Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

aman diyim kırmızı kartonların rengi biraz garip olsa bordo mavi ye uyarlanabılır sonrda olusacak muhabbetlerı hıc soylemıyım  .:.:.

Musti

Ben de öyle düşündüm. Aslında onlar turuncu ama gün doğumu efektinde renkleri değişiyor. Gün doğumu efektinde renk karmaşası olduğu için böyle bir sonuç çıkıyor.

yilmazselcuk55

Abiler  aslındaaa benimde bir fikrim var ama  Ankarada öğrenciyim ben pek faydam dokunamayabilir 

fikrime gelince  aslında kareo güzel yapılmasıda hoş olur ama şampiyonluk maçında eski efsaneleri  20 ocak 1989 u unutmadığımızı gösterebilirizz benceee  hani maratonda kareografi olur kale arkalrındada  Şirinlerde bu efsaneler  20 ocak 1989
Şirin Ana   Teoman Abi resimleri olabilir ...

Müjdat Mete Muzaffer özlemiş bizi
gözü yolda bekler Teoman abi
Nuri hoca Şirin Ana sabırsız hani
kaldığımız yerden devam ediyoruz
HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVE DÖNÜYORUZ

lucarelli

Bir pankart hazırlayalım üzerinde güle güle bankasya yazsın. uçan balona bağlayalım ve uçuralım. Yapılabilir bir şey mi?

cembaba

Alıntı yapılan: Musti - 14 April 2011, 18:53:10

Bizim o kalabalık maraton için yapılacak budur bence. Çok rahat hemde güzel olur.

Ertuğrul Sağlam

16 April 2011, 11:47:15 #95 Son düzenlenme: 16 April 2011, 12:05:34 6 Ertuðrul Saðlam
Beş sene boyunca ne sıkıntılar çektik. Üzüldük, Kırıldık, Utandık, Yeri geldi aşağılandık.
Süperlig'deyken hazırlık maçı dahi yapılmasına kızdığımız takımlarla oynadığımız maçlar derbi oldu.
Üstüne üstlük Samsunspor'a 2B'yi layık görüp Samsun kümeye diye bağıranlar oldu.
Telekom'dan 5 yedik, Karabük şiki şiki baabaaa diyerek şampiyon oldu, 5 senede bana ençok koyan bunlar oldu.
İçerde ve dışarda herzaman çok rahat yendiğimiz Bursaspor şampiyon adıda 5 inci büyük oldu. Youtube'da Bursa Texas tribünlerini izleyerek bir sezon ve iç geçirdik.

Şükürler olsun bugün sıla'ya, layık olduğumuz yere çok yaklaştık.

O yüzden büyük Samsunsporlu arkadaşlarımdan ricam, bir elinizi vicdanımıza koyup 5 yılda neler yaşadığımızı düşününelim. Bir elinizi cebimize koyup verebileceğimiz en yüksek mebla ile bu organizasyona katkıda bulunalım ''ÖYLEBİR ORGANİZASYON YAPALIMKİ SÜPERLİG'İN GALASI OLSUN''...

Senin bir tarihin var.
Senin bir mazin var.
Senin yerin Süperlig
Rakiplerinde onlar.
Söyle Allah aşkına
KİM BUN-LAR. adana_x akhisar_x altay_x bolu_x denizli_x diyar_x erciyes_x antep_x giresun_x gungoren_x ksk_x kartal_x miy_x ordu_x rize_x tki_x

Ben listeyi 200,00 TL ile başlatıyorum. Bulacağım sponsorlar ile miktarı artırabilirim.

1- Ertuğrul Sağlam 200,00 TL

Dartagnan

1-Ertuğrul Sağlam-200.TL
2-edmontdante-100.TL

3 renk olan koreografiden yanayım ben de tribünün durumunu düşündüğümde.
Pankart sözünü duruma göre değerlendiririz.

ahmetsahin

usare

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 April 2011, 10:20:19
Bir pankart hazırlayalım üzerinde güle güle bankasya yazsın. uçan balona bağlayalım ve uçuralım. Yapılabilir bir şey mi?

evettt olabilirrr aslında maratondaa kareo kale arkalarında efsanelerin resimleri   20 ocak 1989 yazan bir pankart   teoam abi şirin ana  tam bir şampiyonluk maçında geçmişinden bugüne samsunspor   

cembaba

Şu da benim nacizane fikrim; bütün stada karton dağıtacağız.

Şirinlerin orası yarısı kırmızı, yarısı beyaz
Şimşekler kale arkası da yarısı kırmızı yarısı beyaz karton
Maraton'da üçlü olacak Siyah - beyaz - kırmızı
Tellere süper bir söz bulup asacağız.
Küp kağıt makineleri takım sahaya çıktığında, kağıtları atacak. Devasanın da ötesi.

En son olarak hepimiz sahaya inip Şampiyonluk kutlayacağız :D

kuzey55

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 April 2011, 12:57:45
Şu da benim nacizane fikrim; bütün stada karton dağıtacağız.

Şirinlerin orası yarısı kırmızı, yarısı beyaz
Şimşekler kale arkası da yarısı kırmızı yarısı beyaz karton
Maraton'da üçlü olacak Siyah - beyaz - kırmızı
Tellere süper bir söz bulup asacağız.
Küp kağıt makineleri takım sahaya çıktığında, kağıtları atacak. Devasanın da ötesi.

En son olarak hepimiz sahaya inip Şampiyonluk kutlayacağız :D

Müjdat Mete Muzaffer özlemiş bizi
gözü yolda bekler Teoman abi
Nuri hoca Şirin Ana sabırsız hani
kaldığımız yerden devam ediyoruz
HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVE DÖNÜYORUZ

ve bir maçlık bütün pankartları kaldırıp tellere bu sözü uzun bir pankart yapıp asabilsek süper olur.tüm gruplarla toplantı yapıp ortak hareket ederek muhteşem bir görsel şov yapabiliriz.

CurvaSs

1-Ertuğrul Sağlam-200.TL
2-edmontdante-100.TL
3-Ahmet ŞAHİN-50 TL
4-usare55 50 TL
5-CurvaSmurfs 30 TL (öğrencilik, n'aparsın) + olarak iş gücü..

spooks