13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Dartagnan

ama besnumara da bırseyler soyleyecek daaa  ;)

Lusage

Alıntı yapılan: Dartagnan - 01 July 2011, 14:55:41
ama besnumara da bırseyler soyleyecek daaa  ;)

Yönetim ne kadar teklif etti. Kemal ne kadar istedi. Sözleşmesi uzatıldımi uzatılmadiysa neden? Sezon başlamadan tekrar görüşecekler mi? Kemal bu sözleşme sorunu ile ilgili ne düşünüyor? Gibi daha aklıma gelmeyen bir çok soru var. Bizde merakla bekliyoruz. :(

LisandroLopez

Sözleşme uzatmak isteyen çoktan uzatırdı.Bütün yayın organları da mı yalan haber yapıyor.
Kemal Samsunspor'u kullanıp gidecek! Görünüm o ne yazık ki.

ngonge

Adamın günahını almayın yahu, gerçi orada "sözleşmem bittiğinde" lafzı pek şık olmamış ama o da bıktı sürekli çocuğu taciz ediyorlar.

mehmet yılmaz

01 July 2011, 17:52:40 #784 Son düzenlenme: 03 July 2011, 23:14:24 samsuni
Kemal iki yıllık sözleşme uzatmak istedi. Yani seneye de bonservisi bizde olacak ve giderse para kazandırarak gitmek istedi.[/b] İstedikleri ücret yıllık 1.000.000 lira idi. Yönetim bir yıllık 650.000 lira teklif etti. Herhangi bir anlaşma olmadı. Bir sezon daha 135.000 liraya oynayacak.

Kemal Tokak denen çocuk geçen yıl ki şampiyonlukta en büyük paya sahip iki kişiden biridir.

Gökberk55

1 milyon çok istemiş be,tamam çok iyi ama 135binden 1 milyona çıkmak biraz abartılı olmuş.

ahmetsefa55

kemalin yanına ondan daha iyi olmadığını düşündüğüm bahia yı alacaklar.
ee peki ne kadar verecekler.1 milyon dan az mı ?
o zaman gerekeni yapın ortada buluşun.800 bin e atın imzayı.
hey Allahım  :kafa:

umit

Anasının ak sütü gibi helaldir, hakkıdır o para.

Lusage

Bilgilendirme için teşekkürler Mehmet abi. Ben yinede Kemal ile yeni sözleşme imzalayacaklarına inanıyorum ama işi buralara getirmeden Sayın Galip Öztürk'e bizim maksimum yıllık vereceğimiz ücret 600 bin lira. Siz verdiğimiz yıldız sözünden vazgeçin Kemal için + 200 bin verin deseler Galip Bey yok demezdi herhalde. Göz göre göre elimizdeki genç yıldızı bedavaya elimizden kaçıracak kadar zengin degilizdir değil mi?

ngonge

Bence 1 milyon lira 2.ligde 1 sezon parlamış bir defans oyuncusu için Samsunspor kriterlerine göre çok.

Ortada buluşulabilirmiş ama ne düşündüyse taraflar bir anda görüşmeyi kestiler, yada en azından buradan öyle göründü.

twitter

süper ligde 1 galibiyete parasını çıkarıyor bu mu şimdi sorun?

attın imzayı kemal'e diğerleri gibi olmasın bizim için

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ngonge - 01 July 2011, 18:41:09
Bence 1 milyon lira 2.ligde 1 sezon parlamış bir defans oyuncusu için Samsunspor kriterlerine göre çok.

sen bana kemal ayarında  1 milyona oynayacak bonservissiz 22 yaşında bir topçu bul 1 milyonu ben verecem sana..
iki yıl sonra belki rekor bir transfer ile satabileceğin ve bu iki yıl içinde -Allah sakatlık bela vermez inşallah- sana  çok büüyk sevinçler yaşatabilecek bir adama  1 milyon hiçte çok değildir bence ;)

ahmetsefa55

bir yandan ngonge haklı dıyorum buyuk para ıstemıs... dıger yandan akan abı de haklı nerden bulcaz bu krıterlerde topcuyu bu paralara..son kararım anlasalım kaca anlascaksak  :evet:

Gökberk55

belkide sorun 1 yıl uzatmak istemesidir,şöyle 2 yıl felan olsaydı verilirdi 1 milyon,adam o kadar demeç verdi büyük takımlarda oynamak isterim diye biz küçük takımız ya :-X

umit

01 July 2011, 19:12:07 #794 Son düzenlenme: 03 July 2011, 23:13:21 samsuni
@ Gökberk55

Alıntı yapılan: samsuni - 01 July 2011, 17:52:40

Kemal iki yıllık sözleşme uzatmak istedi. Yani seneye de bonservisi bizde olacak ve giderse para kazandırarak gitmek istedi.
İstedikleri ücret yıllık 1.000.000 lira idi. Yönetim bir yıllık 650.000 lira teklif etti. Herhangi bir anlaşma olmadı. Bir sezon daha 135.000 liraya oynayacak.

Kemal Tokak denen çocuk geçen yıl ki şampiyonlukta en büyük paya sahip iki kişiden biridir.