Bank Asya 1.Lig 33.hafta / Gaziantep B.B - Samsunspor'umuz: 3-1

Başlatan Forvetim, 30 April 2011, 22:29:54

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

GençKozluklu

Ne olursa olsun SAMSUNSPOR çıkıp adına yakışır bir şekidle mücadele etmelidir. Kimin çıkıp çıkmayacağı bizi ilgilendirmez. Hiç bir şaibeye yer verilmemelidir bu son 2 maçta.

selahattin55

mersin çıkacağına g.bb.çıksın isterim.ama sezonu farklı bir rize galibiyeti ile kapatalım bol gollü hepsini zenke atsın. ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D

deli 55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 05 May 2011, 14:09:54
Ne olursa olsun SAMSUNSPOR çıkıp adına yakışır bir şekidle mücadele etmelidir. Kimin çıkıp çıkmayacağı bizi ilgilendirmez. Hiç bir şaibeye yer verilmemelidir bu son 2 maçta.

King Of The North

yenmemiz lazım her türlü, başkasının durumu bizi ilgilendirmez ama keşke Bolu gelebilse, küçük şehrin büyük takımı ;D
ligi 61 puanla mı bitireceğiz yoksa?

kaptan 55

farketmez zeki'm o zamanda 61'i yaptık,çıktık deriz. 8)

SametYılmaz55

gbb 1 golle ligde kaldığımız sene bizi içerde yenmişti ateş çemberine düşmüştük adeta.gün oldu devran döndü yenelim geçelim şampiyona yakışır şekilde.son hafta zaten taraftar gücüyle şikesporu duman ederiz

55(tuncay)55

bu maçtan puan alalım yada almayalım farketmez ama rize maçında farklı bir galibiyetle sezonu kapatalım kim çıkarsa çıksın çokta tınnnn :o

Sonuna Kadar 55

yenmek için oynamak daha iyi olur aslında bolu da mersin yensin ki bolu çıksın her zaman bizim için daha iyi olur

seskat

iddaa'nın verdiği oranlara göre bizimkiler macı çoktan satmış. GBB ye 1.45, beraberlik 3.40, galibiyetimize de 3.70 veriyor. yuh walla. son iki macımızı alalım, başka bişey istemiyorum. saldır samsunum  samsunspor_x

beşnumara

O nasıl konuşma yaaa ne satmasından bahsediyosun sen.

kuzey55

Alıntı yapılan: seskat - 06 May 2011, 00:31:36
iddaa'nın verdiği oranlara göre bizimkiler macı çoktan satmış. GBB ye 1.45, beraberlik 3.40, galibiyetimize de 3.70 veriyor. yuh walla. son iki macımızı alalım, başka bişey istemiyorum. saldır samsunum  samsunspor_x

iddaanın oranıyla bizimkilerin ne alakası var.saçmalamışsın resmen..nasıl böyle şeyleri yakıştırıyosunuz takıma anlamak mümkün değil.

berusa55

La hayır kırk yılda bir teşrif edip bir de böyle saçmalamazlar mı hasbinallah yaa  >:(

Kaya

Günlük hayatta sevdikleriniz için kullanmayacağınız şu ''Satmak'' kelimesini nedense SAMSUNSPORumuz olunca bir hayli rahat telaffuz ediyorsunuz..Çok yanlış ve ayıp  .:.:.

seskat

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 May 2011, 00:47:45

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 May 2011, 00:47:45

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 May 2011, 00:50:35
iddaanın oranıyla bizimkilerin ne alakası var.saçmalamışsın resmen..nasıl böyle şeyleri yakıştırıyosunuz takıma anlamak mümkün değil.

arkadaşlar siz beni yanlış anladınız. ben bizim takımın maç satacağını söylemedim ve öyle bişeyin olacağına ihtimal bile vermiyorum. sadece iddaanın verdiği oranlar hoşuma gitmedi. hemen sözlerimi tersten anlamayın.