Yönetim-Galip Öztürk-Kongre Kararı Alındı

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 09 May 2011, 17:12:48

« önceki - sonraki »

berusa55

ÖZTÜRK BAŞKAN MI OLACAK ?
10 Mayıs 2011 / 14:01

Yönetiminin olağanüstü kongre kararı almasının ardından gözler Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e çevrildi. Öztürk'ün Samsunspor başkanlığı için önümüzdeki günlerde adaylığını açıklaması bekleniyor
KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
Samsunspor'da beklenen oldu. Yönetim Kurulu dün akşam yaptığı toplantıda olağanüstü kongre kararı aldı. Şimdi gözler Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e çevrildi. Bu zamana kadar Kırmızı-Beyazlı ekibin her zaman yanında olan Öztürk'ün 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede başkanlık için aday olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=57227

TARAFTARDAN TAM DESTEK
Metro Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün adaylığını açıklayacak haberini öğrenen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar büyük sevinç yaşadılar. Daha şimdiden şehirde 'Öztürk Başkan, Samsunspor şampiyon' sesleri yükselmeye başladı bile. Öztürk'ün bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde net bir açıklama yapması bekleniyor. Özgür KALANBAK

Şirketleşme adına ilk adım atıldı
10 Mayıs 2011 / 13:59

Samsunspor Yönetim Kurulu, dün akşam Erkut Tutu başkanlığında toplandı. Tesislerde yaklaşık 2,5 saat süren toplantının sonunda olağanüstü kongre kararı alındı

HAYIRLI OLSUN
Samsunspor Yönetim Kurulu, dün akşam tarihi toplantılarından birini daha gerçekleştirdi. Gaziantep deplasmanı dönüşü Erkut Tutu başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu, kulübün şirketleştirilmesi noktasında görüş alış verişinde bulundu. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda olağanüstü kongre kararı alındı.

KONGRE 4 HAZİRAN'DA
Olağanüstü alınan kongrenin ilk toplantısı 27 Mayıs 2011 çoğunluğun sağlanamaması halinde ise 4 Haziran 2011'de yapılmasına karar verildi. Yönetim Kurulu bu kararla kulübün şirketleşmesi noktasında ilk somut adımı atmış oldu. Şimdi bütün gözler bu 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede yaşanacaklara çevrildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=57224

kuzey55

yapılan açıklamalar,taraftara yapılan haksızlıklar aklıma geldikçe yapılanlar için teşekkür edip yolunuz açık olsun demek istiyorum sadece.

CeLL-O

Galip Öztürk'ün başkan olabilme ihtimali bile büyük heyecan verici. Uefa'ya oynamamamız için hiçbir neden yoktur bu olay gerçekleşirse.

cembaba

spor_toto Hiç bitmesin be ya :) Galip Öztürk gelince daha çok kenetlenme yaşayacağız. Artık kafaya oynayalım. Bitsin artık bu zor sürgünler...

ugrass

Fatih Öztürk Galip Öztürk'ün akrabası ve milletvekili adayı olmadı. Fatih Öztürk başkan olur Galip Öztürk'te destekler. =))

ugrass

Erkut Tutu önce takıma verdiği prim sözünü tutsun topcuları küstürmesin. g.antep macını yedin Erkut başkan!

SametYılmaz55

off heyecan bastı kongre mi oluyor ne olacaksa olsun süper ligin heyecanı sardı

LisandroLopez

Galip Öztürk adı iyiyden iyiye duyulmaya başladı.. Böyle bi durum söz konusu olmasa,başka bir adayı destekleyecek olsa çoktan yalanlardı diye düşünüyorum..

Sonuna Kadar 55

Ahmeti

Galip ÖZTÜRK'ün bir açıklama yapması gerekiyor herkes merak içinde.

Shane_Falco

Galip Öztürk'ün kafasında neler var kimse tam anlamıyla bilmiyordur onu.Sanki büyük oynayacakmış gibi duruyor...

jean

bence acele olsun birkez  de son 7_8 yillik periyotta hic baskan cikmadi duzgun millet kampa giderdi oyuncu alirdi biz hala yonetimi belirleyemezdik bir seferde acele olsun bakalim ins galip baskan gelecek samsunspor saha kalkacak bu sefer takimi alsin artik

Ertuğrul Sağlam

Erkut Tutu, Galip Öztürk ve Fatih Öztürk bu akşam İstanbul'da toplantı yapacaklarmış.

berusa55

Durum iyice netleşiyor galiba bu haberle birlikte  :-\

Levent ÖCAL

Arkadaşlar Galip Öztürk kendisi aday olmayacakmış, Aday gösterecek birisini. Keşke kendisi aday olsaydı ama kendi işleri zaten yoğun bence kulübün işlerine vakit ayıramaz. Buarada kulüpte moral seviyesi sıfır. Rize maçı öncesi çok sıkıntılı birdurum oluştu.  :o