Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

minci

Sizler harikasınız. Milyarlarca kez gönülden teşekkürler. >l< >l< >l< >l< >l< >l<

LisandroLopez

twitter

Ajan

@LisandroLopez

Aldığın duyum doğru olma ihtımalı vardır ancak nedeni saçma geldi bana bu futbolcularda biliyor paralarını Tutu'dan almadıklarını Galip Öztürk'ün yolladığını eğer ayrılma girişimi varsa nedeni kesinlikle para değil başka bir konudur.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 14 May 2011, 23:13:05
@LisandroLopez

Aldığın duyum doğru olma ihtımalı vardır ancak nedeni saçma geldi bana bu futbolcularda biliyor paralarını Tutu'dan almadıklarını Galip Öztürk'ün yolladığını eğer ayrılma girişimi varsa nedeni kesinlikle para değil başka bir konudur.

Para haricinde huzursuzluğa sebebiyet verecek ne konu olabilir ki böyle bir ortamda.
Murat Yıldırım sözleşmem bitti ne olacak diye soruyor, kimse bişe diyemiyor..

kuzey55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 14 May 2011, 23:15:04
Para haricinde huzursuzluğa sebebiyet verecek ne konu olabilir ki böyle bir ortamda.

31 mayısa kadar mutlaka olur bişey.sözleşme tarihi belli.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 14 May 2011, 23:07:53
Ahmet Şahin.
emin misin peki ? ben böyle bir ihtimal vermiyorum ve de bu ihtimale inanmak istemiyorum  ;)

LisandroLopez

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 May 2011, 23:16:32
emin misin peki ? ben böyle bir ihtimal vermiyorum ve de bu ihtimale inanmak istemiyorum  ;)

tesislere idmanı izlemek giden arkadaşlardan aldım bu bilgiyi uydurma olacağını zannetmiyorum..

SametYılmaz55

eğer doğruysa çok kötü bir şey bu :( :( :( :(

engin55

Böyle birşey varsa rizeden 1 puanı da unutalım :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 14 May 2011, 23:17:57
tesislere idmanı izlemek giden arkadaşlardan aldım bu bilgiyi uydurma olacağını zannetmiyorum..
:( :( :(

umit

Şu sezonu bitirseydik hayırlısıyla başka da birşey istemiyorum. her gün ayrı haber çıkıyor garantilediğimizden beri. şampiyon oluyoruz sıkıntı, olamıyoruz ayrı sıkıntı...

kuzey55

moral bozmaya gerek yok bir sorun olacağını sanmıyorum.yarın ki kutlamalara odaklanalım.

LisandroLopez

Anormal bi hırs yapmazsa oyuncular bu gelişmelerden sorna 1 puan bile çok zor arkadaşlar Rize maçından  :(

Ajan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 14 May 2011, 23:15:04

Belki de inanmak istemiyişimdendir.Ne olursa olsun yarın bizi şampiyon yapsınlar.Yeni nesilin göreceği ilk şampiyonluk olacak belkide bu şampiyonluk ile çift takımlı nesiller yetişmesinin önüne geçilecek.Kulüpte aklı selim bir tane yöneticimiz varsa hani yaptıkları açıklamada taraftar koltuğumuzda oturmaya devam edeceğiz diyenler.Taraftar olarak olaya yaklaşsın bir takımın geleceği ile oynamasın.