Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

Ayberk

Seedorf'a yaşını başını almış diyoruz, adam Milan'ı Serie A'da şampiyon yapıyor. He gelmez zaten orası ayrı da, gelse heralde aklımı kaçırırım. Böyle bombalara burun kıvırıyoruz, Kalpar'la yola devam edelim diyoruz. Nasıl iş ben anlamadım :-\

Dartagnan

fairplay_55

Konu Seedorf değil.O milan da oynar,sırıtmaz.Milan da herkes Seedorf.Bursa geçen yıl şampiyon oldu,kaç yıldız vardı takımda.Benim işaret etmek istediğim budur,yoksa Messi de gelsin.Hocaya gelince,Kalpar gidebilir birşey demiyorumAma nankörlük edip kalp kırmayalım,edebimizle yollayalım.Samsun a bu yakışmaz mı? Sonuçta şampiyon bir takım hocasıdır.

fairplay_55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 21 May 2011, 14:37:47
bozuk plak misali.
Lütfen görüşlere saygılı olalım..Katılmak zorunda değil hiç himse.Sonuç olarak herkes fikir beyan ediyor.

Dartagnan

55_OrHaN_55

Samet Aybaba'yı bu takıma layık görmek, futbolu bilmemek demektir. aman adı bile geçince bir tuhaf oluyorum. :o

Kadir ÇELEBİ

kadronun %75 civarında yenilenmesi gerekir buda kalması gereken maksimum 4 oyuncu dersek ve isim olarak şahsi fikrim (Kemal) ahmet zenke murat olmalı gerisi yönetime kalmış derim söylemlerinin farkında olduklarını kabul ediyorum  top kendilerinde taraftar üzerine düşeni herzaman yaptı gerek motivasyon gereksede son zamanlarda görsel açıdan bir çok tribünden üstündü bundan sonrasındada yine görevini yapacaktır gerektiği yerde gerekli tepkiyi verecektir bu sebepten dolayı top artık yeni oluşacak yönetimdedir..

emoh55

teknık dırektor zıya dogan ,sakıp özberk,bulent under tıpınde adam olmalı kesınlıkle kalpar gıtmelı bu takım  kahvede oturan adam bıle super lıge cıkarırdı neyse basta orta saha on lıbero sag acık bıtırıcı forvet lazım mehmet battal tıpınde ve 10 numara gıyck ıyı bır topcu kemalın yanına saglam bı adamla lıgı ıyı yerde bıtırz dıyorum ama musa buyuk ve bılly gıbı dandırık topcular lazım degıl

Atakumlu

ziya dogan ?? yapma usta sen bizi geri mi gondercen bank asya ya ...

veis

öncelikle hocaya sonra transferlere göre takımdan gidecekler belli olmalı.şuanki ilk 11 den ahmet şahin ve kemal tokak haricinde hiçbir futbolcumuz süperlig kalitesinde degil.hedef ilk 5 dersen orhan taşdelenle musa büyükle olmaz.hoca seçimi ve hocanın yabancı seçimine göre kadro şekillenir.samet aybaba süperligde takımı düşürmemeye oynatabilecek kapasitede bir hoca.iyimidir evet iyidir ama bize gelmez bu tarz adamlar.ayrı konu ama ben illaki yabancı hoca alacaksak erıg gerts veya artur zico gibi türkiyede hem güzel işler yapmış hemde kaliteli hocadan yanayım.domas doll de bana göre iyi bir hocaydı.ama olmadımı olmuyor işte.transfer yapılacaksada nokta atışlar lazım bize.beşiktaşlı ernst fink gibi türkiyeye alışık yabancılar tercih edilse daha iyi olur.

Burak

@Fairplay

Ayda bir kere giriyorsun forumu takip etmiyorsun orjinal ve marjinal fikirlerle ortaya çıkıyorsun ortalığı bir karıştırıyorsun sonra da  hergün takip edenlere asıl sen saygısızlık yapıyorsun burada bırak konuyu millet mesaj kaçırmıyor . Ben anlamıyorum arkadaş buraya her yeni yazan karşısındakini 13-15 yaşında zannediyor .

Sercan

Twitter;

@orhantasdelen murat yıldırım ve abdulazız arkadasımlara yenı takımlarında basarılar dılerım

Shane_Falco

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 May 2011, 19:52:36
Twitter;

@orhantasdelen murat yıldırım ve abdulazız arkadasımlara yenı takımlarında basarılar dılerım

Abdulaziz kiminle anlaşmış bilen varmı ??

samuray

kahpar la süper lig o süper ligte hocalık yapamaz demode artık o yatsın kalksın samsunspor yönetimine bu büyük taraftara şükretsin samsunsporum ite kaka şampiyon yapan en büyük güç bu süper taraftarıdır hocayla anlaşmışlar jose couceiro portekizlli türk futbolunuda tanıyor olması iyi seçim bence iyi olur inşallah

twitter