Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

kabacevizli55

engin55

03 June 2011, 22:14:15 #19098 Son düzenlenme: 03 June 2011, 22:49:05 engin55
belçika 1 türkiye 1

beşnumara

Kongre öncesi derin bir sessizlik var sitede.Özellikle transfer başlığında.Ya bu transfer işini yürüten komite çok başarılı hiç kimseye bir şey duyurmadılar ya da gerçekten yok böyle bir girişimimiz .:.:.

maço

valla bugun havaalanından sonra midilli diye bir restauranta gittim kazım başkanda oradaydı.ora onunmuş.Korumasıyla girdiğim bir muhabbette boboyla görüşüyorlar dedi.

kaynak saglammı ona siz karar verin  :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 June 2011, 17:20:55
four four two dergisi bu ay 4 sayfayı Samsunspor'a, 2 sayfayı da agbetu ve zenke'ye ayırmış..

Dergiyi aldım, dosyayı okudum. Hilal hanım Samsun'u çok beğenmiş, Samsunsporlulara da hayran kalmış anlaşılan, güzel bir dosya omluş. Barış Tekin'in tribün fotosunu çok beğendim. Mustafa, bu ayın sonuna doğru rica etsen de hem iki dosyayı hem de dergideki ya da kullanmadıkları fotoları alsan, sitede yayınlasak.
Nasıl olur?

**KaR6**

sorarım abi, kırmaz beni herhalde hilal hanım  :)

55ertan

Alıntı yapılan: engin55 - 03 June 2011, 22:14:15
belçika 1 türkiye 1

biz hücüm futbol oynamaliyiz, bunu hidink anlamadi birtürlü

epçeli köylü

Federasyon başkanı değişecek. Mahmut özgener aday değilmiş. İstermisiniz düşmeden önceki sene yapılan hata yapılsın. Samsunspor haluk ulusoya destek verip ayhan bermeğe destek vermeme gafletinde bulunmuştu. 109 a karşı 102 oyla ayhan bermek kaybetti. Sonra 1958 trabzon doğumlu haluğun ilk yaptığı şey Samsunsporu küme düşürmek olmuştu.Klüp kapanma seviyesine gelmişti.Ayhan Bermek Samsunlu olmasına rağmen Samsunsporun trabzonluyu desteklemesi müstehak kelimesinin cuk oturduğu bir ders şeklinde Samsunsporun 6 yılına maloldu. Şimdi süpriz kim biliyormusunuz? Keşke Haluk Ulusoy olsaydıda bu olmasaydı derecesinden vahim bir aday alttan alttan getiriliyor. Birçoğumuz mehmet atalay ismini duymuştur.Nasıl azılı bir fanatik trabzonlu olduğunu bilen bilir. Gençlik ve spor genel müdürü iken tüm Türkiyeye ait bütçeyi Trabzona akıtan Basın ilan kurumundayken bile trabzonda toplantılar düzenleyip Samsuna nefret kusan biri. Bunada destek verirlerse Seneye bank asyada olmayı ben size garanti ediyorum. İster bobo gelsin isterse arda ....

Ertuğrul Sağlam

04 June 2011, 12:11:13 #19105 Son düzenlenme: 04 June 2011, 12:14:42 6 Ertuðrul Saðlam
ŞEHZADELER al_sana den ÖRNEK turnuva.

Şehzadeler Taraftarlar derneği basın sözcüsü Hikmet Şimşek, örnek bir turnuva düzenlemeye hazırlandıklarını söyledi. Yağız spor kompleksinde gerçekleştirilecek turnuvanın en büyük özelliği Samsunspor dışındaki takımların taraftar guruplarının da mücadele edecek olması.

Samsunspor'un tüm taraftar guruplarının yanı sıra, Trabzonlu Gençeler, Genç Fenerbahçeliler, Ultraslan taraftar gurupları mücadele edecek. :x(( :x(( :x((

Kaynak HABER

Biz bu ..... ts sempatizanı diye kızarken bunlar gökkuşağından farksızmış. Allah belanızı versin başka birşey demiyorum size. İnşallah diğer taraftar guruplarımız bu hain oluşum içinde olmazlar....

Tufan

04 June 2011, 12:13:32 #19106 Son düzenlenme: 04 June 2011, 12:16:59 TuFaN55
Yağız Halı sahasınında, Kepazeler grubununda, o haberde yazan gruplarında ......
ya yeter artık yıllarını Samsunspor tribünlerine emek vermiş gruplarımız bu şehzadeler denen Trabzonlu çapulculara niye tepki vermiyor anlayamıyorum.

since1965

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 June 2011, 12:11:13
ŞEHZADELER al_sana den ÖRNEK turnuva.

Samsunspor'un tüm taraftar guruplarının yanı sıra, Trabzonlu Gençeler, Genç Fenerbahçeliler, Ultraslan taraftar gurupları mücadele edecek. :x(( :x(( :x((

ŞİRİNLER o karede olmaz bundan kimin şüphesi var?

Ajan

La sizin yapacağınız turnuvayı ..............  :kafa: :kafa:  :x(( :x(( :x((

Stoper

Belkide o gruplar , " ortak menfaatler çevresinde toplandıkları" için tepki vermiyor .