Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

celebi

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 April 2011, 12:57:57
Şeklimi yaptım yine;

Bknz: Tribün Dergi Facebook Sayfası :)

eline sağlık güzel olmuş:)

cembaba

fındık

cembaba

TD'de adamımı buldum aga :) Artık ne kadar güzel şey yapıyorsak yayıntacağım :D

berusa55

34 SS 1965

bızımkıler japonlarla beraber yaptıgı tezaurat facede super beyler bol bol paylasalım:D:D:D:D ahahaha

Burak

babasamsunlu

Bu td deki denizliler ne kadar çok fena bi acayip bi şekilde mosmor olmuşlar be yaa :D :D :D

Mustafada acıdım ayağına iyicene ezmiş herifleri :):)

la siz yokmusunuz siz ... sizi gidi yeni nesil sizi anca adamları pörtletin :D :D :D

**KaR6**

babasamsunlu

CurvaSs

ilk başlarda ben de çok ezdim ama o denizli'li arkadaş sayesinde kendimi biraz frenledim.

1000 kişiye oynuyorsunuz mu demedik, çocuk tribün gruplarınız mı var demedik, her şeyi dedik valla.

ama o adam, kendi takımının bu kadar makara konusu yapılmasına dayanamamış. bizim tribünler neden böyle, rezil olduk felan demiştir içinden. ben de üzüldüm açıkcası, editledim yazdıklarımı..

not: balık burcuyum, duygusalım. :D

**KaR6**

kardeşim, uğraştırma şimdi beni, ilk maçın topicinde onların yazdıklarını buldurtma bana :)

lider geldi diye doldu stadınız diyebilecek kadar aşşağılık adamlar var aralarında, saygı duydugumuz büyükleri var diye frenliyoruz kendimizi, moralleri bozuluyo diye değil..

CurvaSs

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 April 2011, 13:54:33
kardeşim, uğraştırma şimdi beni, ilk maçın topicinde onların yazdıklarını buldurtma bana :)

lider geldi diye doldu stadınız diyebilecek kadar aşşağılık adamlar var aralarında, saygı duydugumuz büyükleri var diye frenliyoruz kendimizi, moralleri bozuluyo diye değil..

hayır, ilk maç topiğini biliyorum. benim üzüldüğüm nokta o adamlar değildi. onlara en ağır hakaretler iyi gider ama aklı selim adamların durumlarına içim gitti. bi' düşünsenize, tribündergi'de 10 tane herkese salça olan ekip var sizin tribünden, sen de tek kalmışsın, veya iki kişi veya üç kişi. genel olarak yapılan makaralardan etkilenmez misin? benim o adama her zaman saygım vardır. hem şehrinin takımını tuttuğu için, hem de salça olmadan yorum yaptığı için. biz de böyle durum olması imkansız ama biraz empati kurabilirsek adamı anlamış oluruz.

ayrıca da, moralleri bozuluyor diye kendimi frenledim demedim sanırım.