LİG A 26.Hafta SAMSUNSPOR 1-2 Akçaabat Sebatspor

Başlatan KaleArkası, 17 March 2007, 16:10:13

« önceki - sonraki »

foreversamsun

Akçaabat Sebatspor umut tazledi!

Türk Telekom Lig A'da kümede kalma mücadelesi veren Akçaabat Sebatspor, deplasmanda Samsunspor'u 2-1 yenerek umutlarını artırdı...
SAMSUNSPOR: 1 - AKÇAABAT SEBATSPOR: 2

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Tolga Özkalfa xxx, Timur Direkler xxx, Hüseyin Fidan xxx

Samsunspor: Akın xx, Tufan xx (Dk. 66 Kenan xx), Evren xx, Adnan xx, Gökhan xxx, Mustafa Çiçek xx, Feridun xxx, Sinan Demircioğlu xx, Serdar xx (Dk. 77 Erol x), Ömer xx (Dk. 77 Zafer x), Burhan xx

Akçaabat Sebatspor: Emrehan xxx, Emre Hızarcı xx (Dk. 78 Ümit xx), Barış xx, Adem Çak xxx, Hakan xx, Emre Aygün xx (Dk. 57 Necati xx), Ali xxx, Muhammet xx, Necdet xxx, Adem Büyük xxx (Dk. 71 Mehmet xx), Ferdi xxx

Goler: Dk. 51 Feridun (Samsunspor), Dk. 28 Adem Büyük, Dk. 73 Ali (Akçaabat Sebatspor)

Sarı Kartlar: Dk. 6 Tufan, Dk. 22 Mustafa Çiçek, Dk. 36 Adnan (Samsunspor), Dk. 8 Emre Hızarcı (Akçaabat Sebatspor)
haberi okuyunca cılgına dondum sızlerlede paylasmak ıstedım.ajansspor un haberi bu ve bızım takımda gokhan kaba ya 3 yıldız verılmıs.serefsız basına paramı yedırıyo bu adam acaba.

körfez55

bizde şans da yok kardeşim.geçen hafta galibiyeti kaçırdık bu hafta 2 golmüzü ofsayt.o kadarda pozisyon kaçaırdık eğer geçen hafta istanbul yenseydik bu hafta sebatı şuan 39 puanla 6.sıradaydık..ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh ama bizde öyle beceriksiz oyunculr varki allah düşman başına vermesin...

baha55

Alıntı yapılan: "foreversamsun"aldıkları para haram olsun dıyemıyorum cunku futbolcular 4 AYDIR TEK KURUŞ dahi alamıyorlar.bızım takımdakı oyuncuların gecmıslerınde aman aman para kazandıklarıda soyleneömez cunku cogu genc.acaba kotu futbolun nedenı bumu.4 AY BOYUNCA TEK KURUŞ para almayan futbolcularda bır moralsızlık kotumserlık olamazmı.tabı ne olursa olsun bu bır bahane olmamalı.

gençlerbirliği oftas kaç paralara  neler yapıyolar  bi baksnaa.damlar amaötr  amatör  .lig  A  da liderlerr..bizim sonuncuyu yenemediğimiz liğde onlar liderr

Sadece Samsunspor

ben maçtaydım ve berbat oynadık gökhan kaba yine maalığını konuşturdu üstüne birde maratondakilere el le bişeler yaptı tam olarak göremedim - birde herkes yönetim istifa dedi ama yönetim istifa edince kim gelicek  o da meçhul - hiç yokdan iyidir- bu sene süperlig i unutulım gelecek sezon için hazırlıklara başlayam - birde unutmdan söyliyeyim attığımız gol gerçekten çok süperdi

Sempatik Bengülü

artık yeter ya yazıklar olsun.yenildiğimiz ve 2 gol yediğimiz takıma bakın.başkada bişey demiyorum herşey açıkça ortada zaten

körfez55

umut fakirin ekmeği.eğer şansımız dönerse haftaya üstteki takımlar birbiryle oynuyo..farkı kapatabiliriz.bu adamlara güvenemiyoruz ki yoksa olmayacak şey değil.ama biz yineden seneye ne yapılmalı onu konuşalım.

55cem55

maçtaydım arkadaşlar size geniş bilgi olarak aktarayım..

ilk dakikalarda kontrollü ve atak bi oyunumuz vardı tabi akçaabatta pres gücü 90 dk iyiydi top oynamamıza engel oldular..akçaabat golü atınca bizim ataklarımız daha da net olmaya başladı özellikle GÖKHAN KABA herzamanki gibi formundaydı çok güzel goller kaçırdı heleki 2. kaçırdığı gol pozisyonundan sonra artık maraton ve kapalı kısmında oturanlar gökhan dışarı diye bağırmaya başladılar ve bunun devamında gökhanda maratona doğru el hareketi yaptı ve şimşekjleri iyice üzerine çekti ilk yarı 1-0 önemli olaylar bunlardı

2. yarıya taraftar samsunspora moral amaçlı tribünlere çağırdı daha sonra maçla samsunsporun hızlı oyunuyla başladı gerçekten güzel atklar olmaya başladı ve akabinde FERİDUN harika bir gol attı ve golden sonra herkez GÖKHAN KABA nın yanına koştu belli ki golu ona armağan ettiler..hemen sonrasında burhanla super pozisyon gitti..durum 1-1 olduktan kısa bir sure sonra akçaabat tekrar toplandı ve çok etkili pozisyonlar yarattı..bu dakikalarda EVREN in yapmış olduğu hatalar artmaya başladı defansda güvensizlik vermeye başladı ve devamında MUSTAFA ÇİÇEĞİN orta sahadaki vasat görüntüsüyle topuda kaptırdığı anda sebat pozisyona girdi ve evren topa çok basit girince 2. golü kalmeizde gördük..bu dakikadan itibaren seyirci maçtan koptu ve birbiriyle dalaşmaya başladı şirinler gurbu kapalı kısmına küfür yağdırmaya başladı kapalıda karsılık verince kısa sureli gerginlik oldu maç bitiminden sonra gruplar stadı terketmedi yönetim ve futbolculara protestolara devam ettiler..

ve bizlerde 2. ligdeki seruvenimize gelecek sezonda devam etmek üzere staddan ayrıldık..

maviay55

söylencek söz kalmadı beyler.. Trabrumlu yöneticiler sebata maçı sattı!! sebat düşmesin die aqlarım ilk 6 ya girmek için dötünüzü yırtacanıza maç satıonuz şerefsizler :!:  :!:

ruhsuzlar yine yaptı yapacagını canlarına minnet zatı ruhsuz herifler...  the end bitmiştir süperlig hikaye artıkın sevatı yenemiosanız kimi yeneceniz lan

yönetici

Alıntı yapılan: "kou_Lü"amsterdamlı herkesin sinirleri bozuk işine bak lütfen....

amsterdamlı da admin yetkisi olan arkadaşlarımızdan biridir, burada yazılanların çığırından çıkmaması için bir insan çaba harcıyorsa üstüne bir de teşekkür etmek gerekir.

baha55

samsunsporumuzu  ve  bu siteyei  bu hale getiren herkeze    TESEKKÜR EDERİZZZ

körfez55

amsterdamlı da admin ve sanırım siteye katkısı var  o yüzden o her konuda haklıdır..ben anlamıyorum burda o kadar msj geliyo herkes bişey söylüyo aradan benim msj ım çekilip alınıyo.

roligan

Arkadaşlar, dostlar!
Pazar günü bu saatte buraya yazıyorsak, Samsunporluluğumuzdan kimsenin şüphesi olmasa gerektir... Burada yazanlar ne kadar Samsunsporluysa, Amsterdamlı en az onlar kadar Samsunsporludur.
Zor günlerde bir araya tutunup, takımını desteklemektir taraftarlarlık. Takım yenildikten sonra rakibi değil, kendi takımını alkışlamaktır. Konu; Gökhan, Hasan, Hüseyin değil, onların üzerindeki forma...
Sakin olalım, bekleyelim. Bu takım Amatör kümeye düşse de desteklemeyecek miyiz? O zaman???
O zaman sorun yok.
Çocuk yaşta düştüğümüz bu hastalığın tedavisi yok.
Takım bizim, küsmek yok!
Saygılar

yönetici

sevgili koü Lü senin mesajından amsterdamlı dan şüphe etmemen gerektiğini söylemek için  alıntı yaptım . burada roligan ın söylediği gibi hiçbir önyargımız olmadan varız, Samsunspor için bir aradayız. takım yenilince hepimizin siniri bozuluyor. zaman zaman istenmeyen şeyler söylense de orada takılıp kalmadan birbirimize kırılmadan bu yolda devam edeceğiz.

körfez55

ya kardeşim bu kadar olmazki bu maçı almamız gerekiyodu. o yüzden maç stresinden gereksiz çıkışlar yaptık haklıydık belkide. ama bu benle sınırlı değil.ayrıca haftaya bu takımı istanbulda gidip destekleyecek olanlar da bizleriz.yani beğenmediğiniz takıma zararı var dediğiniz.her msj ımızı alıp baş köşeye koyduğunuz bu işe yaramaz taraftardır..kimsenin samsunsporluluğunada lafımız yok.ama burda yurt dışında olanlar yada sözü geçenler bazı futbolcuların tanıdıkları olduğu için zorlarına gidiyo ve özellikle benim msjlarım çok göze batıyo.okuyun bugünkü msjları sadece ben mi yazmışım acaba?objektif olun biraz lütfennnn..

seskat

ben gecen gün bi konu actım, akcaabat macı verilecek diye. :!:  macı satacaklar diye :!: . karadeniz ittifakı diye. ancak konu silinmiş. şimdi ne yapcaksınız. sağlam da bilgi almıştım. keşke yanılsaydım . ama dogru cıktı. bu samsunspor hicbirşeyi haketmiyo. olan taraftara oluyo. daha cok bekleriz 1 ligi. sadece taraftar var, gerisi yalan.. yazık cok yazık.  :!:  :!:  :!: