Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

adige73

bu arada gbb yarın yenerse güngöreni yensek bilr garantileyemeyebiliriz.

kutsalforma

Alıntı yapılan: twitter - 24 April 2011, 16:13:18
Şimdi biz Güngören'i yenersek çıkmayı, 4 puan ise şampiyonluğu mu garantiliyor?

Evet

samsunmania

@chucker
Güzel kardeşim herkes özgürce yazıyor fikirlerini. Çok sert girdin biraz yavaş. Lütfen.

minci

Çekersin kulaklarını. Popolarına da şaplatırsın olur biter. :D :D :D

55ertan

Alıntı yapılan: furkan5534 - 24 April 2011, 16:06:11
mersın 2 mac kazansa 58 puan yapar.tavsanlı tum maclarını alsa 58 yapar.biz 1 mac kazansak kalan macları kaybetsek 58 yapar.mersın 1. olur. bizim tavsanlıya 2'lı averajımız ustun 2. bız oluyoruz  :) gene superlıg

yani
3macdan 1ini alsak süper lig garanti
3macdan 3ünü berabere kalsak süper lig garanti
3macdan 1ini alsak 1ini berabere kalsak ssampiyonluk garanti

bu demekdirki süper ligi kutluya biliriz
sampiyonluk heyecani gecmesin diye kalpar sadece sampiyonlugu uzatti

emre

Alıntı yapılan: ChucKeR - 24 April 2011, 16:13:33
ulan arkadaş ne fazla biliyosunuz bu işleri sene başından beri kalparmış turgaymış hala aynı yerde takılıyosunuz herkes ekmeğini kazanıyo insan gibi oturun izleyin işte.
hakan bayraktar ve zenkeye bağlı oyun planıyla sene başından beri oynayan takım bayraktar olmayınca tökezledi. alternatif eksikliğini eleştirdik ama bütün topçulardan 2şer tane alacak bütçe yok malesef. dilaver diyar maçında hayal kırıklığıydı turgayı ilk yarı bitmeden aldık 5 oldu. sadece toplu değil topsuz oyuna da bak maç izlerken sadece top ayağında olan topçuya baktıkça sürekli birilerine hakaret edeceksin haksız yere.

yavasss birader

rockneverdies

Arkadaslar macla direk alakali degil ama...
Bu dk. 61 olayi da neyin nesi. Bize yakisiyor mu bu?

Ne yani super ligde Fenerbahce'yi mi destekliyoruz biz? Aziz Yildirim'in mi arkasindan gidiyoruz ne oluyor?
Bizi hic mi hic ilgilendirmeyen bi sey?

Ordu taraftari bugun "... Samsun olamazsin sampiyon" diye bagiriyordu bir ara cok sinirlendim. Mac icinde gol atmamizi hic o anki kadar istemedim. Ama biz de ayni seyi ayni ligde bile olmadigimiz Trabzon'a soyluyoruz. Hem de adamlar Fenerbahce'ye karsi bir mucadele verirken? Ne farkimiz var ki onlardan o zaman?

**KaR6**

AlıntıUmduğumuzu Değil Bulduğumuzu Aldık

Play-off hedefi olan bir takıma karşı deplasmanda oynadığımız maçtan alınacak her puan kıymetliydi. Keza kalan 4 maçtan toplanacak 4 puan bizi Süper Lig hedefine ulaştırmaya yetecekti. 3 puan ummuştuk ama 1 puan da işimizi görür, geriye sadece kazanılması gereken 3 puan, yani bir galibiyet kaldı.

Ortasahamızın beyni Hakan Bayraktar'ın yokluğunda Hakan'ın görevi Murat'a verilmiş, Murat'ın boşluğu ise Musa ile doldurulmaya çalışılmıştı ama evdeki hesap Ordu'ya uymadı. Musa'nın etkisiz kalışı, Murat'ın bir türlü yükselemeyen performansı, sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım hüviyetine büründürdü bizi. Erken yediğimiz golün de bunda katkısı vardı şüphesiz. İkinci yarıda Musa'nın oyundan çıkarılıp Aziz'in sahaya girmesiyle kanatlarımız biraz daha canlılık kazandı. İkinci yarının hemen başında Ufuk'un ters ayağıyla neredeyse boş kaleye yuvarladığı top gol olsa, her şey çok daha farklı olabilirdi. Kalpar'ın değişiklikleri yerindeydi dün. Billy sahada çok varlık gösteremiyor gibi olsa da, rakip defansı hem presiyle hem fiziğiyle uğraştırdığını düşünüyorum. Dünkü maçın kahramanı ise şüphesiz Dilaver oldu. Dilaver oyuna girene kadar Turgay'la oyun kurmaya çalıştığımız düşünürseniz, takımın ne halde olduğuna dair bir ipucunuz olabilir. Dilaver'in oyuna girmesi ile insiyatifi eline alması bir oldu. Hem takımın hücuma çıkışı hızlandı ve kolaylaştı hem de adam eksilterek rakip defansın dengesini bozdu. Gol ise Aziz'in ortasına kafayı vuran Dilaver'in şutunu gerektiği gibi savuşturamayan Orduspor kalecisinin hatasıyla geldi. Zenke, doğru zamanda doğru yerdeydi ve işi bitirdi... Açıkçası dün olgun bir atak geliştiremedik ama istediğimizi almayı bildik. Bitime 3 hafta kala, detaylara fazla takılmaya gerek yok sanırım.

Son 3 maç ve ikisi içeride. Okyanusları geçtik, sırada dereler kaldı. Şahsi görüşüm haftaya bu işin evimizde biteceği yönünde. 5 yıldır beklediğimiz şampiyonluğu kutlamak için 19 Mayıs Stadyumunda görüşmek üzere...

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Umdugumuzu_Degil_Buldugumuzu_Aldik-9054-

twitter

Alıntı yapılan: Mesut - 24 April 2011, 16:24:07
Trabzonlu olmayan arkadaşlar kusura bakmasın ama karadenizin en büyük ili Trabzon'dur.Bir abi gibi biz hepinizin başarılı olmasını isterken bazıları bize küfür ediyor.Bu çekememezlikdir.Ama ilerde düzeleceğini düşünüyorum.

Bak bunun için sövüyoruz adam az önce forumunda dile getirmiş bunu. Bağlasan 1 hafta durmam ben o en büyük ilde, abiymiş hamsi kafalı dingiller damarıma basıyorlar.

Forvetim

rize tescil etmişti şimdide ordu tescilledi, babaları trabzanmış. yazıklar olsun takımı sahadayken başka takım lehine bağıranlara, siz taraftar değilsiniz, ne kadar kuçuklermiş, edep yoksunları. alkışlayın samsunumu ulan ib..leerr

GökhanÇağlar

bunlar harbi geri zekalı ya,karadenizin en büyük şehrini herkes biliyor..boşuna havlamayın.işte bu yüzden kimse sevmiyor bunları..adamların zihniyeti bozuk.

ChucKeR

kırdıysam üzgünüm ama kırcak bişi dediğimi düşünmüyorum en azından benzeri bana gelse ben alınmam. ama güler yüzle bu paylaşıma girince karşıma hala tatminsiz görüşler çıktıkça sinirleniyorum ne yalan söylim. sanki 5 senedir olan durumdan habersizmişiz gibi. keyfini çıkarmaya başlamak lazım artık belki ölene kadar bi daha her ne puan durumu olursa olsun en tepede olmayacaz. bi de işimize geldiğinde büyük nezaket bekliyor işimize geldiğinde çok ağır lafları söylüyor gibiyiz sanki bu tabi benim gözlemim.

King Of The North

Alıntı yapılan: rockneverdies - 24 April 2011, 16:24:07

Ne yani super ligde Fenerbahce'yi mi destekliyoruz biz? Aziz Yildirim'in mi arkasindan gidiyoruz ne oluyor?

Ordu taraftari bugun "... Samsun olamazsin sampiyon" diye bagiriyordu bir ara cok sinirlendim. Mac icinde gol atmamizi hic o anki kadar istemedim. Ama biz de ayni seyi ayni ligde bile olmadigimiz Trabzon'a soyluyoruz. Hem de adamlar Fenerbahce'ye karsi bir mucadele verirken? Ne farkimiz var ki onlardan o zaman?

sen biraz alış bu foruma anlarsın kardeşim buranın ortamını... biz anti ts grubuyuz, darılanlar, kızanlar yol alsın inceden...

Dartagnan

samsunmania

Alıntı yapılan: rockneverdies - 24 April 2011, 16:24:07

Kardeşim ya yeni yeni takımı tanıyorsun ya da Trabzonsporlusun. Bu sitede yenisin. Bu hassas bir konu ve tartışma yeri burası değil. Lütfen keyfimiz yerindeyken gerilmeyelim. Küfür tabii ki güzel bir şey değil ama bir de olayın arka tarafına da objektif bakman lazım. Biz teseyi ve istanbul takımlarını sevmeyiz. O kadar.