İsmail Uyanık'tan Galip Öztürk'e Cevap

Başlatan engin55, 03 July 2011, 22:51:38

« önceki - sonraki »

Serkan

@deli55

öncelikle sen gerçek bir Samsunspor'lu ol sonra bizim için uç noktası olmuş insanlar hakkında yorum yap..

Bak  facebook profilinde beğendiğin sayfalar..

1903 Sözlük,
Hakkı Yeten (Baba Hakkı),
Beşiktaş,
Ricardo Quaresma,
Forza Beşiktaş,
Beşiktaş,
Beşiktaş Forum,
En Büyük Beşiktaş!!!   

AntZ

04 July 2011, 22:17:11 #76 Son düzenlenme: 04 July 2011, 22:27:43 AntZ
Alıntı yapılan: deli 55 - 04 July 2011, 22:00:41
samsunspor ismail uyanık döneminde türkiyenin futbolcu transferlerinden en çok para kazanan kulübüydü.kaç tane yıldız futbolcu getirdi büyük paraya da bu kadar borca girdik.ben bu paraların nereye gitiiğini yıllardan beri anlamıyorum.

Bedava yönetiliyorya bu kulüpler, sadece geliri oluyor hiç gideri olmuyor. Hiç transfer yapmasan kendi futbolcularına senelik ortalama 500 bin lira para ödüyorsun. 25 futbolcuyla çarp 12,5 milyon yapar senede bugünün parasıyla. Bu parayı 12 seneyle çarparsan paraların nereye gittiğini bulursun. Bu adam bu kadar parayı nasıl bulmuş, bir kulübü bu kadar giderle bunca sene nasıl yönetmiş diye otur düşün bence.

Bir çırpıda aklıma gelen Timofte, Oruma, Allum, Hanganu, Dobre, Epirianu, Cheregi, Stelea, İlhan, İsmet, Tümer, Kenan, Ali Akdeniz, Göksel, Ertuğrul, Serkan Dökme, Serkan Karababa, Müslüm, Erman Güraçar ve onlarca transfere verilen bonservis paralarını, alt yapıya akıtılanları (alt yapıdan yetişenler tarladan yetişmiyor) ve diğer giderleri saymadım daha... Satarken dünyanın parasına satıyoruz ama bize gelenler bedava geliyor değil mi?

fairplay_55

Şu kadarını söyleyeyim:Temiz bir Samsunspor ,temiz bir yönetim istiyorum.Hasbelkader gücü elinde bulundurup operasyonlar,hesaplaşmalar yapmak isteyenler Aziz Yıldırım'ın  düştüğü durumdan ders almalıdır.Güç bir yere kadar.Adalet her zaman.

doðan

Demekki neymiş herkes herşeyi biliyormuş ....

neden eleştirlerin odağı sadece ismail uyanık dönemi...
mehmet hocam aç bakalım bi arşivi ...
Yzy döneminde yenilen vergi cezasından sonra , hangi yöneticelere borç senetleri verilmiş ve kulüp alacakları vergi temliğine gitmesin diye öne temlik koydurarak kulubü düze çıkartma hesapları yapılırken hangi yöneticiler bu senetleri direkt kulupten tahsil etmiş ve hala etmekte ...
bir dolamışız dilimize ismail uyanık ...
hadi bakalım...

deli 55

Alıntı yapılan: Serkan - 04 July 2011, 22:11:35
@deli55
Alıntı yapılan: Serkan - 04 July 2011, 22:11:35
@deli55

öncelikle sen gerçek bir Samsunspor'lu ol sonra bizim için uç noktası olmuş insanlar hakkında yorum yap..

1903 Sözlük,
Beşiktaş,
Ricardo Quaresma,
Forza Beşiktaş,
Beşiktaş,
Beşiktaş Forum,
En Büyük Beşiktaş!!!   

ben bu foruma üye olurken başkasının msn adresi üzerinden üye oldum.çünkü kendi msn adresim yoktu  o zaman.eğer sen insanın bu kadar basit şeyden samsunsporluluğunu tartışıyorsan yazıklar olsun sana.

1903 Sözlük,
Beşiktaş,
Ricardo Quaresma,
Forza Beşiktaş,
Beşiktaş,
Beşiktaş Forum,
En Büyük Beşiktaş!!!   

ugrass

İsmail Uyanık'ın başarısı adamlığı gelmişi geçmişi tartışılmaz,vefasızlığa gerek yok!

King Of The North

10 yılı aşkın süredir başkanlık yapan efsane başkan o dönemde klübü kendi imkanlarıyla uzun yıllar çevirdi, herkesin konuştuğu, Samsuna gelmeye çekindiği bir takım haline getirdi, 1-2 futbolcudan gelen parayı da özel işlerine kullandıysa helal hoş olsun, kimseyi de ilgilendirmez, kendi özel hesabından futbolcu alınırken, transfer taksitleri, klüp çalışanlarının paraları ödenirken kimse sormuyor nasıl çeviriyorsun diye, bu adam babamım oğlu değil ama gerçekleri de görmek lazım, ne iş adamları ne de siyasilerden tek destek görmeden başkanlık yaptı uzun yıllar, şimdi bu öfke neden anlayamadım doğrusu, Galip başkanın ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim doğrusu, bu saatten sonra girilecek polemikler ve tartışmalar Samsunsporumuza zarar verecektir.Ayrıca bazı arkadaşların, hele ki Samsunsporlu olup olmadığı belli olmayan kişilerin eleştirmeye hiç hakkı olmadığını düşünüyorum,umarım bundan zarar gören Samsunsporumuz olmaz.
Ben Uyanık döneminde çok gururlu ve mutlu bir Samsunsporluydum kardeşim onu çok iyi biliyorum. Ahde vefa denen birşey var...

sadece55

Allah aşkına bu klübün hiçmi geliri yoktu ya

misafir

05 July 2011, 12:15:13 #83 Son düzenlenme: 05 July 2011, 12:32:22 misafir
BEYLER SIZLER SAMSUNSPORLUYSANIZ BIRAKIN ISMAIL UYANIK GALIP ÖZTURK TARTISMASINI VARDIR ARALARINDA BIR HESAP KENDILERI GORSUNLER ...HIC KIMSEYE DUSMEZ BIR BASKA KISININ SAMSUNPORLULUGUNU TARTISMAK ...NE ISMAIL UYANIGIN SAMSUMSPULUGUNU TARTIISN NE DE GALIP OZTURKUN ...SIZIN SANDIGINIZ KADAR DA ISMAIL UYANIK MASUM DEGIL SIZIN SALDIRDIGINIZ KADAR GALIP OZTURK SUCLU DEGIL ..ISMAIL UYANIK ALACAGINA TEMLIK KOYUP ISTERSEN BIR SEY YOK ADAM HARCAMIS ALSIN PARASINI IMPPARATOR DIYORSUNUZ GALIP OZTURK PARA VERMIS PARASINI ISTERKEN SUCLU BU OLMAZ ADALETI SAYLAYIN KAFANIZDA .BELKI GALIP OZTURK UN ISTEME SEKLI DOLAMBAÇLI OLABILIR AMA SONUCTA ORTADA BIR PARA VAR VE O PARA SAMSUNSPOR ICIN ISMAIL UYANIK TARAFINDAN ALINMIS VE KEFIL OLUNMUS ..HUKUKTA ASIL BORCLU ODEMEYEMIYORSA KEFILE GIDILIR.O ZAMAN BEN SIMDI HEPINIZE SORARIM BU PARA ALINIRKEN KEFIL OLMASAYDIN KEFIL OLUYORSAN ODEYECEKSIN SEN SONRA GIDER SAMSUNSPORDAN ALIRSIN DURUM BUDUR ..EVET EGER BIZLER SAMSUNSPORLUYUZ DIYORSANIZ BENCE BU TARTISMANIN GERISINDE DURUN YOKSA SAMSUNSPORLUGUNUZ IKINCI PLANDA KALIR BIRINCİ PLANDA ISMAIL UYANIKCI OLURSUNUZ BUDA BENDE SIZE UFAK BIR ABINIZ OLARAK HATIRLATMA ...

King Of The North

İlla taraf tutmaya zorlanamaz kimse, Samsunsporumuz bu tartışmadan zarar görecekse, aralarında halletsinler, tüm kamuoyu şike idaalarına ve gözaltılara odaklanmışken Galip Öztürk'ün çıkıp da bu tür açıklamalar yapması sadece klübe ve Samsunspor ismine zarar verir. Kimse çıkıp da Galip Öztürk borsada manipilasyon yaptı, gözaltına alındı demiyor, denilince ilk bu platform destek verdi Galip Başkana, niye yaptık bunu, bundan Samsunsporumuzun ismine leke sürülmesin diye, şimdi gene aynı, 10 yıldan uzun süredir klübe başkanlık yapmış, herkesce de takdir kazanmış birinin bu şekilde suçlanması (doğru olsa bile) klübe şu aşamada büyük zarar verecektir.

kaptan 55

05 July 2011, 12:34:29 #85 Son düzenlenme: 05 July 2011, 13:04:56 samsuni
ya noluyoruz? camianın en ağır iki ismi birbirine girdi,tribünlerin en renkli grubu platforma sallıyo,birlik beraberlik içinde olmamız gerekirken kısır döngüler almış başını gidiyor,yalnız gidişat hiç iyi değil bu yolun sonu aydınlık olmaz.herkes beş senenin hesabını iyi yapsın.

Akyol

7 Mayıs 2006'yı ne çabuk unuttuk... Başka birşey söyleyemiyorum...  :o

özkan

Gündem değiştirmek için yapılmış bir haber,Öztürk sanırım geri adım atacak ama sağlam bir bahane arıyor olmalı..

Recep

hepmi İsmail Uyanık Samsunspora bir şey verdi
Samsunsporumun İsmail başkana verdiği hiç bir şey yok mu
hiç kimse Samsunsporun üstünde değildir ne uyanık ne öztürk
ancak bu kulubün en zor günlerinde İsmail başkanın geçmişte olduğu gibi
son yıllrdada Galip Öztürk vardı
kendini Samsunsporlu hisseden hiç kimsenin bu takıma arkasını dönme lüksü olamaz

maraton

bi kardeşim bu konuyu bana sorunca şöyle demiştim şimdi buraya da aynı şeyi yazma gereği duydum;
"boşver bu işler bizi aşar, sabaha kadar konuşsak ne olur, onlar aralarında alır verir,küser barışır biz sabaha kadar konuşsak ne olur, bırak onu da ne olacak bu samsunsporun hali"  :-*