Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

5trawberry

Murat eğer gittiyse çok ararız onun gibi adamı çok..

hakan55

Ben muratın süper ligde bizim kadromuzda ilk 11 de görmek istiyorum.!!

mehmet yılmaz

Murat özelinde genel olarak yazmak istiyorum görüşümü.
Bu fruma ne oluyor bilmiyorum. Kemal gideceğim bile demeden, basında çıkan haberlere bakıp "gitsin, çok lazımdı" denildi genel olarak. Bizi şampiyon yapan Ahmet için TV programındaki bir dedikoducudan kaynaklanarak "def olsun, bir daha dönmesin" diye yazanlar oldu. Şimdi de Murat... "hiç üzülmedim, işe yaramazdı..." deniliyor.

Herşeyden önce çok ayıp bütün bunlar.
Murat benim kişiliğini çok sevdiğim, efendi, çalışkan ve özverili bir çocuktu. 3 yıl boyunca terinin son damlasına kadar da mücadele etti. İlk yılında 170, ikinci yılında 220 son sezonunda ise 270.000 lira civarında bir paraya oynadı. 24 yaşında ve ekmeğini bu işten kazanan bir insan; yeni evli, gurbetçi. Oynayacağımız lig Süper Lig. Burada en kötü futbolcuya 500.000 lira veriyorlar. Murat'a A.Gücü 800 vermiş, bizim en az 700 vermemiz lazımdı. Teklif edilen ortada, hiç de öyle üç kuruş falan değil.

Şimdi Murat da kötü(!), bizden giden herkes gibi o da kötü olsun! Yerine kimi alacaksın? Diyelim ki ilk aklıma gelen isim Karabüklü Hakan Özmert. Kaç para vereceksin, 400 mü? Beğenmediğimiz Adnan bile her sezon 750'den kapı açıyor.

Giden bir insana tertemiz 3 sezonu, Altay'a attığı o golü, 2009'da sizlerin oylarıyla verilen açık ara plaketi bir anda silip def ol git gibi şeyler yazmak hagi insafa, hangi vefaya sığar? -ki henüz kesin birşey yokmuş, inşallah kalır. Bence Süper Lig'i kaldırabilecek 4-5 oyuncumuzdan birisidir Murat.

Bu forum bile bu kadar vefasız davranışlar sergileyebiliyorsa insan kişisel olarak da korkmuyor değil; demek yarın bir ksarar versek, bir yanlış yapsak bizlerin de arkasından neler yazılmayaacak?

Ben şahsi olarak bütün haklarmı helal ederim Murat'a, yine onu sevmeye, takdir etmee dedevam ederim. Umarım ki o da Samsunspor günlerine dair bütün haklarını helal etsin. Adamın düğününe bir tane yönetici bile gitmedi 2009'da...

Shane_Falco

Murat'ı çoğumuz sever eder hane iyi yerlerde görmek isteriz ama Ankaragücü değil yani.Bizden bir sonraki adım Ankaragücü olmamalıdır.Bence kendi kariyeri için hata yapıyor yani...

Ollivanders

21 May 2011, 19:09:34 #79 Son düzenlenme: 21 May 2011, 19:12:50 Serpico55
Murat ilk geldigi seneki gibi oynasaydı , stilini değiştirmeseydi işimize çok yarayabilirdi. Geride kalan 2 senede kotu performans gosterdi. Stili ,  top surusu , çalım atışı herşeyi değşti Muratın . Bunda H.kalparın da katkısı buyuk. Ancak ben 900 bin TL isteyebilecek gucu nerden buldu onu anlayamadım . Çok buyuk bir para. Ha 500 bin TL den acardın muhabbeti eminim o zaman da yeni gelecek yonetim anlasmaktan kacınmazdı. Bizim iyi bir transfer komitemiz olsa 500 bin TL ye iyi futbolcular bulursun. En azından ara pası atabilenini bulursun. Kalsa iyi olur mu ? Olur ama son 2 sezonun performansı ile degil.

kabacevizli55

Alıntı yapılan: cem 55 - 21 May 2011, 18:52:46
kim varmış o bölgede sen söylesene fernandes necip mehmet topuz mu  murata önerdigin o parayla o sayacagın aklındaki isimleri alabilecekmisin 3 kuruş fazla para için gitmiş de miyadını doldurmusta futboldan çok anlıyosunuzya o okudugun haberde adam geçen sene 170 milyara oynadı diyo son 3 senede bu adam aldıgı paranın hakkını fazlasıyla verdi niye yönetim 1oo milyar fedakarlık yapıp adamı kadroda tutmadı diye düşünmüyosun da yok 3 kuruş için yok miyadını doldurdu gibi laflar ediyosun
ilk5 isteyen bir takımda murat o yükü şimdiki performansıyla kaldıramaz ama illa kalsa diyosan evet yedek kulübesinde iyi oynar

AntZ

Alıntıorhantasdelen - twitter
murat yıldırım ve abdulazız arkadasımlara yenı takımlarında basarılar dılerım

Shane_Falco

Son 2 senesi demeyelim şuna bence :S Bi geçen sene inişli-çıkışlı bir performans gösterdi Murat.Ama  belliki bizim ve Ankaragücü'nün verdiği yıllık ücretin arasında ciddi bir fark var :S Bu arada şunu belirtmek istiyorumki Murat 800 istiyor veya alıyorsa Ahmet Şahin masaya oturunca 1.250 den felan kapıyı açar :S :S

babasamsunlu

valla şu mehmet hocamın yazısından sonra bile halen daha bi şeyler yazmaya çalışmasak çok daha güzel olur sanırım..

Son bir kaç gündür site sadece açık bende..

hiç bir şey yazasım gelmiyor..

seviye felan yerlerde bu aralar da vefasızlık Samsunspor taraftarına ve şu güzelim foruma hiç yakışmıyor..

:( :( :( :( :( :( :(

berusa55

21 May 2011, 19:54:58 #84 Son düzenlenme: 21 May 2011, 22:29:48 berusa55
Murat bu sezon Altay maçı haricinden istenilen performansı malesef sergileyemedi, çok kötü maçlar çıkardı ve forumda birçok yerde Murat'ı ve oynadığı oyunu tanıyamaz hale geldiğimizi belirttik defalarca. Efendiliğine, kişiliğine, adamlığına kimse laf edemez. Samsunpor'umuzdan ayrılmaya zorlanmayıp da kendi isteğiyle ayrılıyorsa bir önceki sayfadaki mesjımda da belirttiğim gibi zerre kadar üzülmem yolu açık olsun derim; kalırsa da en çok sevinenlerden olurum.

Emeklerin için, Samsunspor'umuzun başarısı uğruna akıttığın terler için teşekkürler.

cem

samsunsporu 100 milyar için satan adama güle güle byy denir...
ayrıca murat primlerle artı parayla ankara gücünden fazla alacağını belirtmiş yöneticimiz..
yolu açık olsun türkiyenin en iyi orta sahası değil murat gidene güle güle..

Jnr.Serkan

Muratın gitmesine sevinen arkadaşları anlamıyorum...Ne olursa olsun Murat Yıldırımdan bahsediyoruz.Bedavaya kaybettik gencecik bir ortasahayı.Şimdi onun yerine bir ortasaha alsak vereceğimiz para 600 milyar elinde patlama şansıda var.600 ona vereceğine tanıdığın adama 700 ver paranı riske atma.Belki iyi bir bonserviste kazanabilirdik Murattan seneye.Yine bir futbolcumuzu daha Türk futboluna bonservissiz hediye ettik.Tebrikler yönetim.

GökhanÇağlar

hiç olmasa kongreyi bekleseydi..gerçi kesin değilmiş belki de anlaşmamıştır.

Shane_Falco

maviay55

kesin mi?

imza atılmadan önce söylenen her şey hükümsüzdür arkadaşlar... ne zaman imzat atılırsa o zaman gitti deriz...şahsen kalmasından yanayım