13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Kalmaktan yanayım

Samsunspor'un parlayan yıldızı Kemal Tokak, Beşiktaş'a transferi konusunda net açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, Samsunspor'da mutlu ve kalmaktan yana olduğunu söyledi. Basında çıkan transfer dedikodularından sıkıldığını dile getiren yıldız oyuncu, "Şu anda tatildeyim. Kafamı dinlemek istiyorum. Yeni sezonda işimiz oldukça zor olacak. Kendimi moral motivasyon olarak yeni sezona hazırlamak istiyorum" diye konuştu.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=58414

**KaR6**

bayıldım bu pozuna kemal'in  >l<

maço

bayıldım derken başkan  :-*

mehmet yılmaz

Sezon boyunca neredeyse hatasız oynadı. Çok yetenekli. Fizik gücü yüksek, çabuk ve süratli. Modern stoperin tarifi adeta. İş ahlakı yüksek, öğrenmeye açık. Sessiz, efendi... Hayatını futbola adamış. Bu sezon ödül alan bir diğer oyuncuydu. Henüz 22 yaşında, Türk futbolunda çok önemli yerlere gelmesi bekleniyor. Süper Ligde oynaması hiç tartışılmayacak isim.

sadece55

3 yıllık sözleşme teklif edilecekmiş...kabul ettiği taktirde büyük bir yıldız olma yönünde daha da sağlam adımlarla ilerleyeceğini düşündüğüm başarılı stoper

silopilimuhsin

Inşallah uzun yıllar Samsunsporda kalir

ahmetsefa55

geçen seneki en büyük transferimiz ahmet şahin di.
bu sene ki de anlaşılması durumunda kemal tokak olacaktır.
acilen kemalle 4 5 senelik kontrat imzalanmalı ve hakettiği para verilmelidir.
hem karakterli, hem efendi, hem disiplinli bir arkadaşımız.
uzun yıllar formamızı giymelidir.

Gökberk55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 24 June 2011, 22:54:30
geçen seneki en büyük transferimiz ahmet şahin di.
bu sene ki de anlaşılması durumunda kemal tokak olacaktır.
acilen kemalle 4 5 senelik kontrat imzalanmalı ve hakettiği para verilmelidir.
hem karakterli, hem efendi, hem disiplinli bir arkadaşımız.
uzun yıllar formamızı giymelidir.

diğer boyuttan bakarsak kemalinde haklı yönleri var aslında geleceği çok parlak ve diğer takımların ona bizim vereceğimiz paradan fazla vereceği açık sanmıyorum sözleşme yenilemesini,bu sene oynar geliştirir seneye direk avrupaya bile gidebilir bence,potansiyel fazla

CurvaSs

25 June 2011, 02:16:25 #773 Son düzenlenme: 25 June 2011, 02:19:44 curvasmurfs
Alıntı yapılan: Gökberk55 - 25 June 2011, 01:13:11
diğer boyuttan bakarsak kemalinde haklı yönleri var aslında geleceği çok parlak ve diğer takımların ona bizim vereceğimiz paradan fazla vereceği açık sanmıyorum sözleşme yenilemesini,bu sene oynar geliştirir seneye direk avrupaya bile gidebilir bence,potansiyel fazla

bazı futbolcular vardır, onlar için her şey para değildir. biraz uç bi' örnek olacak ama totti'yi kimler istedi, ne paralar verdi ama totti roma'dan ayrılmadı. ben kemal'in samsunspor sayesinde bi' yerlere geldiğine inanıyorum, çünkü adana'dan 100 bin lira bonservis ile alınan bi' topçunun, (o yaşta gelecek vaad eden oyunculara fazla para isterler) bu seviyelere çıkması sadece kendi başarısı değil, oynadığı kulübün de başarısı olarak görüyorum. kemal bizde ölene kadar kalacak demiyorum ama biraz vefa varsa, en azından 2 senelik sözleşmeye imza atmalıdır. babasının da ne derece güzel bi' şahsiyet olduğunu biliyoruz, öyle sadece parama bakarım diyeceklerini sanmıyorum. ayrıca iş sadece kemal'in vefasında veya babasının delikanlılığında bitmiyor, bizim yönetimin de bazı şeylerin farkına varması ve adam akıllı kontrat önermesi gerekiyor, neden kontrat yenilemesinin gerekliliğini açıklaması gerekiyor. dediğin gibi ben de direkt olarak avrupa'ya gidebilecek potansiyel görüyorum ama kendisini geliştirmesi gerekiyor. kimse kusura bakmasın ama türkiye'deki 3 ezik denilen takımlar genç oyuncuları harcıyor, milyon dolarlar verip "dünya yıldızı" aldık diyorlar ve o adamın değeri düşmesin diye oynatıyorlar. bu bir gerçek ve bu gerçeği görmek benim için kolay, eminim ki babası için de kolay ama şartlar oluşmuyor demek ki.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 25 June 2011, 01:13:11

yönetim isterse kemal sözleşmesini uzatır oda ister bizim ondan para kazanmamızı oda biliyor onun kemal oluşundaki en büyük etken samsunspor'dur

LisandroLopez

İşte bende bunu anlamıyorum, bizler Kemal'in bu takımda en az 2  yıl kalması gerektiğini,bir vefa borcu olduğunu,takım için çok önemli bi oyuncu olduğunu,
Kemal'in Samsunspor sayesinde bi yerlere geldiğini ve Samsunspor'un bu başarısında Kemal'in büyük katkısı olduğunu, aldığı ücrette artışa gidilmesi gerektiğini,
2 yıl daha oynayıp para kazandırarak gitmesi gerektiğini bizler biliyoruz da,bu yönetim bilmiyor mu.. Uzatın artık şu adamla sözleşme!!!

oguz_5528

Bütün takımlar yetenek yetiştirip kulube para kazandırıyor,bi kere de biz yapalım şu işi,uzatın sözleşmeyi.Paranın sorun olduğunu düşünmüyorum da inşallah kötü birşey dönmüyordu ortada

hacettepeli

kalacak arkadaşlar rahat olun  :rulet:

ahmetsefa55

"Tek düşüncem..."

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'un genç futbolcusu Kemal Tokak, ''Samsunspor'da kalmak ve Süper Lig deneyimimi burada yaşamak istiyorum'' dedi.

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesine giren genç futbolcu Kemal Tokak, Türkiye Futbol Federasyonunun yayın organı ''Tam Saha Dergisi''ne verdiği röportajda, Çanakkale Darnenel'den Samsunspor'a gelmesinin hikayesini aktardı.

Babasının 40 bin lira ödeyerek kulüpten bonservisini aldığını ve daha sonra Samsunspor'a imza attırdığını dile getiren Tokak, ailesinin futbola başlamasında büyük faktörü bulunduğunu belirtti.
''Sezon başında Bank Asya 1. Lig tecrübem bile bulunmuyordu. Düzenli olarak sadece 3. Lig'de oynamıştım. Ancak teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar bana güvendi'' diyen Tokak, şu ifadeleri kullandı:
''Takıma ilk geldiği dönemde de benimle sürekli konuştu. Çok iyi çalıştığımı, bu şekilde devam etmem gerektiğini ve eninde sonunda forma şansının bana da geleceğini söyleyerek destek verdi. Ben de oynamadığım günlerde bile çalışmayı hiç bırakmayarak kendimi hep hazır tuttum. Bir gün Hüseyin Hoca beni odasına çağırdı ve önümüzdeki maçta oynatacağını söyledi. İlk duyduğumda çok şaşırdım. O günden sonra sezon sonuna kadar da formayı kolay kolay benden almadı. Ayrıca, takım içinden iki kişinin de benim bu yükselişimde çok büyük payının olduğunu düşünüyorum. Kalecimiz Ahmet Şahin ve ön liberoda oynayan kaptanımız Turgay Gölbaşı... Bu abilerim sezon boyunca saha içinde beni çok iyi yönlendirdi. Savunmadaki partnerlerimin de yükselişimde önemli rol oynadığını düşünüyorum.''

''TEK DÜŞÜNCEM...''
Şu anda tek düşüncesinin Süper Lig'de Samsunspor formasıyla başarılı olmak olduğunu ifade eden Tokak, ''Geçen sezon takım olarak gösterdiğimiz performansla Samsunspor'u Süper Lig'e taşıdık. Bu önemli bir başarıydı benim için de. Gelecek sezon da Samsunspor'la Süper Lig'de iyi işlere imza atabileceğimize inanıyorum. Ayrıca Samsunspor'la bir yıl daha kontratım var. O yüzden Samsunspor'da kalmak ve ilk Süper Lig deneyimimi burada yaşamak istiyorum. Bunun Süper Lig'e alışmam açısından iyi olacağını düşünüyorum. Ama sözleşmem bittiğinde ne olur, o konu hakkında şimdiden bir şey söyleyemem'' dedi.

''TAM BENİM OYUN TARZIM''
Samsunspor'un yeni teknik direktörü Bosnalı Vladimir Petkovic'in oyun sistemini Young Boys'ta takip ettiğini vurgulayan Tokak, şu görüşleri dile getirdi: ''Young Boys'un geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığı iki Avrupa kupası maçını da dikkatle takip etmiştim. O yüzden yeni hocamız Petkovic'in oynattığı sistemi biliyorum. Yeni hocamızın oynattığı oyun tam benim istediğim tarz. Zaten o zaman da Young Boys'un oyun anlayışını çok beğenmiştim. Savunmada oynayan oyuncu, diğer sistemlere göre daha rahat. Ofansif futbol benimsendiği için rakibe yakın markaj yok ve defans oyuncusu hücumlarda daha çok destek verebiliyor. Defanstan topu oyuna sokma sıkıntıma rağmen, yeni hocamızın oyun anlayışı sayesinde bu konuda kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Hocamızın Young Boys'ta genç oyuncularla çalışmayı sevdiğini de biliyorum. Bu bakımdan da şanslıyım. Ama en çok da kendime güveniyorum. Hangi sistemle oynanırsa oynansın formayı kimselere vermek istemiyorum. Bunun için de çok çalışacağım. Üçlü defans anlayışına kısa sürede uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Genç ve öğrenmeye açık bir futbolcuyum sonuçta.''
A2 Milli Takımı'nda daha iyi maçlar çıkartıp, A Milli Takım'a yükselmeyi hedeflediğinin altını çizen Tokak, ''Milli takımdaki hocalarımızdan da bu anlamda çok şey öğreniyorum. Hepsi de çok mükemmel insanlar. Zaten antrenmanlarda olsun, maçlardan sonra olsun yaptığımız yanlışları bize birebir gösteriyorlar. Bu da benim A Milli Takım hedefine ulaşmama katkı sağlayacak'' ifadesini kullandı.

http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=8&r=1&hid=94649

burdan da anlaşılacağı gibi Kemal seneye yolcu.madem sözleşme yenilemiceksiniz satın da bari para kazanalım.

Lusage

Sevgili Sıfırnumara abimiz burada Kemal'in geleceği ile ilgili durumunu söylemedikçe dergi, gazete vs gibi yayın organlarından çıkan doğru yada yanlış haberlere itibar edip Kemal'in üstünü çizmeyelim lütfen...