Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orhan

Orada takıma tepki verilmişti ahmete değil.Ama ahmet hata yapmasına rağmen moral vermeye çalışan taraftara geçin bunları dergibi hareket yapması ona yakışmadı.

SametYılmaz55

kimi sevsek kime saygı göstersek ters tepiyor tepemize çıkıyor.sizi her şartta destekledi bu taraftar her zaman arkanızda oldu bırakın şampiyonlukta istesinler.Hepiniz çok gördünüz bunu üstüne sizi seven sizi omzunda taşıyan taraftara saygısızlık yaptınız.Helal olsun size >:( >:( >:( >:(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 15 May 2011, 19:01:36
Yeni Malatyaspor 1-0 öne gecti

120. dk'de yediler 1-1 oldu maç penaltılara gitti...

kuzey55

15 May 2011, 19:36:13 #18198 Son düzenlenme: 15 May 2011, 19:40:53 kuzey55
yeni malatya ilk 3 penaltı atışını kaçırdı.hadi ads...

maviay55

Ahmeti

şu takımda 4-5 tane adam gibi samsun'lu futbolcu olsaydı sonuç çok daha farklı olurdu

Bu sezon hiçbir maça 11 de başlamayan hakan koçarslan oyuna girince eyvah dedim ama beni hayal kırıklığına uğrattı helal olsun hakan koçarslan sana adamsın sen

kuzey55

hakan beni de şaşırttı valla...

ahmetsefa55

Jnr.Serkan

Aynen.Girerken bir sürü günaha girdim ama bizi yanılttı.Çok iyi paslar attı rakibi yıprattı.Nerdeydik 31 hafta

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Umut - 15 May 2011, 19:54:18
Butun gencler gonderildi ama hakan kaldi zamaninda. O yuzden hakanin bu guzel oyununa sasirmadim

Sercan,Sefa gibi adamlar gönderilir tabi.Genç olsalar neyime 35 yaşındaki amcam onlardan daha iyi oynardı be.İçkici karı-kız meraklıları....

Ahmeti

üzüldüğüm bir konuda avrupa'dan onca insan geldi samsunsporumuzun hasretine dayanamayıpta birtek amaçları vardı oda doyasıya şampiyonlumuzu kutlamaktı ama olmadı kendini bilmez bazı ruhsuzlar buna izin vermediler ve hayallerimizi yıktılar.

kumköylü ahmet

Bizleride Unutmadiginiz icin Tesekkurler arkadaslar Benim en cok Yandigim konuda Bu Zaten

Sonuna Kadar 55

samuray

:( :( :( :(böyle olmamalıydı ya doğru dürüt sevinhemedik 14 maçt atek yenilgi alan bu takım son iki maçta iki yenilgi alıyor hayret ya

samuray

üzülsekmi sevinsekmi eline aldığımız şampiyonluğu mersine kaptırıyoruz hayret bi şey şampiyonluğu çok gördüler beze  >:( >:( >:( >:( >:( >:( :( :( :(