Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kamuri

kamuri, o topçuların maliyetleri ne kadar biliyor musun? ayrıca, değer olarak 500 bin etmeyen topçulara 1 milyonlar, 2 milyonlar teklif ediliyor. serdar deliktaş, ferhat kiraz, mbilla vs vs. bu oyuncuları almak için iyi bi' teklif götürmen lazım. hee belki serbest kalan oyuncular vardır, oradan birkaç oyuncu düşürürsün. ama diğer türlü tanıdığımız futbolcular da olsa, maliyetten dolayı yatar o iş.

süper lige çıkalım para bulunur bi şekilde  bonservisi elinde olan topçulara mı yönelelim????

CurvaSs

@kamuri bulunur mu kardeşim, her zaman bi' türlü bulunur diyoruz ama bulunmuyor işte. gelecek sene takımın kurulması için rahat 10 milyon lazım ki; ligi orta sıralarda bitirme hedefimiz olsun. evet, yayın gelirleri iyi, şehirin önde gelenleri desteklerini vereceklerdir ama 1 milyonları, 2 milyonları bi' serdar deliktaş için harcayacak yönetim tanımıyorum. galip öztürk gelse belki ama öyle babayiğit yönetim görebilecek miyiz acaba?

ayrıca, bonservisi elinde olan topçulara yönelelim demedim, bank asya'daki iyi topçulardan, saydığımız isimlerden kontratı biten oyuncuları alabiliriz dedim. diğer türlü o oyuncular kimse vermez. kusura bakma ama biz bile zenke konusunda 5 milyon veren alır diyoruz, serdar için yönetimi 500 bine veya 1 milyona razı olur mu? hee kontratı bitmiştir serdar'ın, alırsın. ona bir şey diyemem, alınabilir.

kamuri

bence bu yazdığım futbolcuların çoğunu zaten süper lig ekipleri izliyodur ondan fiyatları artabilir

cembaba

Bana sorarsanız, Adem Büyük iş yapar. Bizim takımda kalmasını istediğim oyuncular;

-Ahmet Şahin
-Murat Yıldırım
-Kemal Tokak
-Orhan Taşdelen
-Agbetu
-Zenke
-Ufuk Bayraktar
-Hakan Bayraktar

Ama gelmesini istediğim ilk isim Abdullah AVCI :D Hemen almalıyız. :D

Atakumlu

mehmet akyuz-yigitcan erdogan-erkan kas-gurur yazar  fiyatları muhtemelen yuksektir bu oyuncuların ama 1. ligde is yapabilcek kapasitede oyuncular...

babasamsunlu

Valla şu maçtan sonra Orhanın süper lig topçusu olabileceğini düşünüyor olmanıza şaşırıyorum..
Braga gibi ortalamanın biraz üstünde bir topçu bile Orhanı kevgire çevirdi..Ki ademde çok kötüydü..İkinci yarı bi ara Ademin kanadından o kadar çok geldiler ki dedim Adem öldü herhalde ..

Ne adem Ne de orhan süper ligi kaldırabilecek Kapasitede kanat oyuncuları değil..Ha dersiniz yedek olarak kalsınlar valla ona bile şüpheyle yaklaşırım...

Ahmet Zenke Agbetu Kemal Ufuk Murat (eğer göbekte oynatılacaksa tabi.kanatta tam bir felaket çünkü) Takımın iskeleti olur..Yabancı sağlam bir stoper Yine yabancı Sağlam bir Ön libero ve iki tane yine yabancı bek ile bu takım seneyeçok can yakar..

CurvaSs

abi, bence orhan'ın kötü olmasını sebebi sadece bireysel becerisizlikleri değildi. orta sahamız da iyi oynamadı ki; hakan bayraktar desen vasattı, murat yıldırım kötüydü, ufuk bayraktar çok iyi değildi, turgay bi' şeyler yapmaya çalıştı, agbetu iyiydi, zenke idare etti..

şimdi, takım kötü oynarken tabii ki geride açık vereceğiz. bu öndeki adamlar biraz iyi oynasaydı, beklerimiz bu kadar kötü olmazdı. hee ben de orhan kalsın diyorum, tabii ki adem'le birlikte. ama yerine daha kaliteli oyuncu alacaksan da kalsın. yedek kulübesinde otururlar. ama şöyle de bir şey var; orhan gitti, adem gitti, kenan veya ersin gitti, hakan yaşlandı, murat'tan emin değilim, ufuk biraz dikkatli oynarsa iyi olur. felan filan diye gidersek, bu takımda iskelet felan kalmaz. takımın genelini değiştirmek de pek hoş olmaz..

kamuri

bence takımda süper ligde oynayacak 5 futbolcumuz var ahmet kemal hakan zenke agbetu gerisi ufukta dahil iyi birer yedek olurlar ancak ufuk çok yumuşak futbolcu ben hiç bi topa şöyle sert agresif girdiğini görmedim bu zamana kadar

GurbetciFanatik

Ben sahsen bu defansimizi hic bozmadan iki iyi defans daha alirsak süper olur.
Ersini bile artik begeniyorum kendini düzeltdi.
Bence sorun daha cok ortada ve ileride olur.
Kale zaten saglam.

babasamsunlu

Ben takımın genel olarak verdiği açıklardan değilde kardeşim adamın bireysel yeteneksizliğinden bahsediyorum..Bu adam bu kadar..Daha fazlasını bekyemezsin ki..
Hem takımın isktleti bozulmuyorki benim dediğim noktalara transfer dediğim şekilde yapılabilirse..
Bide bulig ile karıştırmayalım süper ligi..Adamın aklını alırlar o hataları yaptığında..Altı pastan iki kez şut  fırsat geldiğinde 3 tane Ahemet şahinin olsa farketmez..
O pozisyon olmadan önce Orhan malının yaptığı mallığın telafisi olmaz..

Mevkiler belli..İki tane bek Bi tane stoper Bi tane ön libero...Gerisi kolay olur zaten buralara iyi yabancılar bulabilirsen..

özkan

Ah bi çıkalımda kimler kimler gelecek şaşacağız..Kıçı kırık köy takımı buca bile manucho'yu aldı hatırlatırım.Koca Samsunspor'umuz neleri getirir düşünün !

Şu anda düşünmemiz gereken kimleri alsak vs değil,şovumuzu yapalım süper lig'e çıkalım.Ondan sonra zaten Samsunspor'u herkez görecek  ;)

CurvaSs

abi, vallahi bilmiyorum. takımımız bu sene 14 gol yemişken, defans hattının 4'te 3'ünü değiştirmek ne derece doğru. şimdi 14 gol yememizin en büyük nedeni kemal ve ahmet şahin diyebilirsiniz, buna bi' yere kadar eyvallah diyebilirim. ama diğer oyuncuları görmezden gelirsek, yanlış yapmış oluruz. denizli maçında tribünden orhan ve adem'e ne kadar sövdüğümü (sövdüğümüzü) ben biliyorum. ama o maç bi' ölçü olmamalı, takımın geneli kötüydü bana göre.

iki bek, bi' stoper, bi' ön libero, bi' santrafor lazım ama bu adamların da kadroda kalmaları lazım. en azından kulübede.

**KaR6**

seneye 2 yabancı hazır zaten, arayışlar da devam ediyo :)

Serkan

CurvaSs