13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

ult55ras

sonuç olarak ya sözleşmesi uzatılsın yada satılsın başka seçenek yok şuanlık.

hacettepeli

taraftar olarak yönetime baskı yaparak Kemal ile anlaşılması yönünde girişimde bulunsak etkisi olur mu bilmiyorum da kalmasını çok isterim 2-3 sene daha. 800 bin olsun bu sene, ertesi seneye de 1.200 e 2 yıllık anlaşma yapsınlar olsun bitsin.

beşnumara

Ne söylesek boş isteyen istediğini yazıyor zaten ama Kemal sözleşme uzattığı zaman o kişiler ne yazacaklar acaba.Kemal de ailesi de 1-2 yıl daha samsunsporda oynamak istiyor ama hakkı verilecek.Kemal'e zaten 4 milyon euro veriliyor ama kulübümüz kabul etmiyor.Bence de kabul etmemeli.Biz adanaspor değiliz 4 milyon avroya isteyen istediği gibi oyuncu alamaz.Mutlaka bir yolu bulunup Kemal bu sene takımda tutulacaktır Tutamazlarsa da zaten Kemal her türlü kulübe para kazandıracaktır.Sözleşme uzatsa da uzatmasa da.
Kemal'in söylediği ben seneye A milli takımla Euro 2012ye Samsunsporlu Kemal olarak gitmek istiyorum diyor.Konuşanlar hala neyi konuşuyor yetmedi mi acımasızca eleştirileriniz.Kemal kulübe para kazandırmasa bile bu sezon bize süper lig sevinci yaşatan baş aktörlerin arasında olduğunun farkında değil misiniz?

Serkan

Kemal'ide seviyorum ; senide lan....

Ayberk

Abi her şey para da değil yaa, neyi alıp satıyoruz anlamadım ki? Bedavaya da gitse Kemal benim gözümde adamdır, adam!

beşnumara

:ok :--* :holey: >l<...

Lusage

Bir Kemal'e sallayanlara bakıyorum. Birde onların bir önceki postlarına. Olumlu yazılarını cımbızla seç forumda 2 satır yer tutmaz... :kafa:

Ayberk

Babasının niyeti belli olmasaydı, hiç haberdar etmezdi bizimkileri ama, işte bunları düşünebilmek lazım

brigand

Kemal adamdır. kimse kusura bakmasın bizimde tapulu malımız değildir. o da sonuçta profesyonel düşünmek zorunda. bu işi unicefe yardım olsun diyede yapmıyor. para kazanmak için ter döküyor gittiği yerde. ki helal olsun çok çalışkan biri. bu sene kendi kalmak istedi bizde burda yaşamak istiyorum ilk Süper Lig tecrübemi dedi. sonrasını şimdiden kestiremeyiz diyor. bence inanılmaz güzel bir açıklama. bazen öyle yorumlar yazılıyorki. sanki futbolcu bizim demirbaşımız. biz karar veriyoruz hayatına. adamın özel hayatı var. aile hayatı var. idealleri var. hedefleri var. ama yok hacı illada kalacak. he bende isterim burda yıllar boyu kalsın ama olmuyor işte her zaman. bu şehrin çocuğuysa belki.
son olarak şunu eklemek isterim; en yeteneksiz hoca listesine yazarım kalparı. tek maçını görmedim doğru hamle yaptığı, hatta hamle yapma tenezzülünde bulunduğunu. tabikide bi takım işleri yapacak o kadar da değil. ama artısı yok denecek kadar azdı. yatıp kalkıp dua etsin taraftara. görecez rize de boş tribünlere oynarken neler yapabildiğini.

cembaba

03 July 2011, 15:07:12 #819 Son düzenlenme: 03 July 2011, 15:12:42 CemBaba

Kemal Can'dır. ;)

Tam Saha - TFF (alıntıdır)

FaTiH_HaN

Kemalin futbolunu, adamlığını; kişisel ve özelini bir kenara bırakarak şu yorumu yapıyorum. Zaten bunların hiçbirine laf etme yada dil uzatma hakkım olamaz... Ama 1 sezon 130 bin alıp ertesi sezon 1 trilyon para istemek bence insafsızlıktır, tamam bizi süper lige taşıdı Allah razı olsun, tekmeye kafasını soktu helal olsun, mücadeleden hiç kaçmadı, tartışmasız takımın en iyisiydi. Fakat bir anadolu takımında ben senelik 1 trilyon istiyorum demek takımdan ayrılıyorum demekle eş değerdir. Kemalin Samsunsporumuza katkıları tartışılmaz ama Samsunsporun Kemale verdikleride öyle, keza oktay ve turgut ve diğerleri.. İnşallah bir orta yol bulunur ve 2 senelikte olsa imza attırılır Kemalin bedelsiz olarak istanbul takımlarına gidecek olması koyuyor insana.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 03 July 2011, 15:53:55
Fakat bir anadolu takımında ben senelik 1 trilyon istiyorum demek takımdan ayrılıyorum demekle eş değerdir.
mehmet topuz 2.3 milyon euro alıyodu kayserıden.bunun yanısıra bursa da , antepte , gençlerde , ankaragücünde aslında kısacası butun takımlarda cok sayıda 1 trılyonun ustunde oynayan ama kemal kadar gelcek vaad etmeyen topcular mevcut. ;)

Ayberk

Kemal'e almayı talep ettiği ücret üzerinden yüklenmek çok yanlış. Merak eden Orhan Ak geçen sene kaç para almış bir araştırsın ;)

FaTiH_HaN

Ben geçen sene bankasyada oynadığımızı bu sene süper lige çıktığımızı vurgulamak istedim, en azından 1 senede süper ligde aynı performansı sergilemesi gerektiğine inanıyorum ve yıllık 1 trilyon aldığında beklenti çok daha fazla olacak bu baskıyı kaldırmak kolay olmayacak en ufak bir hatasında aldığı para konuşulmaya başlanacak.

Bide diğer takımların dandirik oyunculara verdiği ücretler bizim için ölçü olmamalı caner altın konyadayken yıllık 800 bin alıyormuş bu tarz örnekler çok tabiki.

ahmetsefa55

caner altın la kemal'i bir mi tutuyosun sen  :) caner o durumdayken bile iyi para alıyomuş valla  ;) canerin o performansla 800 aldııgı yerde kemal 5 alsın  ;)