Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

jean

Ahmeti

engin55

Murat Yıldırım, Kemal Tokak, Simon Zenke ve Ahmet Şahin ile görüştüklerine göre gerisi gönderilcek.

minci

Samet mamet yok. Olamaz olmamalı. Olmayacağına da inanıyorum. Bizde adettendir. Sol gösterip hep sağ vurmak.

emre 55

bence kemal murat ahmet zenke agbetu bu beşli kesinlikle bu takımda kalmalı digerleri hakkında teknik heyet karar verebilir

samuray

ne samet aybabamı hiç ısınamadım bana çok antipatik geliyor inşallah o olmaz

samuray

fatih tekke nin ne işi var ya samsunsporda bize kaşar futbolcu lazım değil kardeşim genç yetenekli başarıya aç istikbal vaadeden futbolcular gerek musti kardeşime katılıyorum  hakan koçaslan can özgğür izzet mustafa gürel alpaslan oğuz bilil m. gibi futbolcuların yerine deirekt takıma katkı yapcak direk oynayacak ve iyi bir yerli genç geleceği kariyeri olan akademik alt yapısı kuvvetli bi yerli hocadan yanyayım şahsen

Sonuna Kadar 55

twitter

İlk 5 diyip Samet Aybaba ile görüşmek çok komik olur
Açıkcası memlekette hocada yok adam gibi

GökhanÇağlar

aslında tecrübeli bir yabancı hoca da düşünülebilir..futbolcu transferlerinden önce hocayla anlaşmalıyız..

ahmetsahin

ahmetsahin

engin sever oley,
engin sever oleeey,
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

eren55

Hoca konusu başlı başına muamma.O değil Mersin Semih'e talip ciddi ciddi.Bunlar kadar bütçe yok mu bizde?Hadi Galip Usta bastırın,kral bir forvet alalım.

özkan

fairplay_55

1-süper kadro,rüya takım hayalleri ile yola çıkılmaz.Haddimizi bilelim,ne kadar yükselirsen o kadar sert düşersin.Rüyaya yatıp kabus görmeyelim.Genç,hızlı ve dinamik bir takım işimizi görür.
2-Samsun'un kapı kapı dolaşıp para aradığı ne çabuk unutuldu.Şimdi süper yıldızlardan söz ediliyor.Samsunspor paragöz menejerlerin insafına bırakılırsa sonumuz kötü olur.
3-Yaşını başını almış( örn.seedorf) adamlarla işimiz olmaz.Samsunspor un özelliği genç ve dinamik olmasıdır.Mevcut takım iskeleti korunsun,birkaç genç ve yetenekli futbolcuyla takviye yapılsın.Bakıyorum iskandinavyalar,ispanyalar havada uçuçuyor.Altay,Kuşadası,Çanakkale,Manisa..buralarda birsürü genç yetenek var.Ama görmesini bilene.Unutmayın bizim rüya takım(Tanju'lu) futbolcuları nerelerden gelmişti:zonguldak,kıbrıs,kuşadası...
4-Göçmen kuşlara dönen ve sorunlu hocalara bulaşmayalım.Samet,Yılmaz,Bülent gibi hocalar geleceğine Kalpar kalsın.Şampiyon hocaya da şimdi hakkını verelim,şimdi tu kaka mı oldu?