Yönetim-Galip Öztürk-Kongre Kararı Alındı

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 09 May 2011, 17:12:48

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: holigan5565 - 10 May 2011, 23:21:22
bu yönetim görevini başarıyla tamamladı bana göre süper lige daha güçlü bir başkan ve yönetimle girilmeli. Galip öztürk'ü herkes istiyordu artık zamanıdır.

Aynen dediğin gibi görevi tamamladılar saolsunlar.Bu şekilde gitmeleri biraz sıkıcı olabilir ama yapacak bir şey yok.Süper Lig'de ciddi paralar gelecek klube parayı iyi kullanabilen,doğru yerlerde harcayacak,hatta gerektiğinde kendi cebinden para çıkartabilecek birileri geçmesi lazımdı takımın başına.Bunları yapacak şu an aklımıza gelen tek isim ise Galip Öztürk'dür...

55__Gurbet__55

Keske bir sene daha kalsaydilar.Radikal degisimler süper ligdeki ilk senemizde basimizi agritabilir.Keske bu sene bu Yönetim takimi kümede tutsaydi,ondan sonra kongre karari alinip daha büyük hedefler dogrultusunda calismalar yapilabilirdi.

maviay55

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 11 May 2011, 00:48:27
Keske bir sene daha kalsaydilar.Radikal degisimler süper ligdeki ilk senemizde basimizi agritabilir.Keske bu sene bu Yönetim takimi kümede tutsaydi,ondan sonra kongre karari alinip daha büyük hedefler dogrultusunda calismalar yapilabilirdi.

Bu takımın hedefi hiç bi zaman kümede kalmak değildir,Samsunspor tabii ki ligde tutunacaktır..Samsunspor çıktığı ilk sezonunda kendisini hatırlatacak güzel işlere imza atacaktır inş.

kongre kararı yerinde bence..bekleyip göreceğiz nelerin olacağını Galip Öztürk bişeyler fısıldasa da rüyalarımıza girse  spor_toto Şampiyonluğu  8)  ::)

seckin55

AlıntıBugünkü haber gazetesinde Çarşambalı işadamı Kazım Yılmaz' ın aday olacağı yazıyor.

sadece55

Kazım yılmaz da gerçekten ekonomik olarak çok güçlü bir isim ve reklamı çok seven birisi...Ama Galip başkan bu işle ilgilenip o da çarşambasporla ilgilense en güzeli olur galiba

fındık

"Şirketleşmeye gidiyoruz"
10 Mayıs 2011 21:33 | NTV Spor ve Ajanslar

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Samsunspor olarak şirketleşmeye gitme kararı aldıklarını söyledi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, ''Samsunspor'un şirketleşmesi için yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık'' dedi.

Çakır, yaptığı açıklamada, Samsunspor'un şirketleşmeye gideceğini söyledi.

Bu konudaki kararı genel kurulun vereceğini ifade eden Çakır, şöyle devam etti: ''Biz Samsunspor'un şirketleşmesi için yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık. Benim şahsi fikrim, bu halde zarar gören şirketi kim alır? Bilmiyorum. Çünkü Samsunspor borçlu bir kulüp. 20 milyon TL borcu var. Tabi ki Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, takıma talip. Bu konuda çalışmaları var. Biz yönetim kurulu olarak tekrar aday olmayacağız. Yani yönetim olarak bırakıyoruz. Takımı şampiyon yaparak görevimizi tamamlamak istiyoruz. 2 yıl önce kayyumdan alınan bir kulübü bir yerlere getirdik. İlk kongrede asil listeye yazdığımız 11 kişi hemen kongreden sonra istifa etmişti. İnşallah Samsunspor bundan sonra iyi yerlere gelir.''

Çakır, olağanüstü kongrenin 28 Mayıs'ta yapılacağını, çoğunluk sağlanmaması halinde 4 Haziran'da toplanacağını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da değerlendiren Çakır, ''Maça çok kötü başladık. Rakibimiz ilk 10 dakika çok pozisyon buldu. Sonra 30 dakikada skoru 3-0'a getirdi. Bu dakikadan itibaren maçı çevirmek için uğraştık. pozisyonlar yakaladık. Ama olmadı mağlup olduk. En kötü ihtimalle Gaziantep'ten 1 puanla dönmek ve ligi şampiyon olarak bitirmeyi garantilemek istiyorduk. Bu tamamen bir iş kazasıydı'' diye konuştu.

Ligi şampiyon tamamlamak için Çaykur Rizespor maçından en az 1 puan almaları gerektiğine değinen Çakır, kendileri için ligi ilk sırada bitirmenin son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Ollivanders

Futbol tanju çolak'a emanet olacakmıs . Vay arkadaş ya .

cezayir55

valla buyuk hata olur tanjunun gelmesi boyle bir yanlis yapacaklarini sanmiyorum

jean

maraton

sende tek olmayan yalan değil zaten jean, o yüzden ben inanıyorum senin tanjuyu gerçekten istediğine

jean

hoca degilde menajer olarak is yapar bence

Lusage

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 May 2011, 09:43:49
Futbol tanju çolak'a emanet olacakmıs . Vay arkadaş ya .

Yok Artık  :-X

Şampiyonluğumuzu satan adama geleceğimizi mi emanet edeceğiz?  >:(

erten

yazılan yorumları teker teker okudum. fifa ve uefanın ortak kararı olan 2013 ocak ayından itibaren futbol kulüplerinin uefa kriterlerine uygun bir yapıda olması şartı var. eğer şartlara uymuyorsa avrupada mücadele edemeyecek. şirketleşme işi dediğiniz gibi 2 günde olacak birşey değil. samsunspor a.ş. nin faaliyete geçeceği tarih ocak 2012. o tarihten sonra baktığınızda uefa kriterlerinin oluşması için gereken süreye 1 yıl kalıyor. gerekli ekonomik ve tesis yatırımlarının yapılıp 2013 te kriterlere uygun bir klüp haline getirilmesi amaçlanıyor. avrupadaki kulüp yönetim sistemlerine baktığınız zaman dernek kulüpleri bulmak çok zor. bunun için her zaman avrupalı olacağız diye düşünüyorsak onların sistemine uymamız lazım. eğer hedefimiz türkiyede başarı avrupada oynamak ise bu şirketleşmenin en kısa zamanda olması gerekiyor. acele edilmesi konusuna gelince. bir a.ş nin resmi olarak kurulması için geçen süre 3 ay ile 6 ay arasında değişir. biz yarın a.ş olmayacağız olamayız da. bu bi süreç gerektiren birşey. bu sürecide en kısa sürede başlatmak bizim faydamıza.
Galip öztürk sezon içerisinde artık süperligde büyük başarılar elde etmemiz gerektiğini vurguladı. bu hedefler doğrultusunda bir mali disiplin olması gerekiyor. derneklerin mali işleyişi ile şirketlerin mali işleyişleri farklı olduğu için kolay denetlenebilir hesap sorulabilir bir sistem olduğu için şirketleşmek en iyi yoldur ki şirket hisselerinin bir çok kişide olması o şirketin mali konularda daha sıkı çalışması demektir. SAMSUNSPOR A.Ş. olupta borsaya çıktığı zaman bu hisselerden kimler alacak samsunlu iş adamları. şirketin para ihtiyacı durumunda şirkette hissesi olan herkez el atmak zorunda kalacak. anlayacağınız büyümek için herkez el atacak demek. 3-5 kişinin yardımı ile büyümeyeceğiz.

Musti

11 May 2011, 12:24:57 #118 Son düzenlenme: 11 May 2011, 13:37:57 Musti
Umarım bir basın toplantısı yapılır da bize bazı şeyleri anlatırlar. Bu kapalı kapılar ardında olanlar beni tedirgin ediyor.

kuzey55

11 May 2011, 13:05:52 #119 Son düzenlenme: 11 May 2011, 14:00:44 kuzey55
Alıntı yapılan: Umut - 11 May 2011, 13:00:51
Kazım Yılmaz aday olacakmış. Hoca için Samet Aybaba söylentileri varmış.

kafamı taşlara vurasım var.reklam bunlar reklam.samet aybaba kimdir ya?