LİG A 26.Hafta SAMSUNSPOR 1-2 Akçaabat Sebatspor

Başlatan KaleArkası, 17 March 2007, 16:10:13

« önceki - sonraki »

samsunmania

Söylenecek ne var ki bizim bu çektiğimiz sıkıntının 10 da 1 ini bu herifler çekse çoktan çıkmıştık yazıklar olsun haram olsun yediğiniz ekmek

baha55

sinirimden hırsımdan aglıyorum..yemin ederim aglıyorum..kime nerde yenildik..yazıklar olsunn  Allah belanızı versinn  bu kadra  ayıp olmaz..şimdi büyük  konusacamm bi daha azıma almayacam bu takımı ama sevgim büyük..bugun bu liğ   bizm için bittii arkadaslar..yazık günah..hersey bittiii..ne diyelim ne yazalım boşş

Amsterdamli

Kafadan yazdik hoca gecen haftaki hatayi terkarlamis diye ama biz desek ne yazarki. Mustafa Cicegi orta sahada rakibi bozmak icin koyuyorlar adam essas bizi bozuyor haberleri yok.

körfez55

diyarbkır yenilio elzaığ yenilio kasımpaşa yeniliyo.defolun lan şerefsizlerrrrr..allah belanızı versin sizin.başta gökhan kaba ve mustafa çiçek.

berusa55

Vural temiz

Birakin futbol oynamayi mallar, gidin simit satin.

red_white

neymiş samsunsporun ismi warmış al sana isim ******* yönetim top oynyan alıo

Sportmen

Turkoman

lan gazi cikar 1- lige bunlari cikamaz. giresun cikar bunlar cikamaz. artik umutlarimiz seneye kaldi. bu yönetimlen bu kadar. ibrahim ersöz beyde reklam yapicana takima sahip ciksin. kendisini bir kahraman olarak gösteriyo. okadar seviyosa samsunsporu biseler yapsin destek ciksin.....

King Of The North

Adımız şikeci Samsun diye çıkacak gene ******* itler.

samsunmania

Ya daha neler söylenir de... Burada cefakar SAmsunspor taraftarından utanıyorum. Azıcık gurur da mı yok sizde ne biçim adamlarsınız ya anlayamıyorum 20 yıldır bu kadar rezil bir Samsun seyretmedim, görmedim.

körfez55

alın size çok savunduğunuz gökhan kaba.alın başınıza çalın..haram olsun aldığınız para..yazık değilmi bu kadar taraftara..adiler

cem 55

adam daha yan pas yapamıyo pas özurlu yan pas yaparken topu kaptırmıs golu yemısız dakıka 65. den sonra yorulmusuz ve sebat daha derlı toplu oynamıs golu de bulmus dakıka 82 erol oyuna gırıyo

Sportmen

Bazilarinin kafasina birseyi sokmak zordur egitim seviyesi ne olursa olsun...

baha55

trabrumun yan mahalle tamını  geliyo evimizde yeniyoo...bizde  daha  trabrumspora  kafa tutuyoruzz..yazık