Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Serkan

celebi

34 SS 1965

denızlının ıstanbul cıvarında yada ıstanbulda bı macı varmı ya onlara bı suprız yapsak onların oldugu trıbune gırsek :D formaları atkıları cıkarsak samsun dıye bagırsak mac sonuna kadar:D:D

CurvaSs

denizli'li son yazan arkadaş haklı bence. birkaç kişi yüzünden aklı başı yerindeki denizli'li arkadaşları rencide ediyoruz. lütfen rencide edici mesajlarımızı editleyelim. TD'DE..

özkan

bu td'ye üye olmak istedim,olamadım şuan için kayıt mümkün değil dedi,neden  ;D

Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 11 April 2011, 12:29:02
denizli'li son yazan arkadaş haklı bence. birkaç kişi yüzünden aklı başı yerindeki denizli'li arkadaşları rencide ediyoruz. lütfen rencide edici mesajlarımızı editleyelim. TD'DE..

yok öle bişe erdal bu arkadaş biz tehdit edilirken küfür yerken nerdeymiş ; şimdi melankoliklik yapıyor geçicekler o ayakları. devam

CurvaSs

Alıntı yapılan: özkan17 - 11 April 2011, 12:34:15
bu td'ye üye olmak istedim,olamadım şuan için kayıt mümkün değil dedi,neden  ;D

üye alımı kapalıdır. çok uzun süre de açılacağını sanmıyorum. kalite düşmeye başlayınca, üye alımını kapattılar. gelen geçen foruma üye oluyor, çoluk çocuk doldu. (meclisten dışarı)

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 11 April 2011, 12:35:46
yok öle bişe erdal bu arkadaş biz tehdit edilirken küfür yerken nerdeymiş ; şimdi melankoliklik yapıyor geçicekler o ayakları. devam

abi, bilmiyorum valla adama ciddi anlamda üzüldüm. tamam bu ergen denizli'liler mal, gerizekalı felan ama bu adamın ne günahı var. 1000 kişiye oynuyorsunuz gibi şeyler söylüyoruz, haklıyız da ama o adam 1000 kişi de olsa, 10000 kişi de olsa o statta bulunan adamdır. harbiden denizlispor'u seviyordur ki; kanına dokunmuştur bu kadar makara konusu olunması. tabii, kendi renktaşları yüzünden ama adama harbi üzüldüm.. bilmiyorum abi, o laftan sonra ben daha yazmam o başlığa.

Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 11 April 2011, 12:39:26
abi, bilmiyorum valla adama ciddi anlamda üzüldüm. tamam bu ergen denizli'liler mal, gerizekalı felan ama bu adamın ne günahı var. 1000 kişiye oynuyorsunuz gibi şeyler söylüyoruz, haklıyız da ama o adam 1000 kişi de olsa, 10000 kişi de olsa o statta bulunan adamdır. harbiden denizlispor'u seviyordur ki; kanına dokunmuştur bu kadar makara konusu olunması. tabii, kendi renktaşları yüzünden ama adama harbi üzüldüm.. bilmiyorum abi, o laftan sonra ben daha yazmam o başlığa.

tamam haklısın kardeşim sonuna kadar ama neden Bize o laflar denirken açıklama yapmadılarda şimdi biz  taşşak geçmeye başlayınca çıktılar piyasaya..

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 11 April 2011, 12:40:31
tamam haklısın kardeşim sonuna kadar ama neden Bize o laflar denirken açıklama yapmadılarda şimdi biz  taşşak geçmeye başlayınca çıktılar piyasaya..

ergenlere söz geçiremiyorlar abi sanırım. baksana adamlar tribünlerini TD'den yönetiyor. o aklı başında adam bir şey yazsa tehdit mehdit alıp başını giderdi belki. olsun abi, biz bırakalım, büyüklük biz de kalsın, zaten bunlarla kapışmak seviyemizi düşürüyor.

celebi

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 11 April 2011, 12:29:02

erdal kareşim zaten biz onur gurur arma denizli için yazmıyoruz ki taraftarına yazıoruz

cembaba

Şeklimi yaptım yine;

Bknz: Tribün Dergi Facebook Sayfası :)

celebi

nick verirsen görürüz bizde şeklini

cembaba