Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

Gorkem

zenke golünden sonra,mordulular nasıl sustu ama.

King Of The North

ne kadar trabzonsporlu varsa burada....2 mesaj yazan hesap sormaya başlıyo, gidin td de takılın...

çılgın55

bizim bizden başka dostumuz yok şu Samsun'u bir tane seven bulamazsın babaları tıravzon yalaka ibnelerin hepsi Samsun'da ekmek yerler doğarlar büyürler ama nankörlüğe gelince en babasını yaparlar ******* ibneler

Ekrem

ulan arkadaşş insanlar boş konuşmayı ne kadar seviyor ne azizi ne fb si Git başka yerde öt senin yerin deil burası

özkan

İçimden gelenleri yazmak istiyorum şu maçtan sonra

Mor menekşelerrr mor menekşeler birbirlerinii s..n inbelerrrrrrrrrrrrrrrr

veeeeeee..Samsun goll samsun goll samsunspor goll şampiyonluk geliyor travzana koyyyy !!

Lannn bir gönülde iki sevda yaşatmaya çalışan çift cinsiyetli karı kılıklı erkek görünümlüler..Elmayla armutu ayırt edemeyen cibiliyetini s..ktiğiimin cibiliyetsizleri..kıtipiyözler..burası samsun,şehr-i samsun..burası heryer değil lan !  Sadece SAMSUNSPOR'luyuz lan biz,karı değiliz bir gönülde iki sevda yaşatacak o... ruhluda değiliz..

SADECE SAMSUNPOR'LUYUZ BİZ,Çünkü sadece samsunspor'lu olduğumuz için biz SAMSUNSPORLUYUZ !!

emre

Alıntı yapılan: ChucKeR - 24 April 2011, 16:30:29
kırdıysam üzgünüm ama kırcak bişi dediğimi düşünmüyorum en azından benzeri bana gelse ben alınmam. ama güler yüzle bu paylaşıma girince karşıma hala tatminsiz görüşler çıktıkça sinirleniyorum ne yalan söylim. sanki 5 senedir olan durumdan habersizmişiz gibi. keyfini çıkarmaya başlamak lazım artık belki ölene kadar bi daha her ne puan durumu olursa olsun en tepede olmayacaz. bi de işimize geldiğinde büyük nezaket bekliyor işimize geldiğinde çok ağır lafları söylüyor gibiyiz sanki bu tabi benim gözlemim.

kardeşim eğer iyi niyetliysen böyle güzel güzel yaz.senin de bildiğin üzere biz bu takımda çok seyler gördük.5 sene boyunca kimlerle muhatap olduk ne aciz durumlara düştük,ne kadar boynumuz bükük döndük deplasmanlardan...

şimdi ben işi garantileyinceye kadar rahat olamıyorum kendi adıma.Ayrıca 2 adım ötendeki adama pas atamamasını sindiremiyorum.Turgay'ın kapasitesini biliyoruz ne kadar olduğunu onu eleştirdiğimiz kadar yerine transfer yapmayan yönetimi de eleştiriyoruz ancak yanındaki adama önündeki kaleciye pası atabıleceksin para kazanıyorsun bu işten.

neyse dediğin gibi tadını çıkaralım haftaya 19 Mayıs'tayız.özledik kokusunu.bu işi bitirmeye geliyoruz inşallah. :)

Stoper

55.hakan

Trabzon lobicileri ayrılsın bu sayfadan adamı hasta etmeyin bu streste bir de sizle uğraşmayalım.Hadi uzayın

Forvetim

en az 1 galibiyet 1 beraberlik şampiyonuz ben kalan maçlarda 2 galibiyet alacağımızı tahmin ediyorum ama ne olur o beraberlik hakkımızı antepte kullanalım son maç çift cinsiyetli rizeyi (yarısı fenerli yarısı trabzanlı, hakiki rize taraftarı 2 bin) burada yenerek şampiyon olmanın tadını yaşamak istiyorum

özkan

Şimdi ordudaki arkadaşlarla görüştüm.Bizden sahaya giren kotluk kıran çok olmuş.polisle münakaşa baya çokmuş.Sahamız kapanır büyük ihtimal güngören maçı için diyolar.. :(

davidsavage

Forvetim

kötu haber, taraftarlarımızdan kimseye zarar gelmesin, inşallah ceza falan almayız bu son haftalarda ceza işi can sıkar,

twitter

poo_55

düştüğümüz 2006 da 4 arkadaş 2-1 yenildiğimiz trabzona gitmiştik. bize yer ayırmayan ve bilet yok diyen son zamanların sözde yalakalık yapan  trabzon  kulubüne vede samsun kümeye diye bağıran trabzon taraftarına ..........kapak olsun .ordu taraftarıda başkasının s.....yle gerdeğe girmesin.

kumköylü ahmet

insallah birsey olmaz sadece para cezasi alalim simdi ne gergi vardiki koltuklari kirmanin oldumuya bu...neyse goruntulerde yokdur insallah