalar versin. bir an önce eski sağlığına kavuşması dileğiyle dualarım eniştenle.

Sercan

hacettepeli

hoca özel harekattan galiba  ;D ;D

Jnr.Serkan

07 July 2011, 16:40:57 #19963 Son düzenlenme: 07 July 2011, 20:14:36 AntZ
Direk resmi görünce Ananı Avradını dedim istemsiz  :D

fındık

hoca maçlara böyle çıksa keşke  :D