Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

trabzon'a özel bi' pankart değil ama istanbul takımlarına ve trabzon'a aynı anda giydiren bi' şekil yapmak güzel olur. bu şekili de, rize maçında yapabiliriz. hem şampiyon olduğumuz maç olması sebebiyle, hem de trabon yalakası rize'lilerin zoruna gitmesi sebebiyle. +olarak; ses getirir, göz korkutur, olay olur. :D

Sioux

TS'yi boş verin şimdi, biz işimize bakalım
ayrıca birşey yapılacaksa bu TS'ye özel değil TS+İstanbul'a özel olmalı.

kamuri

yok yok bu ts ye taktım ben:)))

twitter

kocaman deplasman tribünümüz var en azından bu sezonun sonuna kadar başka bir yere taşısak hem görüntü kötü hemde insanlar dışarıda kalıyor boş yer varken

CurvaSs

AlıntıSamsun İl Spor Güvenlik Kurulu, çeşitli müsabakalarda spor tesislerine zarar veren, çirkin tezahüratta bulunan, müsabaka alanına izinsiz giren, güvenlik güçlerinin araçlarına taş atan 21 kişiyi cezalandırdı.

bu kadar kişi ceza alabilir mi ya?! nedir bunların derdi anlamış değilim. hoş, denizli maçında atılan patlayıcı maddelerden sonra polis kamerası bildiğin bana odaklandı ama korkum yok. :D torpil atmadığım halde ceza gelirse itiraza devam. avrupa insan hakları mahkemesine kadar yolu var. :D

fındık

şu resim beni çok duygulandırdı artık BİRLEŞME çok yakın Allahım nolur >l<

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 10 April 2011, 22:17:40

Şu resim çok hoş.. her zaman böyle birlikte olmanız dileğiyle... Çok mutlu oldum şu resmi görünce

Banazlı ve Sezgin kardeşlik örneği gösterdiler, ben de arkada çıkmışım bu arada ;D yalnız canımı sıkan birşey var dayanamayacağım, konfeti atacakken önden bazı gençler torpil atacaklardı, çakmakları hazırladılar bir de ne göreyim, bazılarının çakmağı trabzonspor çakmağı (sanırım Şahzadeler grubuydu çünkü önümüzdeydi onlar), hiç olmadı bu. :(

kamuri

süper lige çıktığımızda bank asyadan alınabilecek topçular kimler olmalı sizce benim ilk aklıma gelenler mehmet akyüz serdar deliktaş adem büyük ferhat kiraz yabancı olarak mersindeki n'duka orduspordan  müslüm bence zenke mehmet akyüz serdar deliktaş süper olur forvette inşallah yönetimimiz buca ve konyanın düştüğü olaya düşmezler ve saçma sapan yabancı oyuncular getirip takımı sil baştan yapmazlar sonuçta buca ve konyanın durumu ortada bence ne kadar yanlış da yapsa istikrar açısından en azından süper ligdeki ilk yıl hüseyin kalpar takımın başında kalmalı karabük örneğinde olduğı gibi

kuzey55

müslüm iş yapmaz bence.serdar ve adem büyükten başkası süper ligde oynayamaz gibi.mehmet akyüz karaktersiz nefret ettirdi herkesi...umarım bu ligden çok oyuncu almayız.

özkan

süper lig'e çıkacağız+bankasyadan maliyetli topçu alacağız ?

Mantıksız..
;)

kamuri

bunlar bence en azından bildiğim topçular gidip menejerler aracılığıyla video kasetlerden transfer yapsak daha mı iyi

BLESSE_80_55

ALLAHIN İZNİYLE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIDA ALIP SÜPER LİGE ŞAMPİYON OLARAK ÇIKACAĞIZ....

CurvaSs

kamuri, o topçuların maliyetleri ne kadar biliyor musun? ayrıca, değer olarak 500 bin etmeyen topçulara 1 milyonlar, 2 milyonlar teklif ediliyor. serdar deliktaş, ferhat kiraz, mbilla vs vs. bu oyuncuları almak için iyi bi' teklif götürmen lazım. hee belki serbest kalan oyuncular vardır, oradan birkaç oyuncu düşürürsün. ama diğer türlü tanıdığımız futbolcular da olsa, maliyetten dolayı yatar o iş.

Burak

valla Mersin çıkamazsa Josep Baum'u isterim ben ama sanırım şu anda 11 de oynayan en az 4 futbolcu seneye de 11'de oynar . Bize faydalı olacak topçu çok çıkmaz Bank Asya'dan . Ahmet Şahin ,  Kemal , Zenke ve 2.yarıdaki performansı ile Agbetu seneyede oynayabilecek kapasitede bizim takımda Murat Yıldırım'la ilgili şüphelerim var. Adem'de belki oynayabilir ama Adem ve Orhan ikiside yedek kulubesinde olur en kötü ihtimalle diye düşünüyorum.