Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

maçtan önce güvenliklerin yaptığı şerefsizlikte topçulara dua edin diyorduk, maçta da topçular batırdı abi, hayırlısıyla seneye inş yeni yönetim yeni transferlerle ligde yolumuz açık olur...

cembaba

Kardeşim haklısın dediklerine katılıyorum. Aslında istekli başladılar. Sonradan ne olduysa golün etkisi ile çöktüler. Ahmet'in de öyle gol yemesi herkesi çileden çıkardı. Yalnız umut yitirmek, birden karalar bağlamak yakışmıyor gerçekten de.

LisandroLopez

Takımımız kötü oynamadı diyen arkadaşlara katılmıyorum 2-1 den sonra tamamen göstermelik ataklardı bu maç bağlanmış kimse kusura bakmasın..
Bağlanmasa bile para konusunun ortalığı karıştırdığı ortada Ahmet Şahin o hatayı yaptıktan sonra kaleye koşarak dön de topa yetiş bi zahmet..
Kemal Tokak adamın hası yüreğini her zaman ortaya koyan mücadelesini eden bi futbolcu giderse yolu açık olsun kalırsa kapımız sonuna kadar açık Samsunspor formasını layığıyla taşıyan bir oyuncu.Olan taraftara oldu başka birşey olmadı...

Ayberk

Maç bağlansa beraberliğe bağlanırdı, kimsenin kaybı da olmazdı >:(

Kaldı ki rizenin maçı bağlamasına gerek yok ki, profesyonel liglerde mücadele eden bir takım daha fazla idman yapmalı, yönetimi sezonun son 2 haftasında al aşağı edilmemeli vs vs vs...

Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 May 2011, 23:12:59
Kardeşim haklısın dediklerine katılıyorum. Aslında istekli başladılar. Sonradan ne olduysa golün etkisi ile çöktüler. Ahmet'in de öyle gol yemesi herkesi çileden çıkardı. Yalnız umut yitirmek, birden karalar bağlamak yakışmıyor gerçekten de.

cem mesele karalar bağlamak değil hani karalar bağlanacak çok daha kötü durumlardan çıktık, bugün bu takım istese çok daha değişik skorla ayrılırdı,ne onlar istedi ne sir kalpar istedi...

Kimsenin hakkı yok benim 20 küsür yıldır hayalini kurduğum Şampiyonluğu elimden almaya..

cembaba

Haklısın kardeşim aynı duygulardayız  :(

oguz_5528

Şu anki takımı,yönetim'i,teknik direktör'ü süper lig'e monte edersek kafalarda daha çok karamsarlığa kapılırız;çok şeyler değişecek...Ayrıca Ahmet Şahin iki önemli maçta iki önemli hata yaptı ( miy deplasmanında yenilen gol,birde bugünki gol)   :o verdiği emeklere minnettarız ama yapılan hatalarda göz ardı edilemez,kaçan şampiyonluk olsun 5 senelik hasret sona erdi !

cembaba

Ahmet Şahin'i tartışmaya gerek bile duymuyorum. "."

Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 May 2011, 23:17:32
Haklısın kardeşim aynı duygulardayız  :(

Bugün benim gibi senin gibi düşünen onbinlerce insanın hevesini kaçırdılar, belki şuan hala şehrin bir tarafında şampiyonluk kutluyorduk, ama bak şimdi sen evde net başında ben burada net başında birbirimize laf yetiştiriyoruz,

Neyse konuşuruz yine yorgunluktan pestilim çıktı benim iyi geceler.

Ayberk

Çıkıp yenilirsin abi, şampiyonluğu da kaybedersin, futbol bu. Sonuçta rakibin de ligin üst sıralarında hedefi olan bir takım, belki yenilgi mazur görülür. Ama sahada karaktersizce mücadele etmezsen o zaman bu taraftar da çileden çıkar! İlk yarım saat akılları neredeydi?!

Ama manyaklık bizde, niye o kadar hazırlık yapıyoruz ki zaten süper lige çıkmış takıma? 5 bin kişiye oynayacaklardı ki sezon boyu anyayı konyayı göreceklerdi! Hayır yine bağrımıza bastık, adamın morali bozulmasın diye, ordan geçin bu işleri dercesine hareketler, ben asıl onu yediremedim :(

LisandroLopez

maç boyunca 15 dk top oynadık ilk yarı golü bulduk 2.yarı 2 tane net pozisyon var.. istesek 3 olurdu 3 bu kötü Rizeye..

celebi

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama çok acayip yazıyorsunuz. süper lige çıtık mı çıktık eee daha ne

engin55

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 May 2011, 23:22:00
ordan geçin bu işleri dercesine hareketler, ben asıl onu yediremedim :(

Aynn ahmet e yakışmayan bi hareketti. Ahmete moral olsun diye çağırıyoruz gelmiyor kafa sallıyor

Ayberk

Böyle bir sevgi kaç kaleciye nasip olmuştur acaba?

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 15 May 2011, 23:24:12
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama çok acayip yazıyorsunuz. süper lige çıtık mı çıktık eee daha ne

Süper lig'e çıktık diye yaşananları yok mu sayalım abi  o zaman ne farkımız kaldı hep kızdığımız iyi gün taraftarlarından  ?