Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

davidsavage

Bu maç maratonda değilde kapalıdaydım fotoğraf çekmek için ordan almıştım bileti,merak ettiğim geçen maç olduğu gibi maratona girişte polis eziyeti çekti mi insanlar,sanayiye kadar uzadı mı kuyruklar ?

cembaba

AlıntıAnlamları birbirine benzer olabilir ama rehavet ile rahatlık arasında fark olduğunu düşünüyorum. Rehavete kapılırsın ve geri dönüşü sana olumsuz şekilde olur, üstelik haftalar boyunca. Rahatlığa kapılman ise bir maçlık bir durumdur ya da vitesi küçültmen gereken zamanlar vardır. Erciyesspor karşısında da Samsunspor'un vitesi küçülttüğünü gördüm, bütün rakiplerin puan kaybettiği haftada sanki çok zorlamak istemediler. Yoksa bu baskı karşısında mutlaka bir gol gelirdi ama bu maçın berabere bitmesi de çok kötü bir durum değil. Hala lideriz, hala puan farkı mevcut ve kalan haftalarda kazanılacak bir maç bile Samsunspor'u Süper Lig'e taşıyacaktır.

Samsunspor'u kadro veya sistem anlamında eleştirmek mümkün değil. Çünkü haftalar boyunca bu istikrar sayesinde zirve yarışında en iddialı takım olmayı başardık ama oluşabilecek rahatlığa karşı da rotasyon doğru bir tercih olabilirdi. Maç ise oldukça sertti, özellikle Erciyesspor uyguladığı sertlik ile rakibini yıldırmaya çalıştı ve genelde de bunu başardı aslında. Zenke üzerinde uygulanan markaj oldukça iyiydi, bu da zaten hücumdaki organizasyon silahını ortadan kaldırdı. Zenke'nin yavaşladığı bir maçta da Agbetu'nun ortaya çıkmasını bekliyoruz ama onun da tek başına yapabilecekleri sınırlı. Yine de girilen bütün pozisyonlarda onun adı vardı. Bunun dışında maç için konuşulabilecek, uzun uzun yazılacak şeyler yok.

İşin garibi Erciyesspor'un da beraberliğe razı olması. Oysa onlar adına alınabilecek bir galibiyet çok önemliydi, herkesin kaybettiği bir haftada alınacak 3 puan altın değerindeydi ve maçın da gidişatı bunu başarabileceklerini gösteriyordu ama sert oynayarak, sürekli zamanı geçirmeye çalışarak her ne kadar zor durumda olurlarsa olsunlar Samsun'dan alınacak bir puanın ne kadar değerli olduğunu gösterdiler. Bu da Samsunspor'un büyüklüğü aslında, Samsunspor'a karşı oynayan rakipler artık kazanmaktan öte alabilecekleri bir puanın ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorlar.

selahattin55

yensek iyiydi ama berabere kaldık.mersinin yenilmesi çok iyi  oldu.bir ordu beraberliği ve güngören galibiyeti ile.bu iş biter sanırım

Donbay

şu takım şu durumdayken gurbetde olmak çok koyuyo... rabbim güldürdü bizi... koydum vizeye finale ORDUYA GELMEYEN trabzonludur...

engin55

Musti

AlıntıSamsunsporlu taraftar Süper Lig'i garantiledi

Samsunspor kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor karşısında 2 puan kaybetti.

Bank Asya 1. Lig'de lider Samsunspor kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor karşısında 2 puan kaybederken taraftarlar takımına müthiş destek vererek Süper Lig'i aratmayacak görsellik sundu.   

Şampiyonluk yarışında rakiplerinin puan kaybettiği haftada ciddi avantaj yakalayan kırmızı - beyazlı futbolcular ise kaybettiği 2 puanın üzüntüsünü yaşıyor. Camianın şampiyonluk için kenetlendiği maçta, gövde gösterisi yapan taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'e; adeta 'bekle bizi geliyoruz' mesajı verdi.   

Erken saatten itibaren stadın yolunu tutan ve tribünlerde yerini alarak takımlarına amansız bir şekilde destek veren kırmızı - beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumunun tribünlerinde süper ligi aratmayacak bir atmosfer sergiledi.

Konfetilerin yanı sıra, 55. dakika şovu ile stadı inleten taraftarlardan, bütün camia kalan 4 maçta da aynı şekilde destek bekliyor.     

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Kayseri Erciyes maçını kazanıp, şampiyonluğu garantilemek istediklerini ve bu mutluluğu güzel taraftar topluluğu ile paylaşmak ve yaşamayı çok istediklerini, ama olmadığını buna rağmen ise bir puan alıp, 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.   

Rakiplerin puan kaybetmesi ile aldıkları beraberliğin sevindirici olduğunu belirten Kalpar, "Bana göre çok kaybedilen bir şey yok. Hatta avantajlı duruma geçtik. Rakiplerimizin bir puan daha önüne geçtik. Önümüzde 4 maçımız var. Şampiyonluk için en azından 5-6 puan almamız lazım. Bunu da alacak gücümüz var. Şampiyonlukta en büyük aday ve en yakın aday biziz. 4 maçın sonunda mutlu sona ulaşacağımıza çok inanıyorum. Üzüldüğüm bir nokta ise böyle muhteşem bir taraftar topluluğuna galibiyet hediye edememiş olmak. İnşallah kalan maçlarda telafi edip, coşkuyu birlikte yaşarız." dedi.     

SİMON ZENKE: TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK   

Samsunspor'un golcü futbolcusu Simon Zenke, son haftaların aksine bu haftayı gol atamadan geçirirken, kendisinden ziyade takımın şampiyonluğunun çok önemli olduğuna dikkat çekti.   

Kayseri Erciyesspor maçında çok büyük bir avantajı kaybettiklerini hatırlatan Zenke, "Bu hafta rakiplerimizin puan kaybı, bizim için teselli oldu. Önümüzdeki maçları alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Benim için gol krallığı şampiyonluktan sonra gelir.     

Öncelikli hedefimiz Samsuspor'un başarısı ve süper lige çıkabilmesi. Gol kralı olmak bir artı ama, gol kralı olamasam da Samsunspor'u Spor Toto Süper Lig'de görmek en büyük arzum olacak. Bunun yanında kral olursam da ayrı bir duygu yaşarım." açıklamasında bulundu.     

Öte yandan Samsunspor, Kayseri Erciyesspor maçını geride bırakarak rotayı hafta sonu deplasmanda oynayacağı Orduspor maçına çevirdi. Kırmızı - beyazlılar bu maçtan mutlak surette 3 puanla dönüp, mutlu sona bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Cihan Haber Ajansı

Stoper

Her pozisyonda hakeme itiraz eden,koca karı gibi bır bır konuşan Emre Toraman Samsunluymuş.

King Of The North

Dakika 60-70 arası tribün şovu daha önce hiç görmedim, hakikaten bize ne olmuş böyle ya >l<

seckin55

Saat 14.00' deki  maraton tribunün önündeki kuyruk

SAMSUNLU ORUMA 55

berusa55

Sercan

minci

Bu videoyu izledikten sonra bunun bir futbol maçı olamayacağına, başka birşey olduğuna inanmaya başladım. Bu ancak bir devin yavaş yavaş uyanması olabilir. Çıkarttığı bu olağanüstü gürültü başka nasıl açıklanabilir. Samsun şehri halkı ile bir bütün olmuş gücünün farkına varmış ve 19 Mayıs 1919 dan sonra ikinci bir tarih yazmaya başlamış. Bu durdurulamaz bir uyanış. Hepimize kutlu olsun.  >l< >l< >l<Bunu gören birtakım ıvır zıvırlar zeytin dalı uzatıp şirin görünmeye başladılar bile :( :( :(. Dur bakalım daha neler göreceğiz.

Sonuna Kadar 55