Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 14 May 2011, 23:29:10
Belki de inanmak istemiyişimdendir.Ne olursa olsun yarın bizi şampiyon yapsınlar.Yeni nesilin göreceği ilk şampiyonluk olacak belkide bu şampiyonluk ile çift takımlı nesiller yetişmesinin önüne geçilecek.Kulüpte aklı selim bir tane yöneticimiz varsa hani yaptıkları açıklamada taraftar koltuğumuzda oturmaya devam edeceğiz diyenler.Taraftar olarak olaya yaklaşsın bir takımın geleceği ile oynamasın.

İnşallah yarın sahada bomba gibi bi Samsunspor görürüz ve şampiyonluğu doyasıya kutlarız.

Ayberk

Bahsettiğimiz Ahmet Şahin dün Koçyiğit'teki adam mı başkasından mı bahsediyoruz? Yapmayın arkadaşlar ya! :-X :-X Olmaz öyle şey ;)

davidsavage

Lig tv yi izliyorum şimdi,trabzon muhabirine bağlandılar telefonla.Yarın ki maç için satışa çıkarılan 7 bin biletin bu akşam saatlerine dek anca 3 bini satılmış.Şansal ile Mustafa Denizli ilgisizliği eleştiriyolar,böyle yaparak fenere şampiyonluğu hediye etmiş oluyor trabzon taraftarı diye  :D :D ;D

Ayberk

samsunmania

Şampiyon olmuş bir takımın futbolcularının daha lig bitmeden böyle tavırlar sergilemesine ihtimal vermiyorum.Keza böyle bir şey varsa yangından mal kaçırmanın anlamı nedir? Bu takım süperlige çıkmıştır ve daha sözleşmeler 31 mayısa kadar devam etmektedir. Sezon boyu paralarını tıkır tıkır alan topçularımız böyle bir davranış içindeyseler gerçekten çok yazık.

KareAs55

Dün Ahmet Şahin'i gördükten sonra o kişilik böyle bir olayı yapmaz...

##kdc##

Azerbaycan eurovision da 1. olmuş. tebrikler  >l< >l<

Kaya

Teşekkürler kardeş Azerbaycan.. >l< >l<

5trawberry

o elemanın pantolon nerde öyle ya :D

Neyse, sabah 10:30 da gişeler açılıyor diye biliyorum bilgisi olan arkadaş var mı ?

kuzey55

helal olsun hem kazandıkları için hemde jestleri için...

King1965

Gökberk55

15 May 2011, 16:49:44 #18176 Son düzenlenme: 15 May 2011, 17:09:50 Gökberk55
hakem satılmıştı bizimkiler kötü başladı sonra düzeltti şanssızlıkta vardı sonuç 12 saatlik yoldan gelen grup ist55 taraftarı bitkin...

maviay55

durum nası maçtan sonra?herhangi bi olay falan yok dimi  :-X

engin55

Ben maçtan çıkarken koltuk kırmalardan başka birşey yoktu. Stad dışında sessizlik hakimdi

maviay55

face te rize otobüsü çıkamıyor falan yazmışlar da