Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Alıntı yapılan: binikalamadım - 08 July 2011, 09:50:07
şu an da trt3spor da Samsunspor - TKİ maçı var :--*

her gün 09  15 de süperlige çıkan 3 takımın özet görüntüleri var

twitter

fifa 12'de türkiye ligi olmayacakmış

ne güzel samsunspor'u alacaktık

germencisse

Alıntı yapılan: twitter - 08 July 2011, 12:06:18
fifa 12'de türkiye ligi olmayacakmış

ne güzel samsunspor'u alacaktık

Hadi ya,hocam bi yanlışlık vardır belki bi daha incele ya  :( 8)

germencisse

Alıntı* Samsunspor, Biletix İle Anlaştı.

Kulüpten Yapılan Açıklama Şu Şekilde Samsunspor Futbol takımımızın 19 Mayıs Stadyumunda yapacağı Spor Toto Süper Lig maçlarında bilet satış organizasyonu 2011-1012 sezonunda BİLETİX firması tarafından gerçekleştirilecektir

Samsunspor Kulübünden Yapılan Açıklama
...Samsunspor Futbol takımımızın 19 Mayıs Stadyumunda yapacağı Spor Toto Süper Lig maçlarında bilet satış organizasyonu 2011-1012 sezonunda BİLETİX firması tarafından gerçekleştirilecektir.

Nuri Asan tesisleri'mizdeki Yönetim Binası'nda gerçekleştirilen imza töreninden sonra açıklamada bulunan Başkanımız Kazım Gürol YILMAZ, kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan Samsunspor Kulübümüzün, Biletix ile yapılan anlaşmayla bir yeniliğe imza attığını söyledi. 

ibo055

08 July 2011, 13:22:17 #19999 Son düzenlenme: 08 July 2011, 14:40:08 AntZ

Ajan

Yeni facebook sohbet iğrenç bir hal almış 45 kişi açık olmasına karşın 15 kişi sohbette görünüyor 5 çevrimdışı geri kalan 35 kişi ile nasıl iletişim kuracağım ben şimdi sohbet penceresi değil anasayfa aşağı iniyor bir an önce çözüm bulup düzeltseler şunu

fındık

5trawberry

fındık

Takım inanmış şampiyonluğa ;D :D

Turuncu

İzmir' e Samsunsporlular Derneği açılıyor

İzmir' de yaşayan Samsunsporlu Tarfatarlar Dernek kurmak için başvuruda bulundu.

İzmir' de yaşayan Samsunsporluların 'Samsunspor Taraftarlar Derneği' kurma kararı alarak İzmir Valiliği Dernekler Masasına müracaatta bundukları öğrenildi.

İzmir' de ki Samsunsporluları tek çatı altında toplamak ve Samsunspor' a daha iyi destek olabilmek için
İzmir Samsunspor Traaftarlar derneği başvurunda bulunulduğunu belirten Emin Öztürk, "Bize ulaşmak isteyen Samsunsporlu taraftarlar aşağıdaki irtibat numaralarını arayabilirler" dedi.

İrtibat telefon: 0 232 486 07 53
                        0 554 857 55 56
                        0 554 930 42 42

www.samsunsporluyu.net

Hayırlı olsun

twitter

Alıntı yapılan: germencisse - 08 July 2011, 12:18:42
Hadi ya,hocam bi yanlışlık vardır belki bi daha incele ya  :( 8)

fifa pes gibi lisansız lig yapmıyor m.ali aydınlarda gidin takımlar ile konuşun demiş 18 takım onay verirse anca

Turuncu

Trt3 'de bizim tavşanlı ile oynadığımız maç var.Dk40 özlemişim valla  :)

samuray

Alıntı yapılan: engin55 - 07 July 2011, 19:26:30
Samuray dostum mesajlarının hepsini 1 mesajda toplayıp veremiyormusun?
ya ne demek istediğini anlayamadım tüm mesajlarımı tek bir mesajda vermek ne demek ya sen öylemi yapıyorsun tüm mesajlarını tek bi seferdemi yazıyorsyun herkes kendi işine baksan bu sitene ben yeterince yasaklı oldum ne yazmamı senden öğrenmiyecem

Ollivanders

hey Allah'ım sen akıl fikir ver. Samuray kardesim. Yazmak istedigin seyleri bir mesaj halinde toptan yaz. Ard arda 3-4 mesaj atıp Forumu kirletme.

samuray

Alıntı yapılan: Turuncu - 08 July 2011, 18:47:14
İzmir' e Samsunsporlular Derneği açılıyor

İzmir' de yaşayan Samsunsporlu Tarfatarlar Dernek kurmak için başvuruda bulundu.

İzmir' de yaşayan Samsunsporluların 'Samsunspor Taraftarlar Derneği' kurma kararı alarak İzmir Valiliği Dernekler Masasına müracaatta bundukları öğrenildi.

İzmir' de ki Samsunsporluları tek çatı altında toplamak ve Samsunspor' a daha iyi destek olabilmek için
İzmir Samsunspor Traaftarlar derneği başvurunda bulunulduğunu belirten Emin Öztürk, "Bize ulaşmak isteyen Samsunsporlu taraftarlar aşağıdaki irtibat numaralarını arayabilirler" dedi.

İrtibat telefon: 0 232 486 07 53
                        0 554 857 55 56
                        0 554 930 42 42

www.samsunsporluyu.net

Hayırlı olsun
                                           dernek çalışmalarınızda başarılar hayırlı uğurlu olsun kolay gelsin keşke her ilde kurulsa