Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

Serkan

AntZ

Alıntı yapılan: Serkan - 16 April 2011, 21:31:54
shop o zebani resmi(=

Shop mhop bilmemde ışıklandırmanın önüne açıyı ayarlayarak koyulacak birşeyin ya da etrafı bu şekilde kesilmiş bir resmin gölgesi sahaya düşürülebilir.

Ayrıca montaj olduğunu sanmıyorum, baksanıza sahanın kenarlarına o kareografiye uygun, cehennem ortamını anımsatan meşaleler yerleştirilmiş.  ;) Bu da mı shop, bu da mı gol değil hakim bey amca  :)

cembaba

edmontdante

KIRMIZI-BEYAZ-SİYAH KOREO
Maçın durumuna göre ayarlanacak bir söz.
Ne şekilde yazılacağını düşünelim.

Serkan

Alıntı yapılan: Ant55 - 17 April 2011, 01:42:48
Shop mhop bilmemde ışıklandırmanın önüne açıyı ayarlayarak koyulacak birşeyin ya da etrafı bu şekilde kesilmiş bir resmin gölgesi sahaya düşürülebilir.

Ayrıca montaj olduğunu sanmıyorum, baksanıza sahanın kenarlarına o kareografiye uygun, cehennem ortamını anımsatan meşaleler yerleştirilmiş.  ;) Bu da mı shop, bu da mı gol değil hakim bey amca  :)

abi td'de çok tartışıldı, sonunda maçda olan birisi yazmıştı maç esnasında böyle bir şey olmadı shop diye bende onun yalancısıyım yoksa :D shop desen o ne derim :D

CurvaSs

18 April 2011, 00:28:21 #110 Son düzenlenme: 18 April 2011, 00:36:15 curvasmurfs
abi, 3 renk dedik de, musti arkadaşımızın yaptığı gibi mi olacak? ya da maraton tribününü boylamasına değil de, enlemesine 3 renk
yapsak, ortasına da armamızı oval şekilde pankart olarak açsak, tellere de güzel bi' pankart koysak, grup pankartları olmadan tabii ki..

çok yapsak, etsek dedim ama sadece bi' öneri. hani musti'nin gönderdiği resim aşırı basite kaçıyor gibi, o yüzden 3 renk ama farklı fikirler getireyim dedim. :)

ahmetsahin

bi yerde buldum bu resmi daha önce görmüşmüydünüz bilmiyorum ama paylaşim dedim..

Burak

Bunlar profesyonel koreolar taraftarın yapabileceği bir iş değil ama söz Konusu ENGİN SEVER abimiz olunca iş değişebilir ... :)

edmontdante

Biz bundan sonra güzel işler yaparız ama tribünlerin böylesine dolu olmadığı  zamanlarda.
Bu hafta da gördük ki   hareket etmek imkansız ve tribün çok erken doluyor.
Yapmamız gereken 3 renkli koreografi de olduğu gibi bölgeleri geniş belirlemek.Gönül ister ki biraz daha teferruatlı bir şey yapalım ama bu tribünde olmaz.Tribünü 3 e bölersek yoğun kalabalıkta ara boşluk ve merdivenlerde duranlara da ne renk vereceğimizi kolayca anlayabiliriz.
biz pankart vs hususunda nasıl hareket getirebiliriz onu düşünelim.

babasamsunlu

Son haftaya bırakmasak mı abi Bana Müsadeyi...Şampiyonluk maçı olacak  ya güngören maçı..O manada ;)

kaptan 55

bugüne kadar yaptığımız deliliklere istinaden;

DİYORLAR Kİ SEN DELİSİN HİÇ BU KADAR SEVİLİR Mİ? gitmez mi?

Serkan

Abi japon güneşini seneye bıraktığımıza göre 'SEN DOĞARSIN GÜNÜME GÜNEŞTEN ÖNCEYİ KULLANMYORUZ DEĞİL Mİ ? , o halde şarkı dinlemeye devam :D

babasamsunlu

Orhan babanın bir parçası var..
Aşkta cimrilik olmaz sevgilim diye..
Orda bir son cümle var

Sen en güzel sözden de güzelsin

BİRAZ ÜSTÜNDE OYNANIRSA BİŞEYLER OLUR SANKİ ;)

s_uzunkaya

sağlı sollu şimşek resimlerinin ortasına  ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR çokmu iddalı olur?aleyhimize delil olarak kullanılabilir kötü sonuçlardan sonra :)