Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

Musti

fındık

eline sağlık ama bana kalsa olmadı derdim :o renkerden ötürü tabi

edmontdante

Benim kastettiğim bir gün doğumu görüntüsünü oraya uyarlamak

CurvaSs

allahın izniyle bu maçtan önce vizelerim biter, bu maça da samsun'a gelirim. bu org olursa, insan gücü şeklinde de yanınızda olurum. : )

güzel bi' taslak oluşturabilseydik, iyi olacaktı..  :)

King1965

Alıntı yapılan: edmontdante - 15 April 2011, 00:15:51
Bu balon işi beni de sardı aslında

aynen abı kagıt yapmaya usenırler balona barı usenmesınler 10 kurus :) onu barı alırlar getırr herkez Yani bizde çok rahat dagıtırırz aslında bak bı fotograf buldum burada herkez turuncu balon almıs ama herkez de 1 balon 2 balon var

Ayberk

Uçan balon olması sakat, kafasına her estiğinde salar bizim taraftarımız :(

Yerinde sabit duran balonlar da görüntüyü verir, ama maç boyunca da elde tutulmaz balon... :-\ işin içinden çıkamadım vallahi :D

fındık

Musti

Alıntı yapılan: edmontdante - 15 April 2011, 11:43:14
Benim kastettiğim bir gün doğumu görüntüsünü oraya uyarlamak

Ben de onu yapmaya çalıştım ama olmadı tabii. Benim de içime sinmedi zaten. Gün doğumunu uyarlamak çok zor. Ancak bu kadar çıkarabildim. :-[ Biraz daha uğraşıcam akşama. Bakalım güzel bir şeyler çıkarsa eklerim.

Burak

uçan balonu nasıl uçuracağız ki bizim tribünde onu anlamadım  :-\ :-\

Dartagnan

ayrıca su yukardakı resımde belırtılen sekılde yapılabılır. arma locanın orda acılır ve kartonlar yuvarlak olusturacak sekılde dagıtılır.ılk renk sıyah,2.renk kırmızı,3.renk beyaz sekılde devam eder butun maratona.Ortada armanın onemı daha cok vurgulanır.Ama denetımı,yerlestırılmesı de bı o kadar zor olacaktır.

55cem55

balon macın herhangi bir bolumundede yapılabbilecek bi kareografı herkes getırmıs oldugu balonları macın bellı bı dksında sısırır ve havaya dogru atar renk anbiyansı sağlanır...son maçın son 10 dksında olabılır mesela

King1965

kabacevizli55

üzerine bi 25 daha koy takıma futbolcu al  ::)

samsunluhakan

samsunspor_x samsunspor_xaz kaldı erciyesi yenelim tamamdır bu iş

Musti

Alıntı yapılan: edmontdante - 14 April 2011, 22:35:09
Ya da sen doğarsın günüme güneşten önce yapalım.alt taraf yine deniz olsun.Üst taraf ise  gün doğumu gibi alacakaranlık misali.mavi-turuncu-sarı-gri vs.Bizim locanın o tarafta  armanın yarısı onun altında bir ışık yansıması turuncı gibi.Mavi kısımda ise sen doğarsın günüme güneşten önce yazalım.Biri bunu resimleştirsin bir gün doğumu resmini kullanarak.

Abi dediğin gibi yaptım böyle bir şey çıktı. Eksik var mı bilmiyorum .:.:. Ya da daha güzel bir şey nasıl çıkar :-\