Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

jean

bu mac bizim o atmosfere kimsenin dayanacagini sanmiyorum

orhan

erciyes boluyu ve mersini deplasmanda yendi.çok zor geçmeye aday bir maç takım ve seyirci çok sabırlı ve istekli olursa maçı kazanırız.top erciyesin ayğına geldiğinde yuhhhhhhhhhhhhhh sesi ile sdatı inletmeliyiz,onlara seyirci baskısı nasıl olur göstermeliyiz.

hakan55

Benim de içimde tam aksine çok rahat kazanırız hissi var.Son 4 haftadır hissetlerimi bu maç için de hissediyorum.Golü ilk yarıdan bulup sonra farka giderek rahat galip geleciğimizi düşünüyorum.İnşallah bir aksilik olmaz da 6/6 yaparız.

Forvetim

kafadan gol bulup işi bitirmeliyiz ama geriye yaslanmadan oyuna devam, gol hemen gelmese de sabırlı dikkatli oyun şart

Ollivanders

guco_55

umit

Girişlerde geçen haftaki rezillikler yaşanmaz umarım. Yine 3 kapıdan almaya çalışırlarsa birilerine bişey olur o kalabalıkta.

s_uzunkaya

erciyesin kapanacağanı sanmıyorum, galip gelmek için oynıycaklardır.beni endişelendiren giresun ve denizli maçlarının 2. yarılarında 1-0 öndeyken oynadığımız futbol!?! bunlara anlam veremedim, neden 1-0 ı korumaya çalışır ve oyun şablonumuzu bozarız anlamış değilim. ahmet olmasa o maçları kazanamayabilirdik. kayseride galibiyet için oynıycak bizde ve eğer 2. yarıya önde girersek skoru korumaya yatmayalım. kayseri deplasmanlarda iyi. samsunsporumuz dan tavşanlı maçındaki formu ve futbolu bekliyorum. havaya girdik iyice, alınacak ters bir skor bizi panikletebilir. kayseri maçı bizim final maçımız bana göre. deplasmanlarda ters olan bu takımıda yenersek başka bize kafa tutabilcek takım göremiyorum.

twitter

minci

Bencede bundan sonraki en zor maçımız. Savunmaları oldukça iyi ancak kalecileri için aynı şeyi söleyemeyecem. Uzaktan şutlarla golü daha rahat bulabiliriz. Dilaver iyi gider gibime geliyor. Ayrıca kontralara da iyi çıkıyorlar. Dikkatli olmak lazım. Ancak bizde havaya girdik. Ne yapar eder 1 gol atarız. Savunmamızda çok iyi. Yani maçı alırız ama kolay olmayacak.

zenke

rakipten kırmızı ya da penaltı bekliyorum. o ıslıkları duyunca rakipler afallıyolar :) erciyeste inşallah neye uğradığına şaşıracaktır.

cembaba

Aldık mı bu maça haftaya geliyorum aga... Ordu maçına gitmemi kimse engelleyemez. :D

berusa55

Çok zorlanacağımızı düşünmüyorum ama hep dediğimiz gibi şu erken gol bulma olayını bir halledebilirsek o zaman işler çok iyi gidecektir. Erken gol bulduğumz zaman rakibi hallaç pamuğu gibi dağıtabiliyoruz sahamızda. Sağ bekleri İbrahim Yavuz da kırmızı kart cezalısı. Kolay gelsin Agbetu ve Zenke ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 April 2011, 00:47:09
Aldık mı bu maça haftaya geliyorum aga... Ordu maçına gitmemi kimse engelleyemez. :D
aynen kardeşim daha fazla dayanamıcam.bu macı almamıza da gerek yok Allahtan birşey olmazsa orduya gelmeyi bende düşünüyorum.

cembaba

Ordu maçına aslında stadı bize verseler olmaz mı ya? Veya bütün kaleyi bize versinler düştüğümüz sezon ki gibi. Zaten iddaaları kalmadı.