22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıYeni yönetim terleyecek

Adnan, Caner ve Mustafa başta olmak üzere sözleşmesi sona erecek olan 15´e yakın futbolcu, yeni göreve gelecek olan yönetimi transfer masasında oldukça terletecek.Samsunspor´da kongre yaklaşırken yeni göreve gelecek olan yönetimi zor günler bekliyor. İlk etapta takımı oluşturma amacıyla transfer için kolları sıvayacak olan yönetimin bu konuda işi hiç de kolay değil. Çünkü Kırmızı-Beyazlı ekipte 15´e yakın futbolcunun sözleşmesi mayıs ayı sonu itibariyle bitecek. Sözleşmesi sona erecek olan bu futbolcuların içinde Adnan Güngör, Mustafa Çiçek ve Caner Altın gibi takımın önemli isimleri de bulunuyor.

ZOR GÜRLER BEKLİYOR
Yeni yönetimin bu isimleri takımda tutabilmek için yoğun çaba sarfetmesi gerekecek. Şu anda görünen o ki tranfser masasında, önce bu üç futbolcu olmak üzere gençler de yönetimi çok terletecek. Bu sezon büyük hedeflerle yola çıkan ancak istikrarsız gidişatla hayal kırıklığı yaratan Samsunspor, orta sıralarda kendine yer edinerek hedefine ulaşamadı. Önümüzdeki sezon için beklentilerin büyük olduğu Samsunspor´da yeni yönetim transfer konusunda bakalım nasıl bir yol izleyecek
[/b]

cem and naz55

HALK GAZETESİNİN HABERİ
samsunspor başkan adayı güner çakıroğlu samsunda
güner çakıroğlu ekibinin hazırolduğunu maddi finansmanların tamam olduğunu söyledi
yarın geniş bir basın toplantısıyla hem başoğlunun iddalarına cevap verecek hemde adaylığını resmi olarak açıklayacak
 HABER GAZETESİNİN HABERİ İSE
gurbetçi işadamları güner çakıroğlu ve ibrahim ersözün basın toplantısıyla adaylıklarını açıklamaları bekleniyor

camiamıza hayırlı olsun..

maviay55

hayırlı ugurlu olsun..yarın inş samsunspor için dönüm noktası olur bu basın toplantısı..

salihcakir

samsunsporumuza layık bir yönetimi yıllardır bekledik durduk. Bu kadar zor bir dönemden geçerken dahi yönetime talip samsunluların olması umut verici bir duru aslında. Diğer taraftan bakıldığında da böyle bir duruma nasıl geldiğimizi düşünüp morallerimizinde altüst olduğuda bir gerçek.

Samsunspor'u rant çevrelerinin sarmasından duyduğumuz rahatrıslığı ne kadar dile getirirsek getirelim, ne kadar protesto edersek edelim, bu sorunu çözmenin tek yolu bu gidişata dur demenin tek yolu kongredir. Buradan çıkacak yeni taze ve SAMSUNSPOR'lu bir yönetimle ancak tekrar ileri adımlar atmaya başlayabiliriz. Böyle bir fırsatı değerlendirmek adına nüfuzlu gerçek samsunsporluların kulübümüzün geleceğini kurtarmak için ellerinden ne geliyorsa bu gün yapmaları şarttır.

güneşli, kırmızı beyaz günler temennisiyle...

bengülü

hadi hayırlı olsun inşallah mazhardan daha iyi olur ve samsunsporu süper lige çıkarırlar bu arada halem galip öztürkten ses seda yok inşallah son gelişme ve süpriz yaparlar samsunspor taraftarlarına

jean

inslalh o olur basoglu yapamadi orda kalmasinin daha bir anlami yo insallah hayirlisi olur

veis

vallaha hiçde zor günler beklemiyor bizi samsunspora hangisinin yararı olmuş mustafa var veya yok ne farkeder adam gibi transferler yapsınlar adnanın bile aramaz bu takım.

samet

sezgin

KAYYUMA BIRAKMAYIZ
Salı günü yapılacak kongrede başkan bulunamaması durumunda kulübe talip olacaklarını ..
20 Mayıs 2007 Pazar 12:02
Salı günü yapılacak kongrede başkan bulunamaması durumunda kulübe talip olacaklarını belirten eski futbolcu Ercan Kol, "Samsunspor'u kayyuma bırakmayacağız. Listemiz hazır bekliyoruz" diye konuştu

KİMSE MERAK ETMESİN
Samsunspor'un eski futbolcusu Ercan Kol, olağanüstü genel kurula sayılı günler kala yaptığı açıklamayla Kırmızı-Beyazlı taraftarların yüreklerine adeta su serpti. Ünlüoğlu Baklava Salonu'nda dün bir basın açıklaması yapan Ercan Kol, Samsunspor'un sahipsiz kalmayacağını söyledi. Samsunlu işadamı ve eski futbolculardan oluşan bir grupla kulübe başkan çıkmadığı taktirde sahip çıkacaklarını belirten Kol, "Samsunspor'u kayyuma bırakmaya gönlümüz el vermez" dedi.

GÖREVE HAZIRIZ
Takımın içinde bulunduğu durumun her Samsunlu gibi kendilerinide derinden yaraladığını ifade eden Kol sözlerini şöyle sürdürdü; "Geçmişte kimlerin nasıl hatalar yaptığı bir kenara bırakılarak çözüm yolları üretilmeli. Aksi taktirde kulübün geleceği tehlike altına girer. Samsunlu işadamları ve eski futbolcular olarak oluşturduğumuz listemizle eğer takıma bir başkan çıkmazsa göreve soyunmaya hazırız. Bu konuda gerekli bütün hazırlıklarımızı yapmış durumdayız.

KULÜBE SAHİP ÇIKALIM
Kongrede seçilecek başkana her türlü destek olma sözü veriyoruz. Yeterki Samsunspor'u eski günlerine döndürecek bir yönetim oluşsun. Bu takım bunları gerçekten haketmiyor. İnşallah en kısa sürede takımımız beklenen başarıya ulaşacaktır. Bu sorumluluğu sadece gelecek yönetime yüklemek hata olur. Samsunlular herkesin gücü oranında takıma ve kulübe sahip çıkması gerekir. Eğer şehirde bu birlikteliği sağlayabildiğimiz taktirde her şey yoluna girecektir. Buna inanıyoruz". Özgür KALANBAK

Altýpas

İbrahim ERSÖZ yarınki Kongreye adaylığını açıklamış bulunmaktadır.Tüm Camiamıza Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni eder,Herkezi gözlerinden öperim

veis

ya bide çogunluk saglanmazsa battık resmen.çünkü transfere bomba gibi girmemiz lazım yosa geç kalmış oluruz ve bu oylamada sasmsunsporu umarım desteklerler yoksa mazhara takımı yine bırakırlarsa yandıkki ne yandık.

Sadece Samsunspor

Allahım şu takıma adam gibi doğru dürüst paralı ve samsunspor menfaatleini koruyacak ve yukarılara çıkaracak bir başkan getir yarabbi

AMİN :arrow:

hasselbaink

dün akşam kanal55 te izledik güner beyi. tipik bir gurbetçi bence. türkçeyi konuşmasından belli zaten. ben finansman işine bakarım, futboldan çok anlamam ama koyu samsunsporluyum. çevremdeki urfalı, konyalı arkadaşlarımım da samsunsporlu yaptım dedi .iyi bir ekip kurduklarından bahsetti. samsun kamuoyunda pek tanınmayan isimler.

divan kurulu başkanı av. e.durmuş bilgin bağlandı yayına ve hukuki olarak kongre üyesi olmadığı için aday olamaz sayın çakıroğlu dedi. ama sonunda da ekledi, yarın bir görüşelim, hertürlü yardımcı oluruz.
Adnan ölmez de üye değildi bildiğim kadarıyla. bir gn içinde üye yaplımşıtı.

ibrahim ersözü de sözünün arkasında durduğu ve aday olduğu için tebrik etmek isterim. sanırım 1992 kongresinden bu yana ilk kez birden çok adayla gidilecek kongreye.  

inşallah bu yarışta kazanan samsunspor olur.

jean

gecendede yazdigim gibi memleketinden uzak bir ulkede yasiyor icindeki sevgi dahada kabarmis olmali yani kendimden ornek veriyorum tahminim bu sevgi ve askla dahada yararli olur ben bu adamdan yanayim

hasselbaink

Alıntı yapılan: "jean"gecendede yazdigim gibi memleketinden uzak bir ulkede yasiyor icindeki sevgi dahada kabarmis olmali yani kendimden ornek veriyorum tahminim bu sevgi ve askla dahada yararli olur ben bu adamdan yanayim

jean, kardeşim öbür aday da yurt dışında yaşıyor. ne olacak şimdi? ;)

dedim ya, samsunsporumuz için hayırlısı olsun.