Yönetim-Galip Öztürk-Kongre Kararı Alındı

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 09 May 2011, 17:12:48

« önceki - sonraki »

King1965

Ömer Çoruh ' u Beklıorum baskanlıga bakalım omu olacak :)

Ajan

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 10 May 2011, 20:20:27
Ömer Çoruh ' u Beklıorum baskanlıga bakalım omu olacak :)

Yanlış anlamada umarım bir asır boyu beklersin ve o hiç gelmez gelmesinde

kuzey55

bu arada şöyle bir durum varmış;Galip Öztürk kongre kararı alınsın şirketleşme için gerekli madde oylansın,bu işten anlayan yani kendi adamlarından 3 kişi yönetime girsin aynı şekilde devam etsin demiş...yani istifa edin bırakın gibi bir zorlama yokmuş...ama Erkut Tutu bunu kabul etmemiş.bu yüzden de aday olmayacağını bildirmiş yönetim kuruluyla beraber.bu durumda Galip Öztürk yeni bir liste ve adayla çıkma ihtimali ortaya çıkıyor.

erhan55

Galip Öztürk aday olmaz çok işi var diyenlere Türkiyede diğer klüp başkanları başta Aziz Yıldırım olmak üzere boş genin boş kalfası mı sormak istiyorum? Yoksa başkan olduktan sonra işleri hem kendi ekonomileri hem de klup ekonomileri açısından daha mı iyi gitti? Ama ben Galip Öztürk'ün başkan olacağını sanmıyorum. Yıllar önce de yine gündeme geldiğinde otobüs firmam (ki o zaman bu kadar büyük değildi) etkilenir diğer karadeniz şehirleri kullanmaz diye bir bahane öne sünmüştü sonra ikincisinde mahkeme, ceza ve şirket işlerini bahane etmişti. Ancak YARDIMLARINI asla esirgemedi. Bu sene kadar yardım da etti diyemeyiz. Otobüs filoları varken bizim otobüsümüz yılların prenses maratonuydu ve otobüsü hediye eden yine o olmadı. Bugün iyi günler diye eskileri de unutmuş değiliz. Takımın böyle şirketleşmeye ihtiyacı olsa bile zamanı şimdi değildi. 1 hafta beklenip ondan sonra karar alınmalıydı. Önümüzde önemli bir maç var. Kim ne derse desin mevcut yönetim bu kadar destek alacağını bilmeden kendilerini öne attılar ve bu yürekli adamlar gerçekten unutulmaz işler başardılar. Hepiniz de farkındasınız zaten. Ancak eğer Galip Öztürk başa geçmeyecek ya da temsilcisini geçirip kendisi tam yetki ile maddi manevi desteklemeyip ben görevimi yaptım bak şirket oldunuz artık geliriniz var yönetin kardeşim diyecekse de bıraksın bu sevdayı. Ben ya mevcut yönetime bir iki sağlam iş adamı takviyesiyle devam etmeyi ya da Galip'in geçmesini isterim yoksa Adnan Ölmezler gibi yıllarca kuyuya taş atanların vebalini çekeriz.

kalptenþimþek

neticede galip öztürk alıyor takımı bir arap şeyhi değil..
benim içim rahat..

minci

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 10 May 2011, 17:27:43
Arkadaşlar Galip Öztürk kendisi aday olmayacakmış, Aday gösterecek birisini. Keşke kendisi aday olsaydı ama kendi işleri zaten yoğun bence kulübün işlerine vakit ayıramaz. Buarada kulüpte moral seviyesi sıfır. Rize maçı öncesi çok sıkıntılı birdurum oluştu.  :o
Neden kulüpte moraller sıfır anlamış değilim. Yapılan herşey Samsunsporun daha güçlü bir kurum olması yönünde. Bunda herkesin menfaati var. Bence kulüpteki herkes biran önce bunun sonuçlanmasını istiyor. Belki bir kaç kişi seneye bu takımda olamıyacaklarını anladıkları için moralleri bozuk olabilir. Artık Samsunspor sıradan bir takım değil sıralamaya oynayacak bir takım olma yolunda. Hepimize hayırlı olsun.

erhan55

Alacak mı bakalım daha açıklaması yok. sadece şirket olsun kongre yapın dedi? kim gelecek kim gidecek? o ne kadar destekleyecek belli değil? böyle bir kararı aldırıyorsa tamamen işin başında olması lazım yoksa mevcut düzen devam etsin. başkasının dümene geçmesi zarar verir bu noktada

55.hakan

Birinin çıkıp açıklama yapması lazım takım lige çıktı diye kimse umursamaz sanıyor herhalde.Bizde bir şeyler normal gitse şaşarım zaten.

Shane_Falco

Yıllarca Galip Öztürk'ün takımın başına geçmesini istedik bekledik.Bence İsmail başkandan sonra takımın başına geçse itiraz edilmeyecek çatlak ses çıkmayacak tek isimdi Galip Öztürk.Şuan kimimizin aklını bulandıran tek şey bu kadar aceleci davranılması.Açıkcası içim rahat.Galip Öztürk'ün yada onun göstereceği güvendiği bir aday bu takım için güzel şeyler yapacaktır.

Ayberk

Herşey bir yana, eğer yazılanlar doğruysa şuanki yönetimin bu şekilde gitmesine üzüldüm. Tamam yeri geldi çok sövdük ama, ortada bir başarı var neticede öyle ya da böyle. Gidişleri böyle olmamalıydı. Bilmem ki bu düşüncemin sebebi, ben selam vermememe rağmen Tutu'nun yanıma gelip içten şekilde "nasılsın, iyi misin" diye sorması mıydı hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen ve yaşça benden çok büyük olmasına rağmen? O anda büyük saygı duydum başkana. Ne diyeyim arkasından konuştuk ama en azından sağlam bir kişilik olarak kalacak aklımda, iyi insanmış diyeceğim. Keşke ayrılırken de böyle adeta darbe yapılmış edasıyla ayrılmasaydı

erdem

şirketleşmek bu işi daha iyi yapmaksa şirketleşelim.içerden çalınan paraların hesabı sorulabilecekse şirketleşelim,ki zamanında yapılan çalma çırpmalarla takım bankasyalarda çile çekti.ama dernek olarak da devam edildiği takdirde süper ligde ilk 10 içersinde bulunuruz diye tahmin ediyorum..ne şampiyonluğa oynarız ne de avrupa kupalarına gidebiliriz..bu iş ya herro ya merro gibi duruyor..başarabilirsek gerçekten sağlam bütçeli sağlam takım oluruz,ama başaramazsak yeni malatyaspor yolu gözükür bize..galip öztürke bu konuda güvenilir mi; neden olmasın?

Gökberk55

Alıntı yapılan: Ayberk - 10 May 2011, 22:15:52
Herşey bir yana, eğer yazılanlar doğruysa şuanki yönetimin bu şekilde gitmesine üzüldüm. Tamam yeri geldi çok sövdük ama, ortada bir başarı var neticede öyle ya da böyle. Gidişleri böyle olmamalıydı. Bilmem ki bu düşüncemin sebebi, ben selam vermememe rağmen Tutu'nun yanıma gelip içten şekilde "nasılsın, iyi misin" diye sorması mıydı hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen ve yaşça benden çok büyük olmasına rağmen? O anda büyük saygı duydum başkana. Ne diyeyim arkasından konuştuk ama en azından sağlam bir kişilik olarak kalacak aklımda, iyi insanmış diyeceğim. Keşke ayrılırken de böyle adeta darbe yapılmış edasıyla ayrılmasaydı

valla şampiyonluktan sonra ağlamasını görünce bende büyük saygı duydum kendisine,çok laf ettik ama kayyuma gidicek takımı alıp şampiyon yaptı bunlar nasıl olursa olsun,bence büyük bi ayıp yapılıyor...

Ayberk

Ben ilk başlarda o makamda çok eğreti durduğunu düşünüyordum yalan yok. Hatta daha sonraları da o makamı kaldıramadığını söyledik, dik duruş sergilemediğini de söyledik. Ama samimiyetinden zerre kadar şüphem yok artık...

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 10 May 2011, 21:25:15
Birinin çıkıp açıklama yapması lazım takım lige çıktı diye kimse umursamaz sanıyor herhalde.Bizde bir şeyler normal gitse şaşarım zaten.

holigan5565

bu yönetim görevini başarıyla tamamladı bana göre süper lige daha güçlü bir başkan ve yönetimle girilmeli. Galip öztürk'ü herkes istiyordu artık zamanıdır.