13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 01 July 2011, 19:09:19
belkide sorun 1 yıl uzatmak istemesidir,şöyle 2 yıl felan olsaydı verilirdi 1 milyon,adam o kadar demeç verdi büyük takımlarda oynamak isterim diye biz küçük takımız ya :-X
la hala saçma sapan konusup durma ya vallahı adamı dinden imandan çıkarırsınız siz ha  :x((
sen kemal'iin hangi takımı tuttuğunu biliyomusun ya ?
eğer kemal de büyük takım, 4 büyük fln gibi kavramlar olsaydı adana demirsporu tutmazdı.
adam kaç defa dicek Samsunsporda mutluyum kalmak istiyorum burayı seviyorum diye.
ne istiyosunuz adamdan anlamıyorum ki ben  :kafa:

Gökberk55

bu sene zaten bizde 1 sene daha uzatmak istemiş yazıyor orda,yani 2 sezon daha bizde olmak istemiş

Gökberk55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 01 July 2011, 19:13:19
la hala saçma sapan konusup durma ya vallahı adamı dinden imandan çıkarırsınız siz ha  :x((
sen kemal'iin hangi takımı tuttuğunu biliyomusun ya ?
eğer kemal de büyük takım, 4 büyük fln gibi kavramlar olsaydı adana demirsporu tutmazdı.
adam kaç defa dicek Samsunsporda mutluyum kalmak istiyorum burayı seviyorum diye.
ne istiyosunuz adamdan anlamıyorum ki ben  :kafa:

sakin ol yav ne dedik ki dinden imandan çıkıyosun.herkes farklı düşünebilir,burayı seviyorum kalmak istiyorum diyo,sonra büyük takımda oynamak isterim diyo ki bence demeye hakkıda var.sıkıntı bende değil kemalin demeçlerinde

zenke

Şu anda bile 5-6 trilyona transfer olacak söylentileri dolaşan bir oyuncu için, bir sene fazladan 900 bin tl para vermemek en büyük yanlış olur. Bu şekilde devam eden bir Kemal'in A milli takıma çağırılacağını ve değerini ikiye katlayacağını tahmin etmek zor değil. Orta yol bulunur uzatılır inşallah.

ngonge

Kemal'in iyi futbolcu olduğuna hemfikiriz ama Kemal daha büyük arenada test edilmedi, karşısında oynadığı en iyi forvet Bank Asya takımları idi.

Bir anda taliplisi çok diye bütün takımın maaşlarının üstünde bir maaş almasını ben doğru bulmuyorum.

Oyuncuları çok gözde büyütmeye çok şeyler beklemeye gerek yok, büyük takım lafzı kullanması Kemal'i gözümüzde alçaltmaz.

Kemal Tokak'ın gönlü büyüklerde

yirmiuc

Eğer takımda bu parayı alan başka biri daha varsa Kemal'in de istemesi en doğal hakkıdır. Aksi takdirde böyle bir durumda 1 senede maaşının 10a katlanmasını beklemek fırsatçılık olur. (ve genelde işe yarar.)

ahmetsefa55

kemal röportajında hedefim manchester united'de oynamak diyordu hatırlatırım.
büyük deyince sizin aklınıza fb,gs,bjk gelebilir benim aklıma dünyaca ünlü büyük takımlar geliyo. ;)
neyse devam edin sallamaya 2 gün sonra sözleşme imzalar, kemalden büyük topçu olmaz  ;)

LisandroLopez

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 01 July 2011, 19:36:02
kemal röportajında hedefim manchester united'de oynamak diyordu hatırlatırım.
büyük deyince sizin aklınıza fb,gs,bjk gelebilir benim aklıma dünyaca ünlü büyük takımlar geliyo. ;)
neyse devam edin sallamaya 2 gün sonra sözleşme imzalar, kemalden büyük topçu olmaz  ;)

Video yu tekrar izlersen, ''büyük takımlarda oynamak isterim açıkcası, Avrupa da da oynamak isterim.''
Yani büyük takımlardan kastı İstanbul takımları diye düşünüyorum.
Kemal'in iyi bir oyuncu olduğu ve geçen sene aldığı paranın fazlasını alması gerektiği konusunda hem fikiriz.
Belki genç ve gelişmeye açık olduğundan konuşulan 1 trilyon gibi miktar bile verilebilir.
Ama buradaki yorumların da tamamen haksız yapıldığı söylenemez.Kemalin kastı bence İstanbul takımları.
Bu kadar büyütüp insanlara sert cevap vermeye gerek yok.Kimse de vazgeçilmez değil.
Ama şu da bi gerçek Kemal'i Samsunspor taraftarı çok seviyor ve kalmasını istiyor.

1927

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 July 2011, 19:34:22
Eğer takımda bu parayı alan başka biri daha varsa Kemal'in de istemesi en doğal hakkıdır. Aksi takdirde böyle bir durumda 1 senede maaşının 10a katlanmasını beklemek fırsatçılık olur. (ve genelde işe yarar.)

Kemal gecen yıl 135.000 liraya oynamış ve takıma en büyük katkıyı yapmış
Murat ise 400.000'e oynamış. Aradaki fark 250.000 lira kadar.
Bu sene Murat, Zenke, Ahmet ne alıyorsa Kemal +250.000 almalı bence.
Ayrıca çocuk ADS'li. büyük takım diye İstanbul takımlarını kastetse ne olacak ki? Benim için, senin için büyük takım değillier ama o bir taraftar değil. Profesyonellerin de bizim gibi davranmalarını bekleyemeyiz. Bonserviseine 5.000.000 euro istediğimiz bir adamı 135.000'e oynatmamız tezat değil mi?

55__Gurbet__55

Elestirirken biraz düsünüp öyle elestirelim.Bi dönüpde bakmak lazim bu futbolcu bize ne katdi diye.Bence Kemal Süper Lige cikmamizin en önemli sebebi.Kemalin istegi rakam fazla degil zamanin sartlari böyle.Sadece iyi karekterli diye enayi yerine koymanin anlami yok,Adam babasinin hayrina Samsunspor´da oynamiyor.Tamam bizim sayemizde kendini gösterebildi ama 1 million TL 500.000€ bile etmiyor,ve yanilmiyorsam Ahmete 600.000 TL verildi.Sen 33 yasindaki bir kaleciye 600.000TL verebiliyorsan genc bir yetenge 1Mil TL verebilirsin.Mustafa Pektemek Besiktas´da 2Mil TL bende kemal olsam bende bu rakami isterim.Bide Ticari acidanda faydali.Simdi bu 1 Mil yerine 135.000 TL verceksin ve 865.000 kar yapmis olacan,ama seneye bonservissiz gidecek.1 mil verdigin zaman  865.000 fazle vereceksin ama 5mil€ gibi bir rakama satacaksin.Burdaki karin 4.500.000€ oluyor.Ayrica Kemalin istegi rakama biraz yaklassalar Kemalin hayir diyecigine inanmiyorum.650.000 ile 1.000.000 arasinda büyük fark.Bence 850.000€ iki taraf icin iyi bir rakam olabilir.

ahmetsefa55

şöyle bir teklifte olabilir ; ilk sene 800 , 2.sene 1.2 fln gibi  ;)

1927

01 July 2011, 19:54:59 #806 Son düzenlenme: 03 July 2011, 23:11:34 samsuni
Zaten söz konusu ücretler garanti paralar değil.
400.000 garanti, 300.000 maç başı gibi oluyor sözleşmeler.
Sonuçta karşındaki genç bir insan, otobüs ya da kömür değil!

55__Gurbet__55

2.sene isterseler 5.000.000 yapsinlar önemli degil,cünkü bence Kemalin bundan sonra Samsunspor´da 2 bir senesi olmayacak.

yirmiuc

Alıntı yapılan: 1927 - 01 July 2011, 19:46:53
Kemal gecen yıl 135.000 liraya oynamış ve takıma en büyük katkıyı yapmış
Murat ise 400.000'e oynamış. Aradaki fark 250.000 lira kadar.
Bu sene Murat, Zenke, Ahmet ne alıyorsa Kemal +250.000 almalı bence.
Ayrıca çocuk ADS'li. büyük takım diye İstanbul takımlarını kastetse ne olacak ki? Benim için, senin için büyük takım değillier ama o bir taraftar değil. Profesyonellerin de bizim gibi davranmalarını bekleyemeyiz. Bonserviseine 5.000.000 euro istediğimiz bir adamı 135.000'e oynatmamız tezat değil mi?

Üstad ben büyük takımda oynama mevzusuna hiç girmedim. Biz kabul etmesek te Türkiye'de böyle bir kavram var. Ve herkesin zihnine yerleşmiş durumda. Kemal'in de bunu telaffuz etmesini normal karşılarım.
Benim düşüncem Kemal ile 1Milyon olmasa bile kulüp için biraz daha makul bir fiyatta anlaşılıp , Süperligdeki başarımıza göre de prim verilerek iyileştirme yapılması şeklinde.

55.hakan

3 seneliğine anlaşsan 3 milyon maliyeti olur.2.senenin sonunda 5 milyona satsan 3 milyon kardasın.Benim için bu bile sözleşme imzalanması için yeterli.