22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

maviay55

beyler ii haberler beklioruz kongre heyecanı var bugün hepimizde..

başkentten slmlar..haber bekliyoruz..

MeL_55

AlıntıGÖZLER ADAYLARDA

Samsunspor'un günlerdir merakla beklenen Olağanüstü Genel Kurul'u bugün çoğunluk aranmaksızın Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleşecek. Kongreye katılımın yüksek olması tahmin ediliyor...

Merakla beklenen kongrede Almanya'da finans şirketi sahibi Güner Çakıroğlu ile Onur Air'in ortaklarından İşviçre'de yaşamını sürdüren işadamı İbrahim Ersöz'ün aday olması bekleniyor

LİSTESİ HAZIR
Kırmızı-Beyazlı takımın yönetimine talip olduğunu basın toplantısı düzenleyerek açıklayan ve iki aydır çalışmalar içinde bulunan Almanya'da finans şirketi sahibi Güner Çakıroğlu, bugün kongrede başkanlığa resmen aday olacak. Yönetim Kurulu Listesi'nin hazır olduğunu belirten Çakıroğlu, "Çalışmalarımı tamamladım. Benim açımdan hiçbir sorun yok. Tek sıkıntı benim ve yönetime girecek bazı arkadaşlarımını üyelikleri. Aksi bir gelişmede B planamız var onu devreye sokacağız" dedi.

HİZMETE VARIM

Öte yandan, Samsunspor'un halen Yönetim Kurulu'nda bulunan Onur Air Hava Yolları Şirketi'nin ortaklarından İbrahim Ersöz'de çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdü. Bir haftadır Samsunspor'u çok yakından tanıyan kişilerle görüşmeler yapan Ersöz'ün de bugünkü kongrede listesiyle başkanlığa aday olması bekleniyor. Ersöz, Samsunspor'u çok sevdiğini ve hizmet etmek istediğini kaydederek,"Bir sıkıntı yok. Hizmet için varım" diye konuştu.

KAYYUMA KALMAZ
Bu arada, her türlü olumsuzluğa karşın kulübün kayyuma kalmaması için çalışmaların da gizliden gizliye yürütüldüğü öğrenildi. Aday çıkmaması durumunda ellerinde liste bulunan bir gurup, kongreye listesini sunacak. Görevi devralacak olan grup, bir süre sonra yeniden olağanüstü genel kurul kararı alarak mevcut adayların ve yeni adayların zaman kazanmasını sağlayacak. Bu olasılığın ağır bastığı spor çevrelerinde sıkça konuşulmakta.

Alıntı

Hangisi gelecek ?

Güner Çakıroğlu´nun göreve gelmesi halinde Reha Kapsal, Mehmet Özdilek ve Raşit Çetiner´den birini takımın başına getireceği öğrenildi.Samsunspor Başkanlığı´na adaylığını açıklayan gurbetçi işadamı Güner Çakıroğlu iddialı geliyor. Bugünkü olağanüstü kongrede başkan seçilmesi durumunda Güner Çakıroğlu´nun takımın başına Türkiye´de söz sahibi olmuş isimlerden birini getireceği öğrenildi. Çakıroğlu´nu hoca olarak düşündüğü başta Mehmet Özdilek, Reha Kapsal ve Raşit Çetiner ile bir süredir temas halinde olduğu ifade edildi.

KAPSAL VE ÖZDİLEK ÖN PLANDA

Bu isimlerden en güçlü adaylar ise Reha Kapsal ile Mehmet Özdilek. Özdilek ve Kapsal ile yapılan görüşmelerde olumlu adımlar atıldığı belirtildi. Raşit Çetiner´in ise diğer iki isme göre takımın başına getirilmesinin daha zayıf bir ihtimal olduğu ifade edildi. Çakıroğlu´nun bunun haricinde dış transferde de bazı futbolcular ile görüşmeler yaptığı ve anlaşma sağladığı göreve gelmesi halinde hepsine imza attıracağı öğrenildi.

ali ihsan

Daha belli olmadı mı yeni başkanımız.Heyecan dorukta.hayırlısı olur inşallah.

maço

evet arkadaslr heyecanla beklıyoruz ınsallah saglam bır baskan ve yonetımı olurda samsunspor 1.lige cıkıp orda kafaya oynar allahım sen bıze bugunlerı goster samsunspor efsanesını goster ya rabbım

cem and naz55

yazıklar olsun yazıklar
takım az kalsın kayyuma kalıyordu eğer ki mazhar başoğlu geçiçi süre kulüp başkanlığını kabul etmeseydi koskocaman samsun şehrinin takımı kayyuma kalıyordu mazhar başoğlu ilk baş geçiçi olarak almayı kabul etmedi ve kulüp kayyuma kalıyordu yani samsunspor yok oluyordu...araya birileri girdi ve ikna etti
ibrahim ersöz ve güner çakıroğlu siz samsunspor u bir reklam aracı olarak kullandınız ve kulüp sizin yüzünüzden az kalsın kayyuma kalıyordu
kongrede gözlerim doldu göz yaşlarımı zor tuttum
artık bundan sonra ALLAH yardımcımız olsun bizi çok kötü günler bekliyor..

MeL_55

vallah helal olsun adama ! yinede birakmadi samsunu kayyuma güner ve ibrahim sizin gibi adayyin taa ***************************************************

Sadece Samsunspor

serefsiz adi herifler hepinizin a.q

boli isin icine s...m

adam gibi biri gelsin s takimin basina a.q ya

ercan kologlu nerde 49 lar grubu onlar gelsin bari

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

cem and naz55

Alıntı yapılan: "MeL_55"vallah helal olsun adama ! yinede birakmadi samsunu kayyuma güner ve ibrahim sizin gibi adayyin taa ***************************************************
evet ilk defa adam gibi durdu şimdi adamın hakkını bu formda herkes versin adam kürsüde anama avradıma sövdüler niye alayım dedi ve ağladı fenalaştı dışarı çıktı ve kulüp tam kayyuma kalacağı oylanmaya yakın kulübü kabul etti

körfez55

ne olmuş ya anlamadım?ne yapmış bu şeref yoksunu herifler.? bunlar sitede reklam yaparken ben karşı çıkıyodum.herkes benim üzerime geliyodu.alın size ibrahim ersöz.

gyuksel55

adi herifler çok güzel reklam yaptılar.ercan koloğlunun grubundan bişey çıkmadı mı

cem and naz55

Alıntı yapılan: "kou_Lü"ne olmuş ya anlamadım?ne yapmış bu şeref yoksunu herifler.? bunlar sitede reklam yaparken ben karşı çıkıyodum.herkes benim üzerime geliyodu.alın size ibrahim ersöz.
adam borç fazla diye çekti gitti vede tartışmalardan etkilendi terk etti ve gitti bence samimi değildi

Lusage

körfez55

ne olacak bizim halimiz.inşallah bize de göztepe gibi amatör yolları görünmez..ahh ulan ahhh.şahsiyetsiz herif atıp tutuyodu kaç günden beri.sizin gibi samsunsporlunun taa......

ali ihsan

Reklamcı şahsiyetsizler.Bunların alayının ...Samsuna sokmayacaksın böyle adileri.TEBRİKLER MAZHAR BAŞOĞLU,HER NE KADAR BAŞKANLIK MEZİYETLERİNE SAHİP OLMASANDA,ZOR ZAMANDA SAMSUNSPORLULUĞUNU GÖSTERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.EFSANEYİ BU HALLERE DÜŞÜREN YUSUF ZİYA NERELERDEYDİ ?

Lusage

Haysiyetsiz ******* demeden önce şunu bilmek lazım BORÇ NE KADAR? Bilgisi olan orada olan lütfen söylesin.