Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Çok saolun abilerim kardeşlerim.. Allah razı olsun hepinizden. Durumu kritik bayağı. nasıl olduğunu bilmiyorum konuşamadım. Dua etmekten başka bir şey gelmıyor elden. Şu an ameliyatta kendisi. Allah annesine babasına bağışlasın inşallah :(

55.hakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 July 2011, 23:52:57
Çok saolun abilerim kardeşlerim.. Allah razı olsun hepinizden. Durumu kritik bayağı. nasıl olduğunu bilmiyorum konuşamadım. Dua etmekten başka bir şey gelmıyor elden. Şu an ameliyatta kendisi. Allah annesine babasına bağışlasın inşallah :(
Geçmiş olsun kardeşim umut kesmeyin %1 ihtiamal bile olsa iyileşme şansı var.

tanju55

gecmis olsun kardesim insallah allah annesine babasina bagislar...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 July 2011, 23:52:57

Allah gafuru rahimdir kardeşim..inşallah en kısa zamanda ayağa kalkacaktır kardeşimiz..
Çok büüyk geçmiş olsun..

sercan5592

55(tuncay)55

Ayberk

Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun

MeL_55

Cem abi çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

Cagdas Ünver

Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin

AntZ

İnşallah düşündüğünüz kadar ciddi değildir durumu. Allah acil şifalar versin.

cembaba

Hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız sayesinde hayati tehlikeyi atlatmış. 1-2 saate kendisine gelirmiş. Hastane ye ilk geldiklerinde bilinci yerindeymiş. Herkesi tanıyormuş. Kanama olunca ameliyata almışlar. 7 m.'den düşmüş bu arada. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.

samsunmania

Büyük geçmiş olsun kardeşim.

cembaba

Çok saolun ya. Çok mutlu oldum. Uzakta olunca daha kötü oluyor insan.

beşnumara

Mersin kalecisi cengiz biçer bu sezon da 55 numaralı forma giyecekmiş.tabii oynayabilirse... ;) Biz bu çocuğa ne yaptıysak bi türlü unutamamış :)

Ayberk

Alıntı yapılan: CemBaba - 07 July 2011, 00:47:39
Hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız sayesinde hayati tehlikeyi atlatmış. 1-2 saate kendisine gelirmiş. Hastane ye ilk geldiklerinde bilinci yerindeymiş. Herkesi tanıyormuş. Kanama olunca ameliyata almışlar. 7 m.'den düşmüş bu arada. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.

Allah'a şükürler olsun, daha da iyi olur inşallah