Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Ollivanders

al işte budur ya :))))) sagol ferhat abi :D

lucarelli

Bu kareo süper. Hazırlanmaya hazırlanır, kartonlar koltuklara konur da sonrasını bilmem.

King1965

Kareografıye ne gerek var yaaa  :P

Atkısı olsa herkezın formasıda olsa al sana mis gibi kareografı yaaa :)

bu goruntuler çok hosuma gitti  8)

Bu Balonlu kareografıler bıze yakısır :) herkez gelırken 2 tane balon olsa etraf kırmızı beyazdan gecılmez  alsana bir kareografı daha :)

Bu Son Atkılar açıkken daha guzel

Ya neyse ciddi ciddi koymadım saten ne yaparsak yakısıyor bize abiler yaa :) Valla Ben kareografı olmasa bile çok seviyorum taraftarımı çosuyoruz hep beraber..

Dartagnan

Alıntı yapılan: edmontdante - 14 April 2011, 22:35:09

Ya da sen doğarsın günüme güneşten önce yapalım.alt taraf yine deniz olsun.Üst taraf ise  gün doğumu gibi alacakaranlık misali.mavi-turuncu-sarı-gri vs.Bizim locanın o tarafta  armanın yarısı onun altında bir ışık yansıması turuncı gibi.Mavi kısımda ise sen doğarsın günüme güneşten önce yazalım.Biri bunu resimleştirsin bir gün doğumu resmini kullanarak.

size zahmet şunu bi gorebilir miyiz?

twitter

Ben de buna bayılmıştım Süper lig yazılabilir Madrid yerine

55.hakan

Bana Müsade harika olur tabii garantiledikten sonra  :-*

edmontdante

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 15 April 2011, 00:00:07

Bu Balonlu kareografıler bıze yakısır :) herkez gelırken 2 tane balon olsa etraf kırmızı beyazdan gecılmez  alsana bir kareografı daha :)

Bu balon işi beni de sardı aslında

lucarelli

Biraz zor ama uçan balon olacak, başlama düdüğü ile birlikte havaya salınacak. Süper görüntü olur diye düşünüyorum. Kırmızı beyaz gökyüzü

Ollivanders

kırmızı beyaz siyahı balondan yapalım :D

ahmetsefa55

kuzey55

Oprawa z meczu derbowego

bu tür bir şey bence daha isabetli olur.kalabalıkta karton tutmak,dağıtmak ve kontrol etmek zor olabilir ama bu şekilde zaten karışık ve hareketli olması işimize geleceği için daha rahat olur.görsel olarak da gayet iyi bence.

Ollivanders

Kardesim sorun bayrakların daha pahalı olmasında :D

kuzey55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 15 April 2011, 00:36:18
Kardesim sorun bayrakların daha pahalı olmasında :D

evet maliyet kısmı en büyük sorun malesef ama bu şartlarda bizim tribündeki izdihamı düşünürsek hareketli olması daha mantıklı.mali kısmı sponsor falan çözmeye çalışabilirz belki.

Dartagnan

japon guneşi cok guzel olur;ancak bulundugumuz sartlar ıtıbarıyle abımın dedıgı gıbı cok zor gorunuyor.Ancak butun maratona gunes ısıklarını dagıtmayız.Bır parca cızgıler devam eder.Bızım locada acılacaksa belırlı mesafe kadar etrafına ısık yaymasını işleyebiliriz.O turlu nasıl durur acaba ?